Prisjakt

Kom i gang med Prisjakts smarte verktøy

Kjøp smartere med Prisjakt. Lag lister, følg priser og les anmeldelser – våre praktiske verktøy hjelper deg å spare tid og penger.

Produktlister

Med produktlister kan du enkelt følge favorittene dine. Kanskje du vil bygge en datamaskin du skal spille på, planlegge julegaver eller følge med på nye spill? For hver liste vises en totalsum (slik at du kan holde budsjettet), i tillegg kan du dele listene dine med familie og venner.

Les mer om produktlister her.

Prisvarsel

Få beskjed når prisene synker på tingene du ønsker deg. Når du har prisvarsel på et produkt, får du lyd når en butikk setter ned prisen – enten via e-post eller i appen. Da slipper du å lete etter kampanjer på egen hånd og kan spare både tid og penger.

Les mer om prisvarsel her.

Produktsammenligning

Se like produkter side om side og bli kjent med eventuelle forskjeller og likheter i en oversiktlig liste, både i appen og på nettet. Du kan sammenligne fra produktsider, kategorier, produktlister og eksperters topplister. Ikke glem at du må sammenligne prisene også!

Les mer om sammenligning her.

Visste du at vi har et nyhetsbrev, og at du finner oss både på Facebook og Instagram? Følg oss for tips om populære produkter, nye spill og trender.

➡️ Prisjakt på Facebook

➡️ Prisjakt på Instagram

➡️ Abonner på nyhetsbrevet vårt

Prishistorikk

Se hvor ofte butikkene endrer prisene sine over tid. Prishistorikken hjelper deg å forstå om prisen akkurat nå er høy eller om den er satt ned mye. Du ser hvor ofte produktene kan kjøpes til kampanjepriser og du kan unngå de verste prisøkningene.

Les mer om prishistorikk her.

Produkt- og butikkanmeldelser

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler på nettet. Derfor viser vi anmeldelser fra brukerne våre både på produkter og butikker. Les andres meninger og del dine egne, så flere hjelpes til å finne det de trenger i de riktige butikkene.

Les mer om anmeldelser her.