Januarsalg 2024

Januarsalg 2024

Januarssalget starter 1. januar 2024. Her ser du dagens pris sammenlignet med uken før. Vi oppdaterer regelmessig og graver frem så god informasjon som mulig. Husk å sjekke prishistorikken for å være sikker på at du gjør et godt kjøp!

Stå først i køenOpprett prisvarsel på produktene du vil kjøpe, så gir vi deg beskjed så snart prisen synker. Vi sjekker over 3000 butikker flere ganger hver dag, slik at du slipper å gjøre det.

Om Januarsalg

iStock.com / William Barton

Dette er januarsalget

Januar er en kampanjeperiode som strekker seg gjennom hele måneden. Den følger romjulsalget som et forlenget salg med nye tilbud og nedsatte produkter. Ofte kan man finne bedre priser under januarsalget enn på romjulsalget.

Januarsalget er ikke like mye omtalt som Black Friday og romjulssalget. Det er heller ikke like mange butikker som deltar sammenlignet med de andre store salgsperiodene. Men det betyr ikke at handleklare nordmenn trenger å gå tomhendte gjennom hele januar.

Mange varer med lavere pris – men små forskjeller

Hvis du leter etter gode kampanjetilbud og vil gjøre et kupp, kan du slå til når som helst i løpet av salget. Statistikken vår viser nemlig at prisene ved starten av måneden varierer svært lite sammenlignet med ved slutten av måneden.

Nesten seks av ti mobiltelefoner hadde lavere pris ved slutten av januarsalget, men bare noen få var satt ned med mer enn ti prosent. Mange datamaskiner og tilbehør, TV-er, dataskjermer og smarthjemutstyr gikk også ned i pris.

Men det gjelder å være forsiktig i jakten på gode tilbud – vi ser også at mange varer går opp i pris. For eksempel hadde hver fjerde hodetelefonmodell, joggeskomodell og treningsklokke høyere pris mot slutten av salget sammenlignet med i starten av måneden. 

De mest populære produktene under januarsalget

Når januarsalget er i full gang, er det mange som er ute etter utstyr til vintersport, først og fremst for å gå på ski og skøyter. Statistikken vår viser at det er de kategoriene som øker mest i januar sammenlignet med resten av året.

Den største endringen ser vi for skøyter, som økte med 290 prosent i januar sammenlignet med andre måneder. Andre kategorier som økte kraftig, var langrennsski med 150 prosent, skibriller med 140 prosent og skihjelmer med 118 prosent.

Noe som skiller seg ut fra vintersportsinteressen, er snøfresere, som økte med hele 172 prosent tidligere i januar.

Men det er verken ski- eller skøyteutstyr som er mest populært. Akkurat som under Black Friday og Cyber Monday er det teknologien som dominerer. Her er topplistene over de ti mest populære produktene og produktkategoriene under januarsalget 2021:

De mest populære kategoriene

 1. Mobiltelefoner
 2. Jakker
 3. Hodetelefoner
 4. TV
 5. PC-skjermer
 6. Skjermkort
 7. Løpesko
 8. Treningsklokker
 9. Bærbare datamaskiner
 10. Støvsugere

De mest populære produktene

 1. Apple iPhone 11 64GB
 2. Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
 3. Roborock S5 Max
 4. Nintendo Switch (2019)
 5. AMD Ryzen 5 5600X
 6. Polar Ignite
 7. Apple AirPods Pro
 8. Apple AirPods (2nd Generation) med ladeetui
 9. Reima Reimatec Stavanger

Med Prisjakt kan du handle smartere

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

De beste tilbudene – Akkurat nå

Se alle deals

Pågående kampanjer

Dagens beste tilbud

Finn de beste tilbudene

Gå til kampanje