Takk for din stemme!

Stem på NetOnNet I kategorien Data og Mobil

På Prisjakt verdsetter vi våre brukeres meninger om produkter og butikker høyt. Nå skal vi sammen finne "Årets Butikk 2015".

  Se alle kategorier og butikker

Les mer om Årets Butikk

Fri Frakt på alle varer
Handle rett fra lagerhylla.
Sikker betaling, rask levering

http://www.netonnet.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Postoppkrav
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
PayPal
Bitcoin
SMS-betaling

Er noe galt, Fortell oss her!

Butikken viser priser i kr. Kontakt med butikken kan gjøres på norsk. Se alle kriterier her: http://www.prisjakt.no/info.php?t=for_stores_index

Detaljert informasjon NetOnNet brukeromtaler (8.83)
Du må være innlogget for å skrive omtale

 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Sorter etter:
 • Akseptabelt
  Rask levering og Gratis frakt.
  Eneste jeg er skuffet over er at det har tatt nesten 14 dager og enda er ikke pengene for en retur mottatt.
  Ringte i dag 26/11-2015 for å høre hvorfor det tar så lang tid. Da fikk jeg til svar at Dere ikke hadde ført over pengene til meg ? Hva er dette for noe tull ?!

  Det blir ikke noen toppkarakter etter jeg fikk vite dette!
  Har prøvd å komme i kontakt i det siste via deres Facebook side og sendt mail til kundeombudsmann i NetOnNet, men ingen svar!
  11 dager siden ( Oppdatert : 1 dag siden )
 • Perfekt
  Rask levering, god support og billigst på det meste. Kan det bli bedre?
  3 dager siden
 • Veldig bra
  Den manglende vare heter "Folio Case Rana Xperia Z5" ikke "Krusell Malmö". Jeg måtte oppgi feil navn fordi varen jeg hadde bestilt og mangler, dukker ikke opp i gardinmenyen.

  Bortsett fra en manglende vare så er det ingenting å klage på. Jeg regner også med at problemet mitt blir løst.
  9 dager siden
 • Meget dårlig
  Så lenge produktene fungerer er alt vell, men hvis det oppstår feil er det helt utrolig så dårlig service man får. kjøpte en bærbar p.c. hos dem 19.september og allerede under oppstarten merket jeg at denne var veldig træg. da jeg skulle legge inn en del andre progammer tok det veldig lang tid. Klaget på dette, men det tok veldig lang tid før jeg fikk svar. Netonnet foreslo at jeg skulle sende produkten inn til dem sin servicepartner for en sjekk.
  Fikk den tilbake(fremdeles like træg) med No fould found og en ekstra regning på neste kr.1000,-( dette er et helt ny produkt). Har nå betalt kr.6500,- for noe som ikke holder mål.
  Kundeservice er likeholden overfor kundene, har vært kunde der i mange år men kommer ikke til å fortsette der. Vil heller ikke anbefale dette for noen andre.
  9 dager siden
 • Hei winkar! Takk for din henvendelse. Ta gjerne kontakt med meg på marie.halvorsen@netonnet.com med ordrenummeret ditt, og så ser jeg over saken din. //Marie Halvorsen, Kundeombudsmann NetOnNet

 • Perfekt
  Bestilling
  Meget bra, kommer til å handle flere ganger her.
 • Litt dårlig
  Bestilt vare 26.10 og har enda ikke fått den etter 3 uker! Gratis frakt oppgir 6-10 dager levering, men det er godt passert nå. Kundeservice svarer heller ikke på henvendelse. På min side står det mottatt på ordre. Dvs at den fortsatt ikke er behandlet eller sendt.
  10 dager siden
 • Hei espy76!
  Her er det nok noe som ikke stemmer med din ordre. Vennligst send meg en mail, marie.halvorsen@netonnet.com med ditt ordrenummer, og så skal jeg se på ordren din med en gang. //Marie, Kundeombudsmann, NetOnNet

 • Meget dårlig
  Kjøpte en PC for snart 3 måneder siden. Fikk den lever men vare fungerte ikke, så den ble sendt inn til reparasjon hos NetOnNet. Når jeg fikk tilbake PCn ville den ikke starte opp, så den ble sendt inn på nytt. Igjen fikk jeg den tilbake uten at noe var fikset, i tillegg til dårlige produkter ble jeg hele tiden møtt med motvilje, lang reparasjons tid og dårlig svar på utallige mail. Dette er kanskje den verste servicen jeg noen sinne har vært med på. Kommer aldri til å bruke NetOnNet igjen å vil anbefale alle å styre unna.
  15 dager siden
 • Hei eirfra13.
  Tusen takk for din tilbakemelding. NetOnNet ønsker å være gode på kundeservice, og vi jobber kontinuerlig med å bli bedre. I situasjoner hvor vi ikke klarer dette, er vi avhengig at våre kunder gir oss tilbakemelding på dette. Fint om du kan sende meg en mail, marie.halvorsen@netonnet.com så vil jeg veldig gjerne undersøke hva som har skjedd her. //Marie, Kundeombudsmann NetOnNet

