Fri Frakt på alle varer
Handle rett fra lagerhylla.
Sikker betaling, rask levering

http://www.netonnet.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken viser priser i NOK. Kontakt med butikken kan gjøres på Norsk. Se alle kriterier her: http://www.prisjakt.no/info.php?t=for_stores_index

Detaljert informasjon NetOnNet brukeromtaler (8.11)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Meget dårlig
  Har handlet mye med Netonnet igjennom årene, då dei som oftest har dei beste prisene på varene.
  Eg er en teknisk person så har egentlig aldri havnet borti kundeservicen deres før. Første gangen eg gjorde det var i fjor sommer og dei brukte 3 veker på å svare på eposten min.

  Min telefon døde nylig, og som dei fleste skjønner er det ikke veldig hyggelig å leve uten telefonen sin.
  Etter ei veke uten svar på mail (nothing), forsøkte eg å ringe dei. Etter å ha ventet i kø i 40 minutter hadde eg ikke tid til å vente mer.
  Fremdeles ikke kommet i kontakt med netonnet.

  Pengene du sparer på et produkt (100-200kr) er IKKE verdt denne elendige kundeservicen. Skal aldri kjøpe noe av NetonNet igjen.
  6 tim siden
 • Litt dårlig
  Jeg har handlet i flere år hos NetonNet, som fast kunde. Og har stort sett alltid vært fornøyd og gitt god omtale om produktene. Men den siste gangen fikk jeg et produkt som jeg var bare middels fornøyd med, og valgte på lik linje med alle andre omtalene mine å skrive min mening om dette produktet. Hva jeg fikk i svar sjokkerte meg og fikk åpnet øynene mine for hva svindel i omtaler dette selskapet holder på med.

  Her er det de skrev om omtalen min (som var meget objektiv og saklig):

  "Din omtale fulgte dessverre ikke våre retningslinjer for publisering på våre hjemmeside. Vi oppfordrer deg til å lese igjennom våre retningslinjer og sende inn din omtale på (produkt) igjen."

  Jeg hadde ingen stygge kommentarer, alt var basert på eget bruk og erfaring. Og jeg fikk ingen link til retningslinjene ved omtale heller. Jeg har forsøkt å finne ut av det, men til ingen nytte.

  Dette kan bli min siste gang jeg bestiller hos NetonNet. Nå vet jeg hvorfor enkelte produkter ikke får dårlig karakterer de fortjener, jo fordi det kun er de med perfekt score som blir publisert.

  Useriøst!
  1 dag siden
 • Litt dårlig
  Handla mye hos Netonnet tidligere, før jeg fikk problemer og måtte ha hjelp fra kundeservice.

  + Gode priser
  + Gratis frakt

  - Svært dårlig kundeservice (har ikke opplevd at de snakker norsk)
  1 dag siden
 • Veldig bra
  Bestilling
  Ofte lite ekstrautstyr å bestille..
 • Meget dårlig
  elendig og treg kundeservice. Ikke mulig å nå frem på telefon uten at man venter I 20+ minutter, og svar på epost kan man se langt etter, venter fortsatt på tilbakemelding på en epost sendt for 5 dager siden. ikke den kjappeste levering, men de er heller ikke den verste. velg heller en annen dersom du har valget
  5 dager siden
 • Hei th3dud3! Tusen takk for tilbakemeldingen din.
  Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Vi har dessverre utfordringer med køtiden på telefon og lang svarstid på mail for tiden. Vi jobber med å løse dette. Når man kontakter oss skal man selvsagt få den hjelpen man trenger, og man skal kunne få svar innen rimelig tid.
  Ta gjerne kontakt med oss på Facebook, NetOnNet Norge, for raskere hjelp.

