Prisjakt

PStjernen

Ble med 2017-09-16
16
Bidrag
10
Nyttige stemmer
Smartmi Air Purifier P1
Full Star 1
3.7
(6)
1 599 ,-
P
PStjernen
16 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 måneder siden

Dette er et forferdelig dritt-produkt! Helt umulig å koble til appen, man prøver i timesvis å koble luftrenseren til Wifi, plutselig fungerer det av en eller annen ukjent grunn eller man må bytte enheten i butikken man har kjøpt den fra. Skikkelig søppel produkt, styr unna!

Industrivarer.no
Bra
(26)
P
PStjernen
16 anmeldelser
Utmerketett år siden

Helt insane kjapp levering! 😄 Bestilte produktet i går og det blir sannsynligvis levert i dag! Helt rått!

IKEA
OK
(13)
P
PStjernen
16 anmeldelser
Forferdelig2 år siden

IKEA produserer mesteparten av sine produkter i Kina! Dette er vel for lavest mulige produksjonskostnader og høyest mulig profitt! Fysj, det er skammelig av et selskap med deres arv og historie å synke så lavt! Skammelig!

8Bitdo NES30 (PC/iOS/Android)
Full Star 1
3.5
(2)
345 ,-
P
PStjernen
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år siden

Knappene og styringen er generelt veldig treg, spesielt hvis man feks prøver å bruke to av de røde knappene samtidig. Bestilte 2 gamepad's, kun den ene fungerte og må sende den ene i retur. Så kan være lurt å vurdere en annen kontroller / gamepad enn dette.

Platekompaniet
OK
(500+)
P
PStjernen
16 anmeldelser
OK2 år siden

Platekompaniet har det meste og ofte gode tilbud. Veldig synd at ordre leveres av Helt Hjem, som er et fryktelig upålitelig og amatørmessig selskap hvor budene som leverer aldri har hørt om Google Maps.

Sony WH-1000XM5 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(31)
3 779 ,-
P
PStjernen
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 2 år siden

Helt f***ing amazing lydkvalitet og støydemping som ingen andre merker i verden kan måle seg med. Veldig imponerende av Sony! Appen var litt trøblete til å begynne med, men fant ut av det til slutt.

nVidia Shield TV Pro 16GB (2019)
Full Star 1
4.3
(53)
2 349 ,-
P
PStjernen
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år siden

Dette er den beste mediespilleren som finnes! Ingen over, ingen ved siden! Støtter alt som finnes av formater, oppskalering fungerer perfekt og det samme gjør nettverksfunksjonalitet!

NetOnNet
Utmerket
(500+)
P
PStjernen
16 anmeldelser
ForferdeligEndret 2 år siden

Dette er sannsynligvis verdens dårligste nettbutikk! Finnes ikke telefonsupport, man får ikke tilsendt kvittering på e-post når man handler, ufattelig treg levering, kundeservicen på chat er treg, frekk og sinnsykt lite serviceinnstilt. Har handlet på Netonnet for siste gang i mitt liv! Anbefaler alle som har en konto hos dem å avslutte kundeforholdet og aldri mer kjøpe noe fra denne møkkabutikken!

Wilfa CG-110
Full Star 1
2.5
(4)
479 ,-
P
PStjernen
16 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Endret 3 år siden

Knallgod kaffekvern med justerbar innstilling og automatisk avstengning. Hvis noen minus skal nevnes, må det være at det kan være litt vanskelig å tømme oppsamlingsskuffen, hvis man kverner bønnene til veldig finkvernet kaffe. I tillegg høres den ut som et propellfly som styrter når alle bønnene i materen er kvernet, hvis man venter til den slår seg av automatisk.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
P
PStjernen
16 anmeldelser
Dårlig3 år siden

Proshop er gode på både utvalg og pris, men leveringstiden må tas med en klype salt! Dersom varene er på eksternt lager kan leveringstiden plutselig bli forskjøvet med flere uker uten at man får beskjed om det. Valgte derfor å kansellere ordren og heller bestille hos en annen nettbutikk som klarer å levere ordren i løpet av en uke.