Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32GB

Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32GB

  • Skjermstørrelse: 10.5 Tommer
  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Intern lagringsplass: 32 GB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 32GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(5 anmeldelser)
5
(2)4
(2)3
(1)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
23.03.2020
Jeg kjøpte to tabletter av denne modellen, og jeg fikk det samme problemet hver gang. Kan ikke laste GOOGLE PLAY GAMES-appen. BISTAND samsung kunne ikke løse problemet. Jeg ba om refusjon

Google

27.08.2019
Kjøpt dette som streamingplattform, er veldig fornøyd. * Rask nok * Android 9, One UI 1.1 * Fantastisk batteri * Gripevennlig rygg som ikke blir rotete med mange fingeravtrykk * God stereolyd fra 4 høyttalere * rask wifi Hvis du vurderer denne Tab A (2018) vs Tab A 2019 så er det et spørsmål om smak, men Tab A 2019 mangler noen ting du er vant til: Automatisk lysstyrke, søvn / våken når du bruker saker (på grunn av mangel på lys / nærhetssensor ), blits / lommelykt og hurtiglading. Du har disse funksjonene på fane A 2018. Og ansiktsgjenkjenning

Google

07.01.2019
Endret 17.05.2019
Kjøpte to av disse under blackfriday for prisen på 2690: - for mine barn. De har nå hatt dem i nesten en måned og jobber veldig bra. + Batterilevetid + Interface - Føler seg raskt og funksjonelt (Jeg velger vanligvis bare mobiler og plater som har så lite avvik fra standard Android som mulig, men opplever det så bra og ikke for oppblåst). + Fungerer bra med familiens ledelse + God flyt i spillene mens de spiller - Kan ikke bruke minnekort til å utvide tilgjengelig minne (Ifølge forumet er Samsung en av leverandørene som ikke gjør dette mulig). Hvis jeg hadde sjekket dette før jeg kjøpte, ville jeg nok ha valgt et annet merke. Jeg har mottatt tilbakemelding om at det er mennesker som ikke forstår hva som menes over. Forklaring: Kjøpte Android-enheter kan noen ganger bruke et minnekort som en del av hovedminne til en enhet. Resultatet av en slik funksjonalitet betyr at hvis platen, som i dette tilfellet, bare har 32 gb lagring, så kan minnekortet som kan skyves inn i denne platen, bli utvidet til f.eks. 64 gb + minnekort i mitt tilfelle er 96 gb totalt som kan brukes av systemet og for eksempel viaplay å laste ned titler og se dem offline. Samsung tillater ikke dette, men det blir en disk som du kan lagre bilder eller lignende, men ikke for eksempel bruke dem som bakgrunnsbilder. Eller last ned filmer til via Netflix / viaplay / play moviebox etc, da disse krever internt klassifisert minne. - Utnyttet minne fra begynnelsen er om lag 8 GB, noe som resulterer i omtrent 24 GB som kan brukes. Fordi minnet vil være et problem, vil det ikke være full pott.

Google

03.12.2018
Jeg har ikke mye å sammenligne med, men det er overraskende fort og skjermen ser veldig bra ut. Det er sikkert stort og tungt, men det gir fordelen at skjermoverflaten er tilstrekkelig til å lese avisen om morgenen uten å rulle til døden. Batterilevetiden er mer enn nok for liten bruk. Jeg ønsker å ta det ut og sammenligne posisjoneringen med min gamle GPS-mottaker. Teoretisk sett bør tabletten være bedre fordi den også mottar GLONASS og BeiDou.

Google

25.11.2018
kjøpte den som har 64gb (Produktkode: SMT590NZKENEE) bra: priset under svart fredag ​​2990 lyd: Dolby Atmos skjermstørrelse: 10,50 Aspect ratio: 16:10 USB c god skjerm for å være ips den røde fargen er god Ryggen er laget av plast, veldig bra, tap s4 er laget av glass sted for microsd plass til hodetelefoner mindre bra oppløsning: 1920 x 1200 Det er litt tungt i forhold til Galaxy Tab S Normal pris er for høy Skjermen er sammenlignet med bare 80% av 100% på oled blå og grønn er litt svakere sammenlignet med oled Svart ser grå ut, spesielt i forhold til oled ser vinkler opp ned, ikke så bra, sidene litt bedre. Den tilhørende bokomslaget har svake magneter og det løsner kommentar Hvis du allerede har en oled-tavle, kan du ikke gå til IPS. kjøp det bare hvis du aldri har hatt en ole eller hvis du ikke har råd til oled.

Google