  Med vennlig hilsen Marie

 • Meget dårlig
  Billig og gratis frakt, men får du problemer med produktet, så blir det bare problemer med alt annet. Service er noe fler og fler bare driter i virker det som.
  6 dager siden
 • Hei nero78.
  Takk for din tilbakemelding. Om du har problemer med produktet så skal du selvsagt få hjelp!
  Om du allerede har vært i kontakt med kundeservice men mangler hjelpen du har krav på så ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann så ser hun på saken din. Hennes mailadresse er: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

 • Meget dårlig
  Elendig kunde"service"
  Bestiller deler til ny pc, hvor en av delene er ødelagt når de kommer til meg. Prøver å ringe kundeservice, men får da beskjed om at han kan da virkelig ikke hjelpe meg på telefon, sånt driver de ikke med. Får beskjed om at alt må sendes inn igjen. Er nå over 1,5 uker siden det er sendt inn og de har bare såvidt begynt å se på delene. Siden de ligger i Sverige så tar det evigheter å sende inn ting. Hadde jeg blitt tilstrekkelig informert om dette på forhånd så hadde jeg heller kansellert hele ordren og bestilt fra noen andre som faktisk kan hjelpe meg i Norge. Styr unna med mindre du kan være 100% sikker på at du ikke vil trenge å bruke kundeservice.
  11 dager siden
 • Veldig bra
  Veldig bra, god priser, bare litt treg levering, men det var ikke noe forsinket.
  12 dager siden
 • Meget dårlig
  Styr unna!

  Svært kynisk kundebehandling. Innrømmer feil som er direkte årsak til problemet, men nekter å ta kostnaden før jeg tar det opp med "kundeombudsmann".

  Bestilte et cover til en mobiltelefon her, og i det jeg la inn bestillingen så kommer det opp en anbefaling om å ta med en skjermbeskytter til denne, som jeg også la til. Etterpå viser det seg at disse to ikke passer sammen og at skjermbeskytteren krøller seg opp sammen med dette coveret. Et kjapt søk på nettet viser at dette er en kjent sak og disse burde aldri vært anbefalt sammen. Jeg ringer kundeservice og de innrømmer at dette var en feil anbefaling, men sier at de likevel ikke kan ta retur på en brukt skjermbeskytter og at jeg ikke vil få pengene tilbake. Med andre ord, de innrømmer at de har gjort en feil og at det er den direkte årsaken til at skjermbeskytteren har gått i stykker, men krever likevel at jeg som kunde må dekke kostnaden. I ettertid har de nå snudd og refundert pengene, men først etter mange e-poster og mye styr. Greit å være klar over før du handler her.
  27 dager siden ( Oppdatert : 14 dager siden )
 • Hei engeloy! Tusen takk for tilbakemeldingen din.
  Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Noen ganger kan det oppstå misforståelser eller at vi gjør feil. I situasjoner hvor dette skjer, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette.
  Dine tilbakemeldinger er viktig for oss slik at vi kan gi deg enda bedre hjelp i framtiden.
  Jeg tar derfor dine kommentarer videre internt hos oss.

  Ha en fin dag videre.

  Med vennlig hilsen Marie

 • Perfekt
  Bestilling
  Veldig gode priser i forhold til andre leverandører. God oversikt, enkelt å finne varer, legge inn bestilling, og betaling. Mange muligheter for frakt, betaling o.l.
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Veldig lett og enkelt kjøp.
 • Meget dårlig
  Bestilling Levering
  Kom feil varer, uten at de er villig til å rydde opp, en nettbutikk du med fordel kan styre unna.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Varen er motatt og eg e kjempefornøyd
 • Perfekt
  Bestilling
  Veldig god.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Jeg er fornøyd med kjøpet og veldig bra leveranse. Veldig god kvalitet og rask behandling og levering. Anbefaler online handel på NetOnNet.

