Fremtidens spill til Playstation 5

Sony har vist oss fremtiden til Playstation 5 spill. Under et stort arrangement ble noen av de store spillene du kan spille på spillkonsollen avduket - her er våre favoritter.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Sony startet sitt store Playstation -arrangement med en ekte tungvekter. Star Wars: Knights of the Old Republic fra 2003 er utgitt i en ny versjon med forbedret grafikk. Remake -versjonen utvikles av spillstudioet Aspyr, som allerede har vært involvert i flere andre Star Wars -spill. Knights of the Old Republic, eller bare KOTOR, er et rollespill og finner sted flere tusen år før filmene i Star Wars-serien.

Spider-Man 2

Peter Parker og Miles Morales er tilbake, og denne gangen samarbeider de mot ingen ringere enn erke-skurken Venom. Det mangler fortsatt mye informasjon om Spider-Man 2, men vi vet i det minste at spillet kommer ut i 2023. Og da kun for Playstation 5. Er det bare vi som håper Venom blir en spillbar karakter når Spider -Man 2 er løslatt? Vi krysser fingrene.

Gran Turismo 7

Hvis du virkelig liker fart og fete biler, vil du sikkert like Gran Turismo 7. Spillet slippes våren 2022 med finere grafikk enn før, flere kule biler og flere muligheter til å style dem akkurat som du vil. Gran Turismo 7 drar full nytte av DualSense -kontrollen din for Playstation 5 og har en avansert fotomodus slik at du kan ta virkelig flotte bilder.

God of War Ragnarök

Kratos er tilbake, og sintere enn noen gang. Etter det første møtet med den nordiske mytologien i God of War, er oppfølgeren Ragnarök enda hetere. Dommedag er over oss, og de nordiske gudene fortsetter å være en spiker i kisten for både Kratos og sønnen Atreus. Men favorittduoen vår er ikke helt alene i stormen. Gamle ledsagere er tilbake for å hjelpe dem på veien, og til og med nye venner dukker opp underveis.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Som vi har lengtet etter! Hvis det er en av nyhetene som gjør oss (ok, undertegnede i det minste) ekstra begeistret, er det Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Her får vi de to spillene Uncharted: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy i nyinnspilte versjoner med finere grafikk. Spillkolleksjonen vil bli utgitt for både Playstation 5 og PC tidlig i 2022. Og vi feirer spillutgivelsen med tidlig ferie for et par dager med non stop spilling, ikke sant?

Tiny Tina’s Wonderlands

Hvis du liker Borderlands -serien, er Tiny Tina's Wonderlands garantert noe for deg. Dette spillet er en spinoff fra Borderlands -serien med karakterfavoritten Tiny Tina som hovedperson. Det betyr mer voldelige eksplosjoner, sprøere våpen, skumle fiender og mer. Hva med å jage fiendene dine med armbrøst, magi og nærkampvåpen?

Alan Wake Remastered

Mørket er tilbake i Bright Falls. I Alan Wake Remastered må vår favorittforfatter igjen ta opp lommelykten på jakt etter det onde som har kledd seg inn i den lille byen. Etter hvert som mørket trekker seg nærmere, må Alan Wake finne sin kone som forsvant på mystisk vis, uten at han selv går seg vill.

Marvel's Wolverine

Synes du det er kjedelig å bare løpe rundt med et sverd i spill? Hva med seks sverd om gangen? I den kommende Marvel's Wolverine får vi løpe rundt som Logan, og i den korte traileren ser det ut til at han er minst like sint på omgivelsene som vår favorittgud Kratos. Vi mangler fortsatt mange detaljer om spillet, men bare det at vi kan spille som Wolverine gjør oss spent.

Grand Theft Auto V och Grand Theft Auto Online

Verken Grand Theft Auto V eller Grand Theft Auto Online er nye på markedet. Begge ble utgitt i 2013 og debuterte på Playstation 3. Det som er nytt akkurat nå er at begge får en stor oppdatering med optimaliseringer for Playstation 5. Dette betyr raskere lastetider og bedre grafikk enten du vil spille alene eller sammen med andre. Hvis du ikke allerede har spilt gjennom GTA V for hundrede gang, kan det være på tide å besøke Los Santos igjen.

Tekst:
Daniel Haaf

Publisert:
10 september 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

7 avslappende spill som er perfekte i sommervarmen

I sommer kan du slappe av med våre sju tips til fantastiske spille du kan spille helt i ditt eget tempo. Bli med ned i de mørkeste havdypene, utforsk gamle ruiner og legg ut på vandring i glohete ørkener. Disse spillene kan fint spilles i noen minutter om gangen eller flere timer i strekk.

Les mer her

Månedens spill – se alle våre utvalgte spill for 2020/2021 her

Her tipser vi om noen av de nyeste og beste spillene som finnes til PC og spillkonsoller i dag. Hver måned belyser vi et nytt og spennende spill som nylig har blitt sluppet. I juli var det for eksempel det omtalte Ghost of Tsushima til Playstation 4 og i februar presenterer vi Hitman 3.

Les mer her