Cyber Monday 2019

Mandag den 2 desember 2019 er det tid for Cyber Monday. Da senker et stort antall nettbutikker prisene sine. Her på Prisjakt gir vi deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å finne de beste salgsprisene og tilbudene. På Cyber Monday finner du alle de beste tilbudene på denne siden.

Cyber Mondays beste tilbud samlet på ett sted

Stå først i køen
Opprett prisvarsel på produktene du vil kjøpe, så gir vi deg beskjed så snart prisen synker. Vi sjekker over 3000 butikker flere ganger hver dag, slik at du slipper å gjøre det.
1
1
1
1
0
0
0
0
6
6
6
6
dager
0
0
0
0
7
7
7
7
timer
1
1
1
1
4
4
4
4
minutter
1
1
1
1
2
3
2
3
sekunder

De beste tilbudene – Akkurat nå

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Dette er cyber monday

Cyber monday begynte som nettbutikkenes dag. I dag har forskjellene mellom fysiske butikkers og nettbutikkers salgsperioder blitt visket nærmest helt ut. Men den som vil gjøre gode kupp kan faktisk ha mer å hente på cyber monday.

Cyber monday faller alltid på mandagen etter black friday. I år er det den 26 november. At de inntreffer så nære hverandre er ikke tilfeldig. Cyber monday er egentlig nettbutikkenes svar på black friday, som tidligere var de fysiske butikkenes salgsperiode.

Uttrykket ble lansert av den amerikanske handelsorganisasjonen NRF foundation i 2005. Noen år senere begynte fenomenet å spre seg utenfor USA, og i senere år har det vokst raskt. Det er fortsatt ikke på langt nær så kjent som black friday, men hvis du er ute etter billige kupp bør du følge minst like godt med på cyber monday som på black friday.

For å lokke til seg nettkunder på cyber monday senker en del butikker prisene sine enda mer. Hvis du har funnet noe spesielt som ikke blir så billig på black friday, er det altså en mulighet for at noen senker prisen enda mer på cyber monday. Fortsatt er det uansett størst fokus på teknologi.

Black friday og cyber monday har flytt litt inn i hverandre i senere år, men cyber monday holder seg, til forskjell fra black friday, stort sett bare til nettbutikker. Det er høyst uvanlig å finne cyber monday-tilbud i fysiske butikker. En annen ting som skiller de to dagene er at cyber monday fortsatt er konsentrert til én dag, mens black friday har spredd seg ut og varer i en hel uke mange steder.

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene