Tasting the Past: Recipes from the Second World War to the 1980s av Jacqui WoodHistorie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk, Paperback165 ,-
Sarah Court, Leslie Rainer: Herculaneum and the House of BicentenaryHistorie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk330 ,-
Kochai Jamil Jan Kochai: 99 Nights In LogarHistorie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk, Paperback179 ,-
Christopher Frayling, Philip Kemp: Cinema: The Whole StoryHistorie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk, Paperback349 ,-
Pierre Briant: Darius in the Shadow of AlexanderHistorie og arkeologi, Kultur, Papirbøker, Engelsk, Innbundet516 ,-
The Colour Of Time: A New History The World, 1850-1960Historie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk, Pocket149 ,-
The Beats: A Very Short IntroductionHistorie og arkeologi, Kultur, Papirbøker, Engelsk, Paperback149 ,-
Susanne Groom, Heston Blumenthal: At the King's Table: Royal Dining Through AgesHistorie og arkeologi, Papirbøker, Engelsk329 ,-
Florinda Donner: Being In DreamingFamilie, helse og livsstil, Filosofi og religion, Historie og arkeologi, Psykologi og pedagogikk, Science fiction og fantasy, Papirbøker, Engelsk, Pocket171 ,-