Prisjakt

Produkt- og butikkanmeldelser

Les og skriv egne anmeldelser av produkter og butikker hos Prisjakt – det hjelper både deg og andre forbrukere

Finn ut hva andre synes

Det er enklere å ta en god kjøpsbeslutning når du vet hva andre synes om et produkt eller en butikk. Derfor viser vi anmeldelser fra forbrukere på Prisjakt. Det gjør det enklere for deg å finne ut så mye som mulig om produktet eller butikken før du åpner lommeboken.

Du kan bidra selv og hjelpe andre

Ikke gå glipp av muligheten til å hjelpe andre med å gjøre virkelig gode kjøp. Når du skriver en anmeldelse av et produkt eller en butikk, øker sjansen for at flere kan gjøre kjøp de blir fornøyde med. Du må logge inn på din Prisjakt-konto for å skrive anmeldelser på butikker og produkter.

Her får du gode tips til hvordan du skriver en god produktanmeldelse

Det er enkelt å hjelpe andre med å velge riktig

Du trenger ikke skrive mange setninger i anmeldelsen din for å kunne hjelpe andre. Du trenger bare noen få linjer. Det viktigste er at du på en ærlig måte forklarer hva du synes og mener om produktet eller butikken. 

Visste du at vi har et nyhetsbrev, og at du finner oss både på Facebook og Instagram? Følg oss for tips om populære produkter, nye spill og trender.

Har du konto hos Prisjakt? Det tar bare ett minutt, og det er helt gratis. Registrer deg, og få tilgang til alt vi tilbyr.

➡️ Prisjakt på Facebook

➡️ Prisjakt på Instagram

➡️ Abonner på nyhetsbrevet vårt