Prisjakt
Annonse
HjemTemaerJanuarsalg

Januarsalg 2025

Under januarsalget samler vi tilbud som vi vurderer er ekstra gode akkurat nå. Vi følger prisutviklingen i tre måneder og sammenligner den med produktets nåværende pris. Hvis prisen er lavere enn forventet, legger vi til tilbudet her på listen. Vi håper du finner akkurat det du trenger!Les mer

Om Januarsalg

iStock.com / William Barton

Dette er januarsalget

Januar er en kampanjeperiode som strekker seg gjennom hele måneden. Den følger romjulsalget som et forlenget salg med nye tilbud og nedsatte produkter. Ofte kan man finne bedre priser under januarsalget enn på romjulsalget.

Januarsalget er ikke like mye omtalt som Black Friday og romjulssalget. Det er heller ikke like mange butikker som deltar sammenlignet med de andre store salgsperiodene. Men det betyr ikke at handleklare nordmenn trenger å gå tomhendte gjennom hele januar.

Mange varer med lavere pris – men små forskjeller

Hvis du leter etter gode kampanjetilbud og vil gjøre et kupp, kan du slå til når som helst i løpet av salget. Statistikken vår viser nemlig at prisene ved starten av måneden varierer svært lite sammenlignet med ved slutten av måneden.

De mest populære produktene under januarsalget

Når januarsalget er i full gang, er det mange som er ute etter utstyr til vintersport, først og fremst for å gå på ski og skøyter. Statistikken vår viser at det er de kategoriene som øker mest i januar sammenlignet med resten av året. Her er topplistene over de ti mest populære produktene og produktkategoriene under januarsalget 2023:

De mest populære kategoriene

 1. Hodetelefoner
 2. Spillkonsoler
 3. Jakker
 4. Mobiltelefoner
 5. Løpesko
 6. TV
 7. Snøfreser
 8. PC-skjermer
 9. Støvsugere
 10. Fjellstøvler & tursko

De mest populære produktene

 1. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
 2. Meec Tools Elektrisk Spade 005876
 3. Kingsmith RowingPad Pro
 4. Sony PlayStation 5 (PS5) (inkl. God of War Ragnarök) 825GB
 5. Dell C1422H 14" Full HD IPS
 6. Nordic Grip Walking
 7. Stiga ST 300E
 8. Aduro 22.3 Lux
 9. Wilfa HU-400BC
 10. Ankarsrum Assistent Original AKM6230

Med Prisjakt kan du handle smartere

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Pågående kampanjer

Dagens beste tilbud

Finn de beste tilbudene

Gå til kampanje