  Utmerket og spennende kjøpet :-)
 • Perfekt
  Bestilling
  Enkelt, lettvint og best pris
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Rett og slett enkelt.
 • Knapt godkjent
  Billig, grei butikk osv osv.. Men leveringstida er jo helt latterlig. Bestilte ny mobil til meg sjøl på Komplett; den hadde jeg i hånda 3 dager etter bestilling, og det inkluderte en søndag. Pakka ble faktisk sendt PÅ søndagen. Bestilte senere mobil til modern på NetOnNet, og den ble sendt fra lager ganske nøyaktig en uke etter at den ble bestilt. Altså, den brukte ikke ei uke i posten - de brukte ei uke på å få ut finger'n og få sendt pakka.

  Posta om dette på Face-sida deres, og fikk bare beskjed om at dette skulle tas med rett avdeling. Greit nok det. Jeg dævver jo ikke av å vente litt, men å ikke få den ut av lageret og i posten før en uke er gått er ganske enkelt ikke godt nok når konkurrentene er langt raskere.

  Nå er ikke jeg sånn at jeg sverger ved min mor og alt som er hellig på at jeg aldri mer skal handle i en butikk igjen bare noe skjærer seg; shit happens, det var sikkert bare en glipp. Men Komplett gjør ikke slike glipper, så det eneste som kan friste meg tilbake til NON (humor for de som kan fransk) er om det kommer et sabla bra tilbud på et eller annet artig.
  1 mnd siden
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Fornøyd med kjøpet, ikke fornøyd med Posten. Må kjøre 40 km. for å hente pakken, selv om postbilen kjører forbi døren min.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Gratis frakt er meget bra
 • Perfekt
  Bestilling
  Enkelt å finne produkter. Bra med bilder og detaljerte produktbeskrivelser. Stort pluss at man ikke havner i kassen med en gang man har valgt et produkt, men kan sømløst fortsette å se på produkter.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Rask, billig og enkel!
 • Veldig bra
  Bestilling Levering
  Varen ok.
  Tar ca.en uke fra bestilling til levering.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Varen viste seg å allikevel ikke være på lager, så da tok det mer enn 4-fire dager før den ankom. Dette var ikke noe problem for meg, men trodde jeg skulle få den innen de dagene.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  fine varer holder det butikken sier
 • Meget dårlig
  Bestilling Levering
  Faen tar pengan av kortet med en gang, men sender ikke varen førr 2-3 uke har gått. For dårlig!!
 • Veldig bra
  Bestilling
  Veldig fornøyd med kjøpet og fikk varen levert på døren :-)
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Varen kom veldig kjapt.
 • Perfekt
  Bestilling
  Alt virker proft hos dere og jeg vil helt sikkert benytte meg av dere ved en senere anledning
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Ingen ting og klage på (bank i bordet)
 • Meget dårlig
  Den desidert verste kundeservicen jeg noen gang har vært borti.
  De som jobber på kundeservice forstår dårlig norsk og er utrolig arrogante og liyr hjelpsomme. Reklamasjoner er et totalt mareritt.
  STYR LANGT UNNA! Komplett.no er et mye bedre alternativ
  1 mnd siden
 • Hei Kim0201.

  Tusen takk for din tilbakemelding og jeg beklager så mye om du ikke har fått den servicen du skal få når du kontakter et kundesenter. Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Noen ganger kan det oppstå misforståelser eller at vi gjør feil. I situasjoner hvor dette skjer, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann og så vil hun se på saken din. Du kan kontakte hun på: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

 • Perfekt
  Bestilling
  Min favoritt ehandel
 • Veldig bra
  Bestilling
  Det er vel kitt tidlig å si , men det ser (og høres ut ) til å være et bra kjøp
  Ganske pene "talatutær". (Fredrikstad dialekt)

  MVH
  John Thon
 • Perfekt
  Har aldri hatt noen problemer med Netonnet. Eneste forskjellen fra de andre nettbutikkene er at de ansatte på kundeservice befinner seg i Sverige istedenfor Norge.
  2 mån siden
 • Meget dårlig
  Tidenes desidert dårligste kundeservice. Unngå for all del NetOnNet.
  2 mån siden
 • Hei hpe12345!