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Kjapp levering og billige priser👍
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Alltid en fornøyelse å handle her. kjapp levering og mange gode forskjellige betalings alternativer
 • Meget dårlig
  Rot og skuffende kundeservice. Følger ikke norsk forbrukerkjøpslov!

  Bestilte nytt hovedkort og prosessor-pakke, men på ordrebekreftelsen de sendte stod det en annen prosessor enn den som jeg bestilte. Jeg ringte dem for å få avklart hva de faktisk hadde tenkt å sende meg. Fikk da beskjed om at det var feil i systemet demmes og det var prosessoren jeg ønsket de skulle sende meg. Varene blir sendt dagen etter, men det kom også en e-mail der de sa at de hadde sendt feil prosessor likevel. Jeg spør da på mail om de har tenkt å sende meg den riktige prosessoren, men det hadde de altså ikke, det var blitt en feil i systemet demmes. Men jeg skulle slippe å betale returporto om jeg ikke ville ha varen jeg ikke hadde bestilt! Faktisk foreslo de at jeg skulle gå på posten og betale varen i oppkrav, for så å få en RMA av dem og få pengene igjen! Jeg gjorde dem da oppmerksom på at de faktisk i henhold til norsk forbrukerkjøpslov er forpliktet til å levere avtalt vare til avtalt pris. De henviste meg da til sine kjøpsbetingelser som de da mener trumfer norsk lov: "Ved feil eller mangler i bl.a. prisopplysning, leveringstid etc. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid." Det er jo ikke akkurat i henhold til norsk forbrukerkjøpslov, så jeg tenkte å klage dem inn for forbrukerrådet. Men så kom jeg over på siden demmes at de hadde en kunde "ombudsmanns-ordning". Javel, får prøve det da. Her var de utrolig kjappe på å gi tilbakemelding. "Tyværr kan jag inte hjelpe deg" fikk jeg beskjed om på timen. Helt utrolig å kalle det en "ombudsmanns-ordning". Skulle så til å sende en klage til forbrukerrådet, da det gikk opp for meg at når jeg vinner i FTU, så vil en del av "premien" være; å bli kunde hos Netonnet. Og det vil jeg jo nå rett og slett helst unngå!
  1 år siden ( Oppdatert : 17 dager siden )
 • Hei Joey1313! Takk for din tilbakemelding.
  Jeg er litt usikker på hva denne saken gjelder da jeg ikke har vært involvert i den. Om du ønsker kan du sende meg en mail, marie.halvorsen@netonnet.com og så kan jeg se på saken din. //Marie Halvorsen, Kundeombudsmann NetOnNet

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Dette er min go-to elektronikkbutikk på nett!
 • Perfekt
  Bestilling
  Jeg kjøpte 2 bærbare ikke kommet7
 • Perfekt
  +Billig
  +Kort leveringstid
  +Gratis frakt
  +Oversiktlig
  -Utvalg
  22 dager siden
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Helt greit og oversiktelig. Perfekt levering
 • Meget dårlig
  Jeg kjøpte en Plantronics Voyager Legend fra Netonnet for ca atten måneder siden. Den ble dårlig for noen måneder siden og jeg took kontakt med dem i førrige uka. Etter felere dager svarte de at det gjelder bare et år garanti på den og de kan ikke hjelpe meg! Men, de har sagt at de er lei for det også! Er det ikke kjempe greit?!
  På faktura står at "Vi gir deg 2års garanti på de fleste produkter i vårt sortiment. For dataprodukter og bærbar lyd er det 1års garanti som gjelder." Et bluetooth headsett står i "Telefon og GPS" kategori på Netonnet webside! Men når man kommer til å bruke garanti setter de produkter i den kategorien de vil! Ellers kanskje har bluetooth headsett vært en datamaskin og jeg visste det ikke!
  25 dager siden
 • Hei hajagha!
  Jeg beklager at du fikk sent svar fra vårt kundeservice, vi har dessverre lenger svartid enn normalt på mail og telefon. Selv om et Bluetooth headset står under "Telefon og GPS" i vår kategorisering så er det fortsatt noe som regnes som "bærbar lyd", og dette gjelder alle slags typer headset. På disse produktene er det da 1 års garanti.
  Likevel har du som forbruker 5 års reklamasjonsrett på produktet. Du må gjerne sende meg en mail, marie.halvorsen@netonnet.com , og så skal jeg sende deg informasjon om hvordan du kan reklamere på produktet. //Marie Halvorsen, Kundeombudsmann, NetOnNet

