GP musikk
 • Alt du trenger for å låte bra
 • God service
 • Sikker betaling
Utmerket
6 år siden

Fin og rask levering. Fikk ordren min i løpet av 3 dager.

s
shauhau

11 anmeldelser

Forferdelig
7 år siden

Treig sending av ordre. Jeg måtte ringe før de våknet opp og sendte det jeg hadde kjøpt. De unnskyldte seg selvsagt med ditt og datt. Produktet jeg fikk var skadet og litt senere fant jeg ut at det var også produksjonsfeil på det. Da jeg tok kontakt med butikken fikk jeg et så helt eventyrlig frekt svar tilbake at det ikke er til å tro - ja, selv ordbruken i brevet var frekk: de sa det var min skyld og at de hadde sjekket varen før de sendte den. En mail senere og et enkelt spørsmål fra meg, og svar fra de på det, så viste det seg at de ikke hadde sjekket noe likevel; de hadde bare sett, overfladisk, på varen, og det var det. Så skulle de ha meg til å sende varen til deres verksted for reparasjon på min bekostning. Har kun opplevd så hårreisende dårlig kundebehandling en gang tidligere i mitt lange liv. Det sier sitt.

S
Stekka

1 anmeldelse

Utmerket
7 år siden

GP musikk er en butikk jeg kan anbefale på det sterkeste, Jeg har handlet mange dyre gitarer rundt om i Norge men jeg synes GP musikk er den beste og handle med, Bjørn og Gøran yter den beste servicen jeg har opplevd. Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen til SHAUHAU nedenfor som slakter butikkens service. Bjørn som jeg bruker fast når jeg skal kjøpe gitarer er jo solen selv:-), noe mer sympatisk og hyggelig person finns neppe i denne bransjen, GP i Bodø er tingen hilsen en storfornøyd kunde Espen:-)

s
stigvenberg

1 anmeldelse

Utmerket
7 år siden

Har ingenting annet å si en at servicen er utmerket, har vært fast kunde i butikken siden de åpnet dørene og her kan du stole på at du får det du trenger NÅR du trenger det. Og er du i beit for strenger stikker eller annet, så kan du være helt sikker på at du får hjelp selv på en lørdags kveld ! God stemning og god kaffe også !

e
erisol 51

2 anmeldelser

Utmerket
7 år siden

Hei jeg har brukt GP musikk som butikk for min hobby,fra dem åpna dørene første gang.Dette er en av di bedre butikker innen sjangeren musikk instrumenter.Har vært på en del i Nord Norge,jeg har handla en del hos dem,og det er ikke mange som er villig til og strekke seg så langt som dem,ikke minst når det gjelder gitar,jeg ser en som skriver under meg,jeg synes det var en hard dom over noe jeg ikke kjenner meg igjen i? Jeg har aldri sett eller opplevd at dem har solgt B-varer til full pris,og med den muligheten jeg har til og være der så kan jeg forsikre folk som skal handle på GP musikk,ikke vær engstelig for det som er skrevet av en som kommer med en for meg helt ukjent påstand?? Lykke til G musikk,dere har alltid opptredd ryddig ovenfor kunder både lokalt og perifer,og jeg vil gi dere full pott .Det er vel ikke uten grunn at det alltid er mye folk og handler hos dere,og at telefonen ringer uavlatelig? Det beviser min beskrivelse av butikken GP.Dem selger og dem gir god service,og til og med der kunder har selv forsøkt og gjort noe med innstrumenter reparet gratis,det kan jeg skrive under på!

S
Storhågen

1 anmeldelse

Bra
7 år siden

Super butikken! Her er det alltid hjelp å få! Enten du skal ha nytt brukt eller få fikset noe gammelt! Disse gutta veit hva de driver med! Jeg kan på det sterkeste anbefale GP Musikk til alle!

e
espjak123

1 anmeldelse

Utmerket
8 år siden

Vanvittig bra service og bra utvalg! Gode priser har de også! Anbefales på det sterkeste. Anbefaler også alle om å stikke innom på butikken i Bodø :)

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om GP musikk?

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butikken

GP musikk

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

VippsPayPalMasterCardVisa
 • Avbetaling
 • Direkte betaling
 • Faktura
 • Forskuddsbetaling
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.gpmusikk.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: GP MUSIKK AS

Organisasjonsnummer: 911677911