Prisjakt

4stro

Ble med 2023-09-22
3
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Logitech MX Master 3S
Full Star 1
3.1
(7)
899 ,-
4stro
3 anmeldelser
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 dager siden

Mister ofte forbindelsen til Mac Mini M2, blir en veldig "luggete" opplevelse og helt ubrukelig. Måtte gå tilbake til G305.

Apotera
Bra
(424)
4stro
3 anmeldelser
DårligEndret 3 måneder siden

Rask levering og greie priser, dessverre er Apoteka fryktelig dårlig på kundeservice dersom noe er galt i ettertid. Jeg kjøpte 2 esker med omega 3, den ene var det noe galt med, men siden jeg kjøpte varene for flere måneder siden så kunne de ikke hjelpe meg (til tross for at best før dato ikke var over og jeg nylig hadde åpnet den andre esken). Oppdatering: etter at farmasøyt så på bildene fikk jeg refundert med en gang uten problemer, men første kontakt så nektet Apoteka for å hjelpe. Litt skeptisk på fremtidig henvendelser, men farmasøyten redder apoteka fra en bunn karakter.

Proshop.no
Utmerket
(500+)
4stro
3 anmeldelser
OKEndret 7 måneder siden

Tilbyr kun PostNord (som har horribel kundeservice), totalt unødvendig at man må registrere seg som bruker for å hente pakker på pick up points (Instabox sender pin kode på SMS uten å være bruker). Det meste med Proshop i seg selv er veldig bra (5/5), de har stort utvalg, gode priser, svarer raskt og raske til å håndtere reklamasjoner, men jeg har vanskelig for å gi de en klar anbefaling siden man kun kan bruke PostNord med frakt.