Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t

 • Hodetelefondesign: In-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Rangering 9 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Jabra Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Jabra Elite Active 65t

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Hodetelefondesign: In-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)

3.7 av 5 stjerner

Basert på 31 anmeldelser

Sortert etter dato
15.08.2019
  o
  ostmackan
  Satt veldig godt i øret under løping og med veldig god lydkvalitet. Dessverre fungerte de ikke for meg, da den høyre ørepinnen er hovedenheten og den venstre slaven. Jeg kjører med min Garmin Vivoactive 3 Music på venstre arm og med mottakerenheten i høyre øre, lyden var veldig hakkete. Fant ingen informasjon om at det var slik før jeg bestilte så jeg prøvde men fikk retur på grunn av dette. En produktidee for Jabra ville være å gi ut en versjon med høyre øre som master og en med venstre for å la forbrukeren velge hvor de vil ha mottakeren. For meg var det en endring til Samsung IconX der du kunne velge hvilken som skulle motta signalet. Må også si at det føltes veldig pent å sette en mikro-usb på ladesaken i stedet for usb-c. Da må du ha en egen kabel for det når alle telefoner har usb-c i et par år.

  Google

  13.08.2019
   j
   jocke__r
   Mine første virkelige trådløse håndsett. Jeg er virkelig glad. Kjøpte dem fordi jeg ville begynne å løpe mer .. har ikke løpt så mye (va?) Men bruker disse mye likevel :-D

   Google

   17.05.2019
    L
    LezardSpok
    Er bra på hva de er laget for. Sitter veldig bra og appen for disse er veldig nyttig. Høres bedre ut enn iPods luft. Men regner ikke med detaljert lyd. Bra for ekte trådløs, men hvis detaljert lyd er det viktigste for deg, ville jeg ha kjøpt noe annet. Jeg bruker disse til trening og fordi de er perfekte.

    Google

    25.04.2019
    Endret 08.05.2019
     s
     superken
     Sitter som støpt i øret uten å måtte føle seg klumpet eller i veien, jeg har vanligvis problemer med å komme i øret for å sitte tett, men disse passet perfekt med middels størrelse som er på levering. Diskret og stilig. Har testet 2 trådløse tidligere, Airpods og Havit g1w .. Disse pisker både i alle henseender. Lydbildet med basen sammenligner ikke engang, her er dybden jeg lette etter, selv ved høyt volum. Laderen er glatt og passer godt i lommen, jevnt med dioder for både saken og innsiden for status på håndsettene. Ingen problem å åpne hvis du gjør som i beskrivelsen. Trykk på siden av saken. Jeg har store hender og var skeptiske til de små trykkplatene for forskjellige funksjoner, men det fungerer til 100%. Har lest at noen tror det er en minus at telefonene ikke festes magnetisk til saken. Jeg har selv blitt forstyrret av puten å få ut håndsettene når de sitter fast magnetisk, har resultert i en jage etter gulvet på bussen mer enn en gang. Saken vil IKKE gå opp i treningsposen fordi det krever 2 håndtak for å åpne, og jeg har rømt å jakte barn på bussen fordi jeg bare slår dem ut i hånden. Vurder derfor dette for Jabras fordel. Kan ikke finne en enkelt minus på disse barna, er helt solgt på dem. Må bare være det beste for øyeblikket i prisklassen. Oppdater umiddelbart hvis jeg finner noe negativt og etter at jeg har testet dem med mc hjelm .. - Oppdater 8/5 Har testet med halv åpen mc hjelm / EU moped og de jobber kanon på 50 - 55 km / t. Sitter perfekt i øret, ikke presset inn i øret eller flyttet ut av posisjon når jeg slår på eller av hjelmen. Perfekt lyd som om jeg stod på en trafikkert vei, i henhold til de jeg snakket med ved 50-55 km / t snakker i normal samtale tone, forstår ikke overraskende godt hvordan det kan fungere. Jabra Sound + snakker om hvem som ringer og spør om du vil svare eller ikke med talekommando (nekt / svar). Sett deretter musikken på igjen. Selges helt, det anbefales sterkt.

     Google

     07.05.2019
      d
      davvie
      Sett veldig bra på meg. Høres greit i å være ekte trådløs og høres et helt annet nivå til airpods. Men man bør huske på at det er tråder for omtrent 500 notater som høres bedre ut. Til tross for noen positive ting, kan de fortsatt ikke godkjennes av meg på grunn av to ting. For det første har venstre snegle (hvis jeg husker riktig) en konstant svak støy, som jeg synes er helt uakseptabelt for alle typer hodetelefoner, uavhengig av prisklasse. På den annen side er håndsettene ubalanserte hvor en snegl høres høyere enn den andre. Ble dermed returnert for min del.

      Google

      Side 1