Prisjakt
Importpris
 • Spennende utvalg av varer
 • Lave priser
 • God service
oervik
oervik

2 anmeldelser

Forferdelig
3 år siden
Elendig. Fikk ødelagte varer tilsendt (pakken utvendig var hel, så skaden var der før sending). Måtte via Forbrukerrådet for å få saken ferdig. Anbefales absolutt ikke.
Anonym bruker
Anonym bruker
Bra
2 måneder siden
Rask levering,god service
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
4 måneder siden
ADVARSEL, du kan BLI SVINDLET ! Jeg har kjøpt en massasjestol hos Importpris.no AS, .Men det er så dårlig kvalitet slik at gjør min ryggen og føttene veldig vondt selv om det er med letteste posisjon ! veldig vondt ! Også etter på KUN 7 måneder , massasjestolen lager UVANLIGE elendig høy lyden og høyre hjulen SNURRER IKKE når det jobber ! Som massasjestolen med to års garanti derfor kontakt jeg med de og sendte mail med bilder og video som tydelig viste konstruksjonsfeil/svekkelse i materialet og dermed reklamasjon på produktet. Men DE LURE meg gang på gang og gang på gang at " Purret de opp igjen " for å utsettelse .det har gått 3 måneder ! Det først gang svaret de meg med latterlige unnskyldninger at " Denne ble forsøkt hentet, men at avsender ikke var tilstede ", rett og slett dritt ! det er overvåkningskameraen utenfor hus mitt, TØR DE sa at de hadde kommet ? ! En så dyrt produktene men får IKKE garanti i garanti periode ! De bryr seg ikke om kunden i det hele tatt. Det eneste de bryr seg om er å få penger fra deg ! Unngå å kjøpe noe fra dette firmaet. SPESIELT for massasjestolene ! massasjestolene ! massasjestolene ! Useriøs bedrift ! ELENDIG ! Sykt dårlig kvalitet produktene ! Maken til lureri! Styr LANGT unna denne nettbutikken!
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
3 måneder siden
Bestilte spisegruppe 17 april. På importpris sine sider sto det levering 3-10 virkedager... Det står også at de ikke er noe særlig påvirket av forsinkelser etc da transportbransjen er en kritisk bransje og kjører som vanlig... Vel... det ble mai og vi hørte ingenting. Tok kontakt med importpris pr tlf og fikk beskjed om at den kom rundt midten av mai... Tar kontakt i slutten av mai og får beskjed om at denne kommer i begynnelsen av juni. I juni tar jeg igjen kontakt og da er dato flyttet til midten av juni... Midten av juni blir så juni/juli... mailer går frem og tilbake... 11 august fikk jeg til slutt spisegruppen... Syns det er merkelig at man må mase for å få en leveringsdato. Jeg skjønner at det er koronatider og har bestilt en del møbler. Alle andre jeg har handlet hos har ringt eller sendt sms om evt forsinkelser... Hos importpris må man mase mase mase for å få informasjon. Jeg spurte også om jeg ble kompensert på noen måte for å ha ventet 3 mnd på et produkt som skulle ta 3 -10 dager og fikk til svar at det ikke var aktuelt da jeg hadde fått varen til laveste pris! Laveste pris???? Det var det produktet kostet når jeg bestilte! Nei - kan absolutt ikke anbefale importpris!
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
4 måneder siden
Superrask og enkel👍
Anonym bruker
Anonym bruker
Bra
4 måneder siden
Super billige stoltrekk😁
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
4 måneder siden
Lynrask levering, og solsengen er kjempelekker👌. Ekstra lengde, den er polstret, følger med pute og at den er høy, gjør den komfortabel.
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
4 måneder siden
Veldig enkel nettbutikk å handle i. Gode løsninger for betaling, enkelt å navigere.
Vurdering av handleopplevelse
3.3Bra
20 anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(9)
(3)
(0)
(1)
(6)

Om butikken

Importpris

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

PayPal
 • Avbetaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Direkte betaling
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.importpris.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: IMPORTPRIS.NO AS

Organisasjonsnummer: 998820294