1.7 av 5 stjerner

Sortert etter dato
19.08.2019
n
njalh(16 anmeldelser)
Aldri hatt problemer med kjøp fra Adlibris. Dette gjelder da bøker først og fremst.
30.06.2019
T
Trixu(1 anmeldelse)
2 uker etter bestilling og bestillingen er fortsatt ikke sendt som vil si at jeg ikke får bøkene før ferien... Skal ikke bestille noe fra Adlibris i fremtiden!
30.05.2019
j
joykiller(2 anmeldelser)
Nesten to uker etter bestilling får jeg beskjed om at produktet ikke var på lager allikevel. De kansellerte så ordren uten noen videre forklaring. Ikke imponerende.
19.03.2019
G
GiB(1 anmeldelse)
Helt utrolig treg levering - selv på varer som står skal sendes innen 1-2 dager. 2 uker siden bestilling og varen er enda ikke sendt!
25.02.2019
g
gmboe(1 anmeldelse)
Bestilte en bilstol for barn til kampanjepris. Etter tre dager mottar jeg meldingen "Vi har avbestilt dette produktet fra din ordre og den kommer dessverre ikke til å bli sendt til deg automatisk senere.". Det er fortsatt mulig å bestille samme bilstol på nettsiden, og beløpet jeg betalte er ikke refundert. Useriøs aktør som frarådes på det sterkeste.
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

16.01.2019
m
magnusbre(1 anmeldelse)
Kontaktet kundeservice for 2 dager siden, de har enda ikke klart å svare. Helt elendig
13.12.2018
W
Weeb91(3 anmeldelser)
ikke imponert. tar veldig lang tid før de får ut fingern og får sendt pakken. står estimert levering (til min adresse) 13-20 desember. idag er det 13 desember, og den er ikke sendt fra lageret deres enda. Ikke bra!
13.12.2018
i
iming(1 anmeldelse)
Ikke bestill her om du har dårlig tid. Bestilte noen varer 23.november, og ja- det var black friday og man måtte forvente ekstra leveringstid. Men at de estimerte "2-5 dager" før varen sendes skulle bli til 3 uker vil jeg si er mer enn bare litt ekstra leveringstid. I tillegg bruker kundedervice minst en uke på å svare. I oktober bestilte jeg også en vare, fikk beskjed en uke etter bestilling om at den var utsolgt og at det ble forsinkelser. En uke senere sendte jeg mail for å høre om de visste noe mer, da varen var til en baby som trengte produktet -nå- og ikke 3 mnd senere! Tok et par uker før de svarte, helt utrolig! Den ene ekstra stjernen de får får de pga gode tilbud og godt utvalg.
21.11.2018
K
Kjaere(2 anmeldelser)
Ikke bestill her om det haster! Har nå sittet og ventet på julekalenderen i 13 dager og den er ennå ikke sendt.
09.11.2018
t
tomssafranovs(3 anmeldelser)
Bestilte en bok 14.10, forventet leveringstid var 5-7 virkedager. Nesten en måned senere har jeg fremdeles ikke mottatt boka. Kontaktet dem to ganger og spurte når jeg kunne forvente den, og begge gangene fikk jeg høre at det var noe galt med ordren, at den hadde blitt stoppet i systemet og at de skulle fikse det slik at den ble sendt ut så snart som mulig (de fikset tydeligvis ikke det den første gangen jeg kontaktet dem!). Brukte i tillegg en uke på å svare på den første mailen, noe jeg synes var urimelig. Fikk heller ingen unnskyldning derfra! Nei takk, har nå avbestilt og bestilt et annet sted.
07.08.2018
t
terrax(3 anmeldelser)
Jeg bestilte et LEGO-sett fra Adlibris. Der kostet det halvparten av veiledende pris, klart det billigste jeg noen gang har sett dette settet til. 2 timer etter jeg la inn ordren fikk jeg leveringsbekreftelse med sporingsnummer og 2 dager senere var pakken hjemme hos meg. Kjemperask ordreekspedering + knallpris = full score fra meg. Første gang jeg har handlet hos dem, men neppe siste! :)
Side 1