Fri Frakt på alle varer
Handle rett fra lagerhylla.
Sikker betaling, rask levering

http://www.netonnet.no

Betalingsmåter:

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
PayPal

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken finnes i Norge og viser priser i norske kroner. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk.

Detaljert informasjon NetOnNet brukeromtaler (8.58)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Bra
  Har bestilt endel her nå. Ikke verdens raskeste levering, men siden den er gratis er det helt greit. Er stort også alltid billigst, og hvis de ikke er det blir det stort det når frakten kommer i tillegg. Det kan være noe kø når du ringer til kundeservice. Minus for 815 nummer.
  1 år siden ( Oppdatert: 1 dag siden )
 • Middels
  Bestilte en Samsung UE65HU7505 TV Onsdag 10.09.2014 og bestemte meg samtidig for å betale litt ekstra (499,- Kr) for å få TV'en levert i løpet av 2-5 dager.
  Fikk så leveransebeskjed dagen etter og så hørte jeg ikke mer før jeg fikk en melding av bring om at de kunne levere TV'en 22.9 altså 12 dager etter jeg hadde bestilt.
  Ikke 2-5 dager som jeg betalte ekstra for.
  Det endte med at jeg sendte en mail hvor jeg klaget på leveringstiden og fikk igjen pengene jeg hadde betalt for raskere frakt.
  Foruten Leveringstiden så fikk jeg en bra pris på TV'en og er fornøyd med det.
  3 dager siden
 • Perfekt
  Bestilling
  Veldig fin oversikt.
 • Meget dårlig
  Bestilling Levering
  Elendig selskap. Latterlig elendig jobb. Latterlige selskap som svindlet meg og lyger om det, som det er greit kjøpe noe, og få noe som ikke er verd prisen
 • Perfekt
  Bestilling
  Storfornøyd med å få handlet det jeg trengte til en billig penge. Gratis frakt er jo bare et stort pluss!

  Går noe galt med et av produktene vet jeg av erfaring at NetOnNet vil kunne hjelpe med det.
 • Perfekt
  Bestilling
  veldig bra
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  helt OK!
 • Perfekt
  Flott butikk med gode tilbud.
  Har handlet mye der og fått produktene før eg vet ordet av det.
  13 dager siden
 • Perfekt
  Kjøpte en PC i deler for 12 300kr NetonNet var klart billigst

  Satt den sammen og testet den, maskinen levde ikke opp til forventningene, så jeg bestemte meg for å bruke 14 dagers angreretten.

  Det gikk smertefritt, pengene var tilbake på konto innen 1 uke etter de hadde mottatt varene, kommunikasjonen var bra.

  Pluss:
  *gode priser
  *kjapp service via mail
  *gratis frakt frem til kunde
  *kjapp håndtering og tilbakebetaling ved retur

  Minus:
  * Posten klarte å rote vekk 2 av 3 pakker under frakt, de fant dem igjen og sendte de til rett postkontor etter noen dager, men det førte alikavel til ekstra leveringstid. Dette er dog ikke NetonNet`s feil, så jeg trekker ikke stjerner for dette.
  *Posten klarte å rote vekk 3 av 3 pakker under returen av varene, dette førte til 3 ekstra dager i frakt, da posten visstnok ikke vet hvor sitt eget sorteringssenter i oslo ligger... Fremdeles ikke NetonNets feil, så ingen trekk her heller.
  *Ingen angrerettskjema i sendingen, bare via mail, samme gjelder kvittering. For de fleste er det bare å printe det selv. Jeg sente mitt skjema via mail, da jeg mottok det via mail. møtte ingen problemer der.
  14 dager siden
 • Meget dårlig
  Bestilling
  Ble veldig skuffet over at den forge telefonen jeg bestilte lå i en stor eske og slengte, uten noen beskyttelse. Håper den virker når min datter får den i gave.. Håper den neste telefonen jeg nå har kjøpt, er bedre beskyttet i esken.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Jeg har handlet på netonnet tidligere og vært veldig fornøyd med både pris og service.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Enkelt og greit.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Enkel side, lett å finne frem, gode produkter, enkle betalingsmuligheter
 • Perfekt
  Bestilling
  jeg synes det var greit
 • Utmerket
  Etter å ha ventet nesten 1 år på å kjøpe en PS4 tenkte jeg at det var på tide. Så at NetOnNet var billigst på pris, og med gratis frakt til nærmeste postkontor. Ble opplyst at leveringstiden var 6-10 dager, men dette klarte dem å slå da konsollen var fremme på postkontoret og klar for henting etter 5 dager. Veldig fornøyd kunde!