 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Da det er veldig få forhandlere som har Bluray Printable plater, tom LTH Type, så er det klart at dere ble min redning. Ikke en gang Claes Ohlson hadde det i sitt utvalg, og da er det ganske tomt for den typer blanke Bluray-plater. Håper derfor at dere fortsetter med et utvalg som også kan levere litt sjeldnere produkter
 • Middels
  Bestilling
  Ikke mottatt ordrebekreftelse pr mail, eller fått informasjon om evt pakkesporing
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Kopi av ordren på siste side etter jeg betalte hadde vært fint. Da ville jeg vært sikker på at jeg hadde bestilt riktig "dings"
 • Meget dårlig
  Oppdatering 15.10:
  Tok kontakt på Facebook for å høre om hvor pengene ble av, mtp. at det har gått mer enn 10 virkedager siden de fortalte meg at betalingen var lagt til betaling den 29. sept. Nå får jeg vite at pengene ikke en gang var utbetalt likevel! Trege og surrete, virker som det er et utrolig dårlig samkjør i logistikken og kundebehandlingen. Den 9. oktober tok jeg også kontakt med Marie på mail som hun ba meg gjøre i et tidligere svar - og jeg har heller ikke fått noen respons på den i det hele tatt. Anbefaler NetOnNet en grundig gjennomgang av sine prosedyrer når det kommer til kundeservice, frakt og retur.
  Anbefales ikke.

  ---

  Samme opplevelse som "flaffe". Varen ble ikke sendt før det hadde gått flere dager, og da jeg ringte for å avbestille - nei, da var visst varen sendt! Merkelig at det da kun stod "melding om forsendelse fra NetOnnet, men ingen pakke" eller noe lignende hele helgen. (Meldingen om forsendelse kom kl 7 fredags morgen).

  Jeg valgte da å bestille fra en annen butikk, hvor jeg fysisk kunne hente varene for å spare tid. Når varene fra NetOnNet ankom, valgte jeg å nekte mottak, og returnere til avsender - positivt fra NetOnNet sin side var at jeg slapp å betale gebyret for å ikke motta.

  Nå har det gått to uker siden de mottok returen (18. sept), og jeg har fortsatt ikke sett noe til pengene. Kontaktet de for noen dager siden ang. når jeg kunne forvente å se noe til disse pengene, og de fortalte meg at utbetalingen ble registrert 29. sept, og at det vil ta 3-10 dager før pengene er tilbake på konto.

  Har du god tid - handle hos NetOnNet.
  1 mnd siden
 • Hei EvenE! Jeg beklager for sent svar. Du skal ha fått svar på mailen din nå. //Marie, NetOnNet

 • Middels
  Bestilte varen 09.10.2015 og fikk den levert 14.09.2015. Meget fornøyd med leveringstiden. Dessverre viste varen seg å være defekt. Har nå sendt mail til kundeservice, så håper jeg at jeg blir fornøyd med hvordan de håndterer dette :). Kommer tilbake med mer info.
  1 mnd siden
 • Hei Da9el, Tusen takk for din tilbakemelding. Jeg håper virkelig at din opplevelse med kundeservice ble som håpet og ønsket. //Marie, NetOnNet

 • Perfekt
  Den beste, billigste og rimeligste :D
  1 mnd siden
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  God nettbutikk og erfaring fra tidligere er at dere holder leveringstider m.m
 • Perfekt
  Bestilling
  har handlet flere ganger på netonnet og er veldig fornøyd med alt
 • Perfekt
  Bestilling
  den gikke helt etter planen
 • Meget dårlig
  Den verste leveringstiden jeg har hatt i en nettbutikk noen sinne. Om de med vilje holder igjen pakken for de som velger gratis frakt eller ikke er jeg usikker på.

  Jeg ringer så får å kansellere bestillingen, men da var det for sent selv om varen ikke var sent. Jeg fikk da beskjed om å sende den tilbake med angrefrist skjema når den kanskje kommer om 5-6 dager.

  Og i retur skal de får den.

