Prisjakt
Bauhaus
  • Størst utvalg til lave priser
  • Prisløfte
  • 5 års garanti på elverktøy
Forferdelig
en måned siden
Kjøpet ble uten varsel kanselert mange dager etter bestilling! Forferdelig kundeservice og manglende tilbakemelding på henvendelser.
t
thewallabie

6 anmeldelser

Bra
2 måneder siden
Bra priser, gode produkter men det tok en del år før personell fant ut hva kundeservice betyr. (Vestby)
B
Bagherf

2 anmeldelser

Forferdelig
2 måneder siden
Kjøpte en dusjkabinett. Pengene ble trukket ut av mitt konto med en gang. PostNord mistet varen. Bauhaus vil ikke betale tilbake pengene eller ny varen ennå enda etter PostNord aksepterte å refundere Bauhaus for en uke siden. Har kontaktet kundeservice mange ganger uten å få ett rimelig svar, varen eller pengene tilbake. De er nå 26 DAGER siden jeg betalte for varen og jeg har fremdeles ikke varen eller pengene!
S
Sernanders

3 anmeldelser

Forferdelig
4 år siden
Kjøpte et speil med innebygd belysning. I informasjonen som følgte produktet sto det at det skulle monteres av fagperson og at beskyttelsen som satt på ikke skulle fjernes før etter installasjon. Etter installasjon oppdaget vi en sprekk i speilet. Vi reklamerte varen og fikk byttet produktet, men Bauhaus nekter å betale for montering av det nye speilet. En kostnad som vi ikke hadde hatt hvis ikke Bauhaus sendt et produkt med feil, noe de er skyldig til å gjøre i følge forbrukerloven. Saken går videre som en klage til forbrukerrådet. Det er utrolig skuffende at Bauhaus fraskriver seg ansvaret de har som leverandør. Dette hadde ikke skjedd med en mer anerkjent leverandør av baderomsinredning og både vi og rørlegger/elektriker er førbauset over håndteringen. Så vi anbefaler alle som er på jakt etter baderomsinnredning å velge en av de mer kjente baderomsforetningen, det blir kanskje litt dyrere ved innkjøp, men da kan du stole på at de tar det ansvaret de har som selger. Kommer aldri til å anbefale Bauhaus til venner og kjente, heller advare så mange som mulig. Anders
c
croonerg

1 anmeldelse

Forferdelig
4 år siden
Bestilte speilskap til knappe 4000 kr fra Bauhaus i mars. 17 dager etter bestilling fikk jeg mail om at varen var sendt. Dette var første statusoppdatering på ordren. Ytterligere en uke senere var DHL utenfor døren. Litt senere mottar jeg så regning på 825 kr på mva fra DHL, men det står tydelig i ordren til Bauhaus at denne er allerede betalt til dem. Bauhaus skylder på leverandøren (som er samme firma?) at fraktseddelen er galt utfylt. DHL krever pengene med grunnlag i tolloven. Jeg kontaktet Bauhaus kundeservice 4 ganger over en periode på 6 uker hvor samme kundebehandler hver gang lover å ordne opp ift. leverandør og få regningen betalt. Jeg informerte underveis om frist på regning og dermed inkassovarselet som kom. Jeg endte til slutt med å få inkassoregning fra Intrum Justitia som jeg måtte betale. Et allerede dyrt skap endte opp med å bli 1185 kr dyrere. Styr unna!
Vurdering av handleopplevelse
2.1OK
3 anmeldelser

Om butikken

Bauhaus

Prisene vises i NOK.

Leveringsalternativer

  • Hjemlevering

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.bauhaus.no

Informasjon om selskapet

Organisasjonsnummer: 889800542