Sennheiser PXC 550 Wireless

Sennheiser PXC 550 Wireless

(26)
3.9(26 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Over-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Hodebøyle
  • Sort, Sølv, Grå
  • Spill av / Pause, Neste låt, Forrige låt …
  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.9 av 5 stjerner

Basert på 26 anmeldelser

Sortert etter dato
22.11.2018
C
Chris-S(4 anmeldelser)
Var misfornøyd i starten, da hvor lyden ville ha en "crackling" lyd, som heldigvis har sluttet. Nfc padden er på venstre side, mens touchen er på høyre side. Lyden er helt ok, eier ett par hd599, og vil si at fleste "normale" ikke ville kunne høre forskjellen på hd599'n og pxc 550'n alt i alt, det man "sacrificer" her, det er lydkanseleringen, vil du ha bedre lydkanselering er bose 35II ett bedre valg men med dårligere lyd kvalitet Jeg ville anbefale disse for de som tar mye buss, lydkanseleringen fungerer helt greit, og fjerner meste parten av motor lyder med musikk hører du ikke folk (kommer ann på hvor høyt du har musikken på)
10.08.2018
g
gnomer87(1 anmeldelse)
Følgende kan sies om dem: * De er lette * De er Behagelige(forutsatt at du ikke har for store ører) * De varer en evighet uten ladning(påstanden om 30 timer ser ut til å stemme) * Du får med fly adapter samt usb og stereojack kabler. * Du kan koble til flere kilder samtidig. * Du kan starte eller stoppe musikken uten å åpne telefonen. * NFC osv. Med andre ord, funksjonaliteten er utmerket. Meeeen, hvorfor da ikke full score? Diskanten er faktisk overraskende svak. Du har visse equalizer presets du kan leke med, men problemet forsvinner aldri. Faktisk har Audio Technicass ATH m50 langt bedre lyd, og de koster under halvparten. Selvfølgelig, de har jo ikke alle de egenskapene nevnt ovenfor. Men forskjellen i lydkvalitet er såpass stor at selv jeg hørte det, jeg er ingen audiofil. Du betaler med andre ord for den funksjonaliteten, dvs NFC og bluetooth samt utmerket batteritid. Lydkvalitet får du imidlertid ikke. Du tenker kanskje at problemet er bluetooth. Jeg testet også med kabler, jack såvel som USB, om lyden ble bedre på kabel eller ikke er ikke godt å si, men det er ikke tvil om at min kollegas ATH M50 var suverent bedre uansett. Hvis du har råd til å ha begge deler så for all del, ha disse i tillegg til noen ordentlige på kabel, men hvis dette med kabel ikke er noen big deal for deg, skaff deg noen tradisjonelle headphones, lyden er bedre. For ikke å nevne at prisen er langt lavere.
16.03.2019
S
Seson
Sennheiser leverer en fantastisk tettsittende lur som sitter fantastisk på. Lyden er balansert og spiller godt i alle registre. Gjennom appen ser du batterilevetid og kan håndtere støyreduksjonen, en liten minus, at du bare kan justere musikken som finnes på enheten, men ingen større bekymring da Spotify har innebygd EQ. Billigere og bedre enn, for eksempel, Bose QC, anbefales!

Google

30.10.2017
Endret 01.03.2019
M
MonolithSWE
En hodetelefon som er bra for hjertet for meg, som har feil (og mange) Lyden i seg selv er ikke så mye å klage på. En fin representasjon med et svært nøytralt lydbilde, med snap til den skarpe retningen (men aldri så mye at det gjør vondt eller blir shouty). Har også veldig god kvalitet til lyden med en ekstrem lyd, selv god stereoseparasjon og lydstage for å være lukkede hodetelefoner Komfort er alt som deles. Noen passer perfekt til dem, men for andre med større ører er disse litt "on-ear" som disse ikke er ment for. Det er også et plastnett over elementet inne i øretelefonen som kan kutte mot øret hvis du har ulykken, noe som gjør dem til en forferdelig opplevelse for noen. Heldigvis opplevde jeg ikke noe av det, men mange gjør det, og mange klager (Sennheiser burde slippe en oppdatering av disse snart jeg tror) De er også veldig varme rundt ørene. For kaldt klima trenger du ikke å ha en lue, men i varme klimaer blir det klebrig, ekkelt og generelt ubehagelig med dem. De ville ha valgt bedre puter Funksjonene har samme historie. Noe jeg forstår ennå ikke, er hvilken knappskjelv som fikk ideen om at du skulle starte øretelefonen ved å snu håndsettet sammen? for det må være det dumeste jeg vet med dem Man kan ikke muligens bruke disse passivt med kabel uten at enheten kjører, den vil alltid løpe selv om man kjører med kabel. Den største ulempen ved dette er at øretelefonen senker volumet aktivt. Hvis du kobler disse til en eksotisk forsterker og skru opp volumet, vil hodetelefonene ikke henge, de vil bare senke det. Hvis dette er en EU-regulering eller dårlig programvare, plager det meg så utrolig. ANC er ikke forferdelig, det gjør en god jobb. men det er ikke behagelig. Føl deg litt som om du skal lande med et fly, Trykk mot ørene hvis du er over. Disse var også min første ANC-hodetelefon, så det hadde ingen store forventninger. I dette tilfellet er Sonys flaggskip betydelig bedre med ANC Batterilevetiden er bra, faktisk veldig bra og (Höll) Long. Men nå etter 2 år begynner ulempene. Batterilevetiden er nå ikke bra lenger, kan takle 1 dag eller 2 dager maks mens før, slik at de kunne holde seg i nesten en uke på 1 charge Ikke bare det, men nå er det nesten umulig å laste dem. Hver gang du prøver å lade hodetelefonene, vil de bli belastet på kanskje 5 sekunder, så de vil slutte å lade helt. Så det tar lang tid å plugge inn og ut med kabelen flere ganger til ørepluggen endelig lastes tydelig. utrolig forstyrrende, noe som også er en av årsakene til at disse hodetelefonene snart skal byttes ut, men som jeg ikke vet om Alt i alt får disse 6/10 på dette laget. God øretelefon, Egentlig veldig bra på hva det kan. Men Sennheiser burde trekke i kragen og slutte å slippe hodetelefonene til 600.000 SEK og ta en til å prøve sine trådløse barn og oppdatere dem med nytt navn, utforme og fikse alle feilene de har hatt

Google

04.02.2019
e
erikbenjamin
Har eid dem i 6-7 måneder og er generelt veldig fornøyde. Nøytral og lett lytte lyd. Rikelig med detaljer i høyere poster. Basen er fast og presis. Har sammenlignet disse med min Bose QC30 i ulike situasjoner. I flyet vinner Bose, men i alle andre sammenhenger gir disse Sennheiser lurkene en bedre opplevelse. Lydkvaliteten er øverst. Komforten er relativt god, og håndsettet er veldig lett. Dessverre er det noen ganger problemer når jeg har både datamaskin og telefon tilkoblet samtidig. Det skjer at en enhet "blokkerer" den andre, så det er helt stille når du prøver å spille noe. Dette har jeg ikke opplevd med andre lurer. Ellers ikke noe viktig å klage på.

Google

Side 1