Prisjakt
Adobe Stock: ©Artem

De 10 mest populære produktene på Black Friday 2018

Vet du hvilke produkter som var mest populære på Black Friday i fjor? Når vi sjekker hvilke ti produkter som fikk flest klikk, er det klart at teknologi ligger helt i tet – her ser du hele lista.

Spillkonsoller, hodetelefoner og mobiltelefoner dominerer topplista over de mest populære produktene på Prisjakt på Black Friday i 2018. Men også et nettbrett, en robotstøvsuger og et actionkamera klatret opp på lista.

Helt på toppen av lista finner vi Nintendo Switch, Bose quiet Comfort 35 II og Sony Playstation 4 Slim 500 GB. Disse tre produktene var også med på fjorårets toppliste, noe som tydelig viser populariteten.

Mens fjorårets liste hadde en nyere Apple iPhone 7 på førsteplass, er den eneste Apple-telefonen på lista nå en iPhone 6s, og den ligger helt nede på en tiendeplass. Også Huawei klarte å klamre seg til en plass på lista med P20 Pro; den endte på en fjerdeplass.

Et annet produkt som var utrolig populært på Black Friday i 2018 er robotstøvsugeren Xiaomi mi RoboRock s5. En modell som ble lansert i mars 2018 og som fortsatt er veldig populært blant robotstøvsugerne på Prisjakt.

Til slutt finner vi hodetelefonene Sony WH-H900N, actionkameraet GoPro Hero7 Black og nettbrettet Apple iPad 9,7 på lista.

Her er de mest populære produktene basert på antall klikk fra Prisjakt til butikk på Black Friday i 2018:

Nysgjerrig på hvilke kategoriene som var de mest populære? Se topplisten her.

Black Friday 2022

Alle Black Friday-tilbud på ett sted

Gå til kampanje