  Tusen takk for din tilbakemelding. Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Noen ganger kan det oppstå misforståelser eller at vi gjør feil. I situasjoner hvor dette skjer, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann og så vil hun se på saken din. Du kan kontakte hun på: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Må bare takke dere for et så billig produkt i forholde til de andre leverandører!! stå på!
 • Utmerket
  Bestilling
  Billigst i markedet etter hva jeg kunne finne. TAKK
 • Akseptabelt
  Bestilling Levering
  Eg bestille ein Samsung galaxy s5, og det var det eg fekk. men eg fekk ein austeruopeisk versjon, utan bruksanvisning på verken engelsk eller norsk, noko som gjorde starten vanskeleg. Ellers nøgd. Er vel og difor denne varen er billigst hjå netonnet og.
 • Perfekt
  Bestilling
  Det er første gangen jeg handler på NETonNET.
  Det blir nok ikke den siste.
 • Meget dårlig
  Kjøpte en mobiltelefon som sluttet å fungere etter 3 måneder (ladekontakten i telefonen smeltet).

  NetOnNet mente jeg hadde vannskadet telefon (...på en telefon som hverken har sett vann eller fukt), og nektet derfor å dekke skaden. Utrolig useriøst, og det var ikke åpent for diskusjon.

  Fine priser og flinke til å levere, men jeg ville holdt meg lang unna en butikk som opererer så useriøst når det oppdages feil på produktene.

  Oppdatering:

  Flott at dere sier det bare er å kontakt dere, men det har jeg selvfølgelig prøvd. Klagen har nå vært igjennom forbrukerrådet, hvor jeg har fått medhold, noe dere har valgt å se bort i fra. Klagen går derfor videre til forbrukertvistutvalget. Jeg har for å si det mildt ikke endret mening og hvor vidt jeg skal bruke dere i fremtiden, og har lite problemer med å dele dette synet til andre jeg prater med.
  6 mån siden ( Oppdatert : 2 mån siden )
 • Perfekt
  Had no trouble so far.
  2 mån siden
 • Meget dårlig
  Produktene jeg har kjøpt herfra er ganske bra, men leveransene er helt surrete. Flere ganger når jeg har kjøpt så har varen blitt levert etter oppgitt tid, og varen som jeg akkurat bestilte har ikke kommet inn på lager enda, selv om den var på lager når jeg bestilte den. NetonNet driver da å sende meg mailer hver tiende dag, hvor det står at de ikke har fått beskjed om produktet, og at de skal sende en Mail senest innen 5 dager.
  2 mån siden
 • Hei Jonasandorsen!
  Takk for tilbakemeldingene dine. Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med leveringstiden og jeg skal ta tilbakemeldingene dine til rett avdeling.

  Med vennlig hilsen Marie

 • Meget dårlig
  Veldig bra intil du får problemer de følger heller ikke norsk kjøpslåv.
  2 mån siden
 • Hei Alfe71!