  Eneste som trekker ned karakteren er at pakkinga kunne ha blitt gjort bedre. Pappesken var jo skadet, og PS4 esken inni lå bare og fløt rundt uten beskyttende plast e.l.
  17 dager siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig enkelt og greit, som alltid.
 • Perfekt
  Bestilling
  Kjempefornøyd med kjøpet og prisen, helt perfekt :)
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Har handlet endel og trygg på varene jeg kjøper. Fraktfritt en konkuransemessig fordel. Svært fornøyd.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  ikke fått varen enda(best. nå) men raskt og effektivt med alt annet som er
  kjøpt og bestilt, også når det har hvert feil på varer som har blitt sendt til rep.
 • Meget dårlig
  Rot og skuffende kundeservice. Følger ikke norsk forbrukerkjøpslov!

  Bestilte nytt hovedkort og prosessor-pakke, men på ordrebekreftelsen de sendte stod det en annen prosessor enn den som var i pakken. Jeg ringte dem for å få avklart hva de faktisk hadde tenkt å sende meg. Fikk da beskjed om at det var feil i systemet demmes og det var prosessoren jeg ønsket de skulle sende meg. Varene blir sendt dagen etter, men det kommer også en e-mail der de sier at de har sendt feil prosessor likevel. Jeg spør da på mail om de har tenkt å sende meg den riktige prosessoren, men det hadde de altså ikke, det var blitt en feil i systemet demmes. Men jeg skulle slippe å betale returporto om jeg ikke ville ha varen jeg ikke hadde bestilt! Jeg gjorde dem da oppmerksom på at de faktisk i henhold til norsk forbrukerkjøpslov er forpliktet til å levere avtalt vare til avtalt pris. De henviste meg da til sine kjøpsbetingelser: "Ved feil eller mangler i bl.a. prisopplysning, leveringstid etc. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid." Det er jo ikke akkurat i henhold til norsk forbrukerkjøpslov, så jeg tenker klage dem inn for forbrukerrådet. Dette er for dårlig!
  20 dager siden
 • Utmerket
  Bestilling
  Bra nettbutikk.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Bruker bare netonet, alltid førnøyd
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Nem og hurtig shipping, takk
 • Utmerket
  Bestilling
  Helt greit.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  God pris, fri frakt, men leveringen tok lengre tid enn annonsert på siden. Måtte purre på epost. Varen ble raskt sendt etter purringen.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Det har vært en fornøyelse å handle hos dere ...-også tidligere !
  Mvh : Kåre Hestnes
 • Utmerket
  Bestilte ny telefon lørdag, hentet den på posten igår.

  Raskt og billig.
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  god
 • Meget dårlig
  Bestilte meg ny telefon, NetOnNet var billigst så jeg gikk for dem, det skulle jeg aldri gjort! De tok seg ikke bryet med å sende pakken før det var gått syv dager. Fire dager senere har pakken endelig kommet til fylket jeg bor i, men de hadde tydeligvis ingen planer om å levere den på døren min eller sende den med posten. Fikk en mail det det sto at pakken var klar for henting nede i byen. Sjeleglad og klar for ny telefon, hiver jeg meg på bussen ned til byen for å hente pakken min. Etter å ha reist til adressen de sier jeg kan hente pakken på, viser det seg at de har stengt og ikke tar imot kunder i det hele tatt. Nå har jeg nettopp pratet med aktøren de velger å bruke for levering av varer og det har tydeligvis skjedd en "feil i systemet." Pakken skal bli kjørt hjem til meg i morgen.

  Jeg er ikke fornøyd med leveringstiden, dette er slettes ikke vært de hundre kronene jeg sparte. Håper ikke jeg får flere negative overraskelser når jeg får telefonen i morgen.
  1 mnd siden
 • Utmerket
  Gode priser, og bra service. Var feil på det ene produktet jeg fikk ved siste forsendelse (DOA) Rask, hyggelig og responsiv kundeservice. Nytt produkt ble sendt uten innsigelser, og raskt etter retur.
  1 mnd siden
 • Middels
  Jeg har bestilt totalt fem ganger hos NetOnNet nå, prisen er alltid det billigste sammenlignet med andre butikker og de har et gratis fraktalternativt som tok 2 dager å komme og 2 dager før den ble send (Normalt 4-5 dagers ventetid der jeg bor).

