Prisjakt
Annonse
HjemTemaerCyber Monday

Cyber Monday 2024

Under Cyber Monday samler vi tilbud som vi vurderer er ekstra gode akkurat nå. Vi følger prisutviklingen i tre måneder og sammenligner den med produktets nåværende pris. Hvis prisen er lavere enn forventet, legger vi til tilbudet her på listen. Vi håper du finner akkurat det du trenger!Les mer

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Salg på Cyber Monday 2023

Cyber Monday begynte som nettbutikkenes egen dag. I dag har forskjellene mellom fysiske butikker og nettbutikker nesten forsvunnet. Men dersom du ønsker å gjøre et kupp, kan det være lurt å huske på Cyber Monday.

Når er Cyber Monday i 2023?

Cyber Monday arrangeres alltid mandagen etter Black Friday. I år faller dagen på 27. november. Det er ingen tilfeldighet at dagene ligger så nær hverandre. Cyber Monday startet som nettbutikkenes svar på Black Friday, en dag som tidligere betød salg i de fysiske butikkene.

Hva var mest populært på Cyber Monday i 2022?

Akkurat som på Black Friday, er det først og fremst tekniske produkter som er interessante på Cyber Monday.

Statistikken vår viser at det er produktkategoriene innen teknologi som dominerer på Cyber Monday, men ikke helt uten konkurranse fra andre kategorier. Helt øverst på listen finner vi produktkategoriene spillkonsoller, hodetelefoner og TV.

Hvilke kategorier var mest populære på Cyber Monday i 2022?

 1. Spillkonsoller
 2. Hodetelefoner
 3. TV
 4. Mobiltelefoner
 5. PC-skjermer
 6. Foodprosessorer & kjøkkenmaskiner
 7. Jakker
 8. Mobilhøyttalere
 9. Smartklokker
 10. Pulsklokker og sportsklokker

Hvilke produkter var mest populære på Cyber Monday i 2022?

 1. Nintendo Switch 2019 32GB
 2. Wilfa Probaker KM1B-70 (Black)
 3. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
 4. Bosch 70-delars X-Line titansats
 5. Nintendo Switch (inkl. Mario Kart 8 Deluxe) 2019 32GB
 6. Sonos Move WiFi Bluetooth Høyttaler
 7. Bosch AdvancedAquatak 150
 8. Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset
 9. Acer V247Y (bip) 24" Full HD IPS
 10. Protech 3241 +62 Volt Snøfreser Inkl. Batteri

Topplistene baseres på statistikk over antall besøk og klikk til butikk i de ulike produktkategoriene på den 28.11.22. 

Med Prisjakt kan du handle smartere på Cyber Monday

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Hva er Cyber Monday?

Uttrykket ble først brukt av American Trade Organization NRF Foundation i 2005. Noen år senere begynte fenomenet å spre seg utenfor USA, og de siste årene har det virkelig tatt av. Det er fortsatt ikke på langt nær så kjent som Black Friday, men hvis du ønsker å gjøre et kupp, bør du holde øynene åpne på Cyber Monday, akkurat som på Black Friday.

For å tiltrekke seg flere kunder, reduserer en del av nettbutikkene prisene enda mer på Cyber Monday. Hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke ble nedsatt noe særlig på Black Friday, bør du følge med på om prisen reduseres ytterligere på Cyber Monday. Fortsatt er sjansen størst hvis du er interessert i teknologi.

Black Friday og Cyber Monday har til en viss grad smeltet sammen de siste årene, men i motsetning til Black Friday finner du Cyber Monday kun i nettbutikker. Det er veldig uvanlig å finne Cyber Monday-tilbud i fysiske butikker. En annen ting som skiller de to dagene, er at Cyber Monday fortsatt fokuserer på en enkelt dag, mens Black Friday mange steder har utviklet seg til å gå over en hel uke.

Pågående kampanjer

Dagens beste tilbud

Finn de beste tilbudene

Gå til kampanje