  Tusen takk for din tilbakemelding. Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Noen ganger kan det oppstå misforståelser eller at vi gjør feil. I situasjoner hvor dette skjer, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann og så vil hun se på saken din. Du kan kontakte hun på: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Enkelt, raskt og billig! Akkurat det vi ønsket! Eneste plassen med et godt pakketilbud på det vi trengte flere av til bryllupet vårt! :-)
 • Utmerket
  Veldig bra butikk. Ok priser. Retur ikke problem ved garantisaker.
  2 mån siden
 • Perfekt
  Har kjøpt både telefon og TV fra Netonnet, noe som jeg kommer til å fortsette med. Har de laveste prisene på så og si alt av elektronikk, i tillegg til rask leveringstid.
  2 mån siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Meget behagelig, og rask levering så er det perfekt.
 • Meget dårlig
  Flott med lave priser og fri frakt. Jeg kjøpte et Synologyprodukt som feilet like før garantitiden gikk ut, kontaktet de og fikk beskjed om å teste ut de tingene som Synology anbefalte på sine sider (reformat, 1 disk i stedet for 4 etc). Fortsatt samme problem med hovedkortet.
  De skal så sende meg en returlapp, som de "glemmer". Til slutt komnmer den og jeg beskriver detaljert og ber de ringe dersom de lurer på noe, samtidig som jeg skrev at denne måtte behanles som en garantisak.
  - Varen sendes fra Netonnet til Captech(som var verkstedet) når den ble avslått fra Captech som garantisak var det fordi at Netonnet regner datoen de mottar varen som tellende, ikke når det feilet og de sender ut returlapp. I tillegg regner de bestillingsdato som første tellende dato - ikke når du mottar eller henter ut varen.
  - De ringer ikke tilbake som avtalt - jeg måtte alltid purre opp.
  - Jeg fikk tekstmeldinger(autogenererte) om at de hadde saken underoppsyn, og når jeg ringte sier de det samme. "Vi har ennå ikke hørt noe med har den under oppsyn". Når jeg da spør ettertrykkelig om status så sier de: "Da må vi jo ringe til verkstedet?" For et oppsyn!
  - Dialogen frem og tilbake tar over 3 mnd. før jeg får pengene tilbake på reklamasjon som også tar grusomt lang tid . og med nærmest ingen status eller oppfølging.
  - Utbetalingen av pengene strakk de også til det lengste (10 dager)

  Alt i alt - dersom du ikke tror at varene dine feiler så du må kontakte de for utbedring, eller om du bare kaster ting når de slutter å fingere - da skal du bare handle her. I motsatt tilfelle - om du tror ting en eller annen gang vil feile, og du ønsker en god behandling for dette - velg en annen butikk.

  Siba har nå kjøpt NetOnNet, om dette gjør det bedre eller værre vet jeg ikke - men jeg har to butikker som ikke lenger får mine kjøp!
  2 mån siden
 • Hei!

  Tusen takk for din tilbakemelding. Vårt mål er at alle våre kunder skal få rett behandling og være fornøyde. Noen ganger kan det oppstå misforståelser eller at vi gjør feil. I situasjoner hvor dette skjer, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann og så vil hun se på saken din. Du kan kontakte hun på: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

 • Perfekt
  Bestilling
  Det var lettere og flyttende
 • Meget dårlig
  Greit å handle til du får problem med produktet, i mitt tilfelle en mobiltelefon.
  Lydutgangen sluttet å fungere, den ble sendt inn - og ble der. I 5 uker. Kom så i retur.
  Årsak: Sprekk i bakglasset. De ville ikke åpne og fikse hodetlf.-kontakt uten å skifte dette glasset til 1100,-. Alternativet var å ikke dekke disse 1100,- og heller betale 500,- for å få telefonen tilbake - ureparert.
  Det å komme fram på kundeservice tar usannsynlig lang tid, men e-post fungerer ikke (de ignorerte beskjed på e-post om at jeg ville ha den reparert når jeg ikke nådde fram).
  Telefonen kom i retur, da var 5 uker gått. Ureparert. Med en regning på 500,-.

  Forbrukerrådet neste.....

  Styr unna, de småpengene du kan spare på å handle her er snart tapt !
  2 mån siden
 • Hei bjorge-s.

  Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg får dessverre ikke kommentert saken din da jeg ikke har ordrenummeret ditt. Men NetOnNet ønsker å være gode på kundeservice, og vi jobber kontinuerlig med å bli bedre. I situasjoner hvor vi ikke klarer dette, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Ta gjerne kontakt med vår kundeombudsmann og så vil hun se på saken din. Du kan kontakte hun på: zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vennlig hilsen Marie

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerNetOnNet fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.