  Må si at alt er ganske akseptabelt, men jeg har ett eneste problem som trekker de ned i karakter, pakkingen. Jeg har jobbet på lager før og pakket utallige med pakker til mange bedrifter. Disse må enten spare på billig plastikk eller så vet de ikke hvordan de skal pakke. Mange ting jeg får går frem og tilbake i pakken under frakt fordi de kun har lagt luftfylt plastikk over produktet og ikke på siden, dette vil jo fremdeles føre til at den er delvis løs. En gang jeg bestilte prosessor lå den faktisk helt løs i en liten pakke og det var nesten et mirakel at den ikke var skadet.

  For å si det enkelt: Handler du her billig kan du risikere at produktet blir ødelagt i frakt rett og slett fordi NetOnNet enten må spare på plastikken når de pakker eller ikke vet hvordan du gjør det.
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling
  Helt knirkefritt.
 • Meget dårlig
  UNNGÅ UNNGÅ UNNGÅ!

  Elendig kundeservice, utrolig treg levering, tar mange dager før varer blir sendt og dårlig på reklamasjonssaker. Handler ikke her igjen!
  1 mnd siden
 • Meget dårlig
  Forvent for all del ikke leveranse innen oppgitt tid, jeg bestilte vare søndag og betalte for ekspress levering, 2-4 dager. Dette innebærer visstnok kun at varen blir plukket fra lagerhyllen innen en virkedag. Det tok så ytterligere en dag før varen ble levert til Posten, der den ble sendt med vanlig post, dette tar 1-5 virkedager. Forventet leveringstid er ifølge Posten 3 dager, uavhengig av hvor i landet det er. Jeg bestilte varen fordi jeg trengte den til en ferie og stolte på leveringstiden som var oppgitt. Ekspress-alternativet er veldig misvisende ettersom det fremdeles sendes med vanlig post, og man har ikke noe måte å spore pakken på selv utenom å ringe NetOnNets kundeservice eller gå på postkontoret og spørre.
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Alltid rask levering! Og ikke minst GRATIS!
 • Perfekt
  Alltid fornøyd med Netonnet. Rask levering, og varene er alltid i topp stand! Godt pakket og sånn. Gratis frakt er også et pluss.
  1 mnd siden
 • Utmerket
  Bestilling
  Enkelt og greit,fin oversikt og flere valg som kan velges
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Godkjent
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig bra.
 • Utmerket
  Bestilling
  Det er helt problemfritt å handle med Netonet.no
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Problemfritt og effektivt. Siden deres er oversiktlig uten unødvendig kludder, noe som gjør det lett å finne varene jeg ser etter.
 • Meget dårlig
  Har bestilt en vare som er på lager hos disse, og er nå på virkedag 3 uten at ordren er sendt. Dette er alt for dårlig, og på ingen måte i nærheten av konkurrentenes behandlingstid.
  Bestilte vare hos noen andre samtidig, som allerede ligger på postkontoret og venter på meg i dag.

  Det er svært lite sannsynlig at jeg handler her igjen.
  1 mnd siden
 • Utmerket
  Bestilling
  OK
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Kjappt og greit, og beste pris på det jeg nå bestilte.
 • Bra
  Bestilling Levering
  Grei måte å handle på
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Kom raskere enn annonsert
 • Meget dårlig
  Etter at telefonen min ble ødelagt fikk jeg beskjed av Netonnet om å sende den inn, og at det ville ta mellom 2 og 3 uker før jeg fikk den tilbake. Det tok nesten 4 før jeg fikk beskjed om at det ikke var reklamasjon og at jeg selv måtte betale. Da jeg ville ringe inn til verkstedet å spørre om hvordan de hadde kommet frem til dette, noe jeg mente var helt galt, så var nummeret de hadde oppgitt ikke i bruk. derfor måtte jeg gå via Netonnets egen kundeservice for å få vite mer, men siden de to er uavhengige av hverandre var det heller ingen klar kommunikasjon mellom dem, og ingen mulighet for meg å få diskutert saken, eller få vite mer om status på retur av telefonen. nå har jeg ventet i mer enn 5 uker, og telefonen er fortsatt ikke sendt fra verkstedet. helt håpløst.
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Om ikke verdens raskeste leveringer så er fraktprisen riktig :-) kr. 0.-
  Produktprisene er også veldig konkurransedyktige, ofte best, så alt i alt nær perfekt.
  Men så er det jo svensk!
  1 mnd siden
 • Perfekt
  Bestilling
  Enkelt og billig
 • Perfekt
  Bestilling
  Har handlet en del på hos dere, å er alltid fornøyd:)

Internasjonale omtaler

(0.00) 2 omtalerNetOnNet fra våre medlemmer i Sverige. Oversett til norsk.