Kategorier
Prisjakt
Januarsalg 2021

Januarsalg 2021

Under januarsalget finner du alle tilbud fra alle butikker i de største kategoriene her. Vi åpner 1. januar 2021. Informasjonen oppdateres kontinuerlig. Ikke glem å sammenligne mer enn pris, så du kjøper akkurat det du trenger.

Stå først i køen
Opprett prisvarsel på produktene du vil kjøpe, så gir vi deg beskjed så snart prisen synker. Vi sjekker over 3000 butikker flere ganger hver dag, slik at du slipper å gjøre det.

Om Januarsalg

iStock.com / William Barton

Dette er januarsalget

Januar er en kampanjeperiode som strekker seg gjennom hele måneden. Den følger romjulsalget som et forlenget salg med nye tilbud og nedsatte produkter. Ofte kan man finne bedre priser under januarsalget enn på romjulsalget.

Januarsalget er ikke like mye omtalt som Black Friday og romjulssalget. Det er heller ikke like mange butikker som deltar sammenlignet med de andre store salgsperiodene. Men det betyr ikke at handleklare nordmenn trenger å gå tomhendte gjennom hele januar.

Større sjanse for lavere priser i januar

Vi har gjennomgått prishistorikken fra 1. November 2017 til 31. Januar 2018 på de 30 mest populære kategoriene på Prisjakt under Black Friday. Statistikken viser en tendens på at gjennomsnittsprisen er lavere i januar enn i november og desember.

Samtidig ser vi at to kategorier fikk en ekstrem økning i gjennomsnittspris, nemlig kontaktlinser og grafikkort. For kontaktlinser var prisene rundt 20 prosent høyere i slutten av januar sammenlignet med begynnelsen av november. Grafikkort lå rundt 18 prosent høyere i pris ved samme sammenligning.

Av de 30 kategoriene hadde seks av dem minst en dag i januar, hvor den gjennomsnittlige prisen var lavere for hele kategorien dersom man sammenligner med Black Friday. Blant annet var dette tilfellet for mediespillere, mobiltelefoner og smartklokker. Men siden det varierte mye fra dato til dato, er det ikke mulig å angi en spesiell dag i måneden. I tillegg er forskjellene relativt små og utgjør under ti prosent.

Da vi sjekket prishistorikken til våre 20 mest populære produkter på Black Friday i 2018, så vi at hele 14 produkter var billigere under januarsalget.

Prisforskjellene var alt fra noen få kroner til opp mot en tusenlapp.

Det populære nettbrettet Apple iPad 9,7 "(6th gen) 32GB kostet for eksempel 3222 kroner på Black Friday og 2990 kroner under januarsalget, en forskjell på 232 kroner. Mobiltelefonen Apple iPhone 8 Plus 64GB var derimot hele 1175 kroner billigere under januarsalget enn på Black Friday. 

Det kan være store forskjeller fra dag til dag under januarsalget. I motsetning til Black Friday og Cyber Monday, er det ikke mulig å peke ut en spesiell dag for når prisene er lavest. Ofte kan det være snakk om en stor prisreduksjon på bare en enkelt dag.

Den største sjansen for gjøre et skikkelig kupp på enkelte produkter, er fortsatt på Black Friday. Men også datoene rundt 25.-26. desember viste seg å ha gode tilbud i mange kategorier.

Med Prisjakt kan du handle smartere

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Kampanjen er over

Besøk en av våre pågående kampanjer i stedet

Pågående kampanjer

  • Dagens beste tilbud

    Finn de beste tilbudene