2.8 av 5 stjerner

Sortert etter dato
14.10.2018
Endret 15.08.2019
  O
  Olav D(16 anmeldelser)
  Rimelige varer god service og veldig enkelt å returnere varer som av en eller annen grunn ikke passer eller lignende, Ved å bruke vedlagte skjema og returlapp også ofte med egen retur pose, Smidig og seriøst. Har også meget gode varer stort sett strålende fornøyd. Måtte sette ned en stjerne da de har begynt å sende flere mail om at de tatt vare på varene mine i handlekurven, selv om jeg ikke har noen varer der. Har fått beklagelse og beskjed om at de skal ordne opp. Jeg vil fremdeles anbefale denne Butikken på det varmeste
  02.08.2019
   R
   Roxeraz(5 anmeldelser)
   Overraskende god kundeservice. Kan trygt anbefales.
   02.07.2019
    e
    errorks7(1 anmeldelse)
    Bestilte Asics triatlon sko. Bestillingen gikk gjennom og 2 dager seinere fikk jeg en mail i hvilken de informere meg at varene ble utsolgt. Ringte dem å spurte om 30% rabatt til neste kjøp, de sa de går fint og sendte meg en 15% rabatt kupong som jeg allerede brukt ved bestillingen. Ringte dem igjen og forklarte at det var en av deres medarbeider som lovte meg 30% rabatt, men sendte bare 15% de sa at de ikke kan hjelpe meg. Utrolig ubehagelig og lite profesjonelt! Om de fortsette å virke sånn, vil Zalando knuse dem ganske snart!
    24.05.2019
     H
     Hanna J Heigre(1 anmeldelse)
     Var i ferd med å avslutte en bestilling. Var kommet til betalingsinformasjonen. Plutselig doblet nesten prisene seg, på varene jeg var iferd med å kjøpe! Bare flaks at jeg ikke ble lurt og betalte mye mer enn varene kostet da jeg bestilte. Meldte saken med en gang til kundeservice. Regnet jo med at dette var en feil og ikke et bevisst forsøk på svindel. Fikk etter flere dager beskjed fra kundeservice om at de hadde etter en vurdering bestemt seg for å ikke gjøre noe med saken. Fordi jeg ikke hadde tatt bilde av at jeg holdt på å sjekke ut varene til rabattert pris, mente de at de ikke kunne vite om jeg snakket sant. Så herfra bestiller jeg aldri igjen, anbefaler andre å være på vakt også for å unngå å bli lurt!
     Sortert etter dato
     Gamle anmeldelser

     Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

     24.04.2018
      L
      LordRolfious(4 anmeldelser)
      Har handlet mye fra boozt.com, og det er utrolig enkelt og greit. Lett å returnere varer om de ikke skulle passe, eller om de ikke var som man trodde. Alltid 100% smertefritt å handle her.
      02.07.2017
       a
       akkurattja(1 anmeldelse)
       Sender feil vare. Virker som om de tror de kan lure deg ved å sende vanlig fit istedenfor slim fit hvis de er tomme for slim fit. For dårlig, har ikke tid til å returnere før jeg skal reise bort og trengte klær til reisen. Bestiller ALDRI noe herfra igjen!
       21.02.2017
        D
        Dkrist91(13 anmeldelser)
        Når dem har tilbud er det bare strl xl igjen
        27.10.2015
         K
         KptMark(14 anmeldelser)
         Skulle bestille etter å ha sett rimelige Ecco-sko på Prisjakt. 1. vare Linken leder ikke til noen vare. Dette gjentar seg på de andre skoene også. 2. Søker direkte på Boozt Skostørrelse er ikke en option 3. feil pris Finner sko til 50% (ifølge Boozt.com). Velger å se på den. Da er prisen 1.600 kr i stedetfor 800k. Unntatt i 1 (av 4 fargekombinasjoner). = Dårlig søkemotor
         18.03.2015
          a
          andreaspilskog(8 anmeldelser)
          Grei levering. Litt smalt utvalg.