Gassgrillen – elsket og hatet. "Det er ikke ekte grilling!" "Det smaker ikke grillmat!" De negative kommentarene er mange, men de som virkelig kan dette, vet at med riktig teknikk og litt røkeflis merker ikke engang ekspertene noen forskjell. Ja, det har faktisk blitt gjort blindtester. Personlig elsker jeg gassgriller like mye som kullgriller. Begge kan ta deg til samme sluttresultat, bare med ulik reisetid. Og noen ganger er det rett og slett deilig å kunne trykke på en knapp og ha grillen oppe i 250 °C på bare noen minutter. Her er mine favoritter!
1
2
3
4
Det hele startet i 1951 med ideen om å kutte en fortøyningsbøye i to og bygge en grill av den. Resten er historie! I dag er kullgrillen en klassiker og en svært multifunksjonell grill for alle typer matlaging: enten du vil grille skikkelig varmt eller temperert, enten du er amatør eller grillentusiast. Her har jeg samlet mine favoritter, med hovedfokus på funksjon!
Kullgrill, gassgrill, elektrisk grill – hva bør du egentlig velge? Her får du smarte tips og gode råd!