  Jeg legger ikke mer penger igjen hos NetOnNet hvert fall.
  1 mnd siden
 • Hei! Takk for dine tilbakemeldinger.
  Det er leit å høre at du både er misfornøyd med leveringstid og vår kundeservice. Send meg meg en e-post, marie.halvorsen@netonnet.com , så ser jeg gjerne over saken din. //Marie, Kundeombudsmann, NetOnNet

 • Perfekt
  Bestilling Levering
  I ordered a wireless charger. The process was easy and the product was just as described.
 • Utmerket
  Har kjøpt fra netonnet mange ganger. Alltid riktig og rask levering. Returnerte et produkt som gikk i stykker etter knapt to år, som de ikke fikk tilbake fra verkstedet. Fikk et nytt produkt samt et gavekort fordi det hadde tatt to til tre uker før jeg fikk det nye produktet. Rask og hyggelig tilbakemlding fra kundeservide. En av mine favorttbutikker.
  2 mån siden
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  Enkelt å kjøpe på nett
 • Perfekt
  Bestilling
  Super rask levert! 2.dager. Raskeste kjøp jeg har gjort på nett.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  God pris på varene. Ingen negative bemerkninger å komme med.
 • Meget dårlig
  Bedriten butikk som ikke klarer å holde prisene sine på ett punkt, tok kontakt med dem for å få prisen som sto på nettsiden deres ett par timer tidligere, den kunne de ikke gi meg.

  De ønsker helt klart ikke kunder, kommer ikke til å handle her igjen!

  For å ikke snakke om kundeservicen, hvor jeg fikk snakke med en svensk dame som stadig avbrøt meg mens jeg snakket, totalt uakseptabelt!
  2 mån siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig bra levering tid 👍👍 og super nettside😉
 • Perfekt
  Bestilling
  Har handlet tidligere.Gratis frakt gjør det attraktift.Bra !
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Perfekt med gratis frakt
 • Utmerket
  My first choice net shop
  2 mån siden
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Gode priser, veldig rask levering.
 • Bra
  Bestilling
  Liten, men den fungerer
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Kjapt og enkelt
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Dette passer med perfekt
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Lang leveringstid.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Veldig bra service.Tar ikke lang tid og få pakka heller.Som regel tatt bare 2-3 dager:)
 • Perfekt
  Bestilling
  Gunstig pris på det som ser til å være et godt produkt.
  Sikker betaling og varsel på telefon om ankomst til lokalt postkontor.
  Leveranse som antydet ved bestilling.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Alle bestillinger jeg har utført på NetOnNet har vært uten problemer av noe slag. Svært fornøyd.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  very nice store, all at the highest level.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  Beste pris og gratis frakt, hva mer kan man ønske seg.
 • Utmerket
  Bestilling Levering
  bortsett fra at stroppen var vanskelig å finne er NetOnNet sin nettbutikk eksemplarisk.
 • Meget dårlig
  Jeg kjøpte et par ørepropper fra NetOnNet,jeg betalte 30 kr ekstra for å få raskere levert. Jeg endte med å få produktet mitt 15 dager senere. Egentlig sto det hvis man betalte 30 kr ekstra skulle det baré ta 2-4 dager. Jeg synes NetOnNet er et veldig dårlig firma, ikke kjøp noe av dem! Veldig dårlig kundeservice! Har aldri vært borti et så dårlig firma. De svarer heller ikke på e-poster man sender dem! Utrolig dårlig firma,kommer aldri til å kjøpe av dere!
  2 mån siden
 • Hei Magnus9999.
  Takk for dine tilbakemeldinger.
  Det er leit å høre at du både er misfornøyd med leveringstid og vår kundeservice. Send meg meg en e-post, marie.halvorsen@netonnet.com , så ser jeg gjerne over saken din. //Marie, Kundeombudsmann, NetOnNet

 • Dårlig
  Motok en I7 4790k som koster 3200 kroner, den lå løst oppi esken den ble sendt i. Og selve prosessorforpakningen ligger cpu helt på toppen og kan lett bli skadet hvis den ligger løst.

  Mens i en eske jeg fikk mobil verdt 250 kroner var det brukt bobleplast slik at mobilen ikke lå løst inne i esken.
  2 mån siden
 • Hei! Det er leit å lese at du ikke er fornøyd. Send meg en mail, marie.halvorsen@netonnet.com , så ser jeg gjerne over saken din. //Marie, Kundeombudsmann, NetOnNet

 • Bra
  Bestilling Levering
  Har aldri handlet her tidligere, men akkurat nå var det et produkt vi mente vi trengte. Vanskelig å vurdere de spørsmålene dere stiller.
 • Perfekt
  Bestilling Levering
  BRA:)

Internasjonelle omtaler

(0.00) 2 omtalerNetOnNet fra våre medlemmer i Sverige Oversett til norsk.