Stormberg
  • Fri frakt over 999,-
  • Levering 1-3 virkedager
  • 100 dagers åpent kjøp
Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
8 måneder siden

Det er alltid hyggelig å komme inn i butikken og servicen er noe av det beste jeg har vært borti.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
8 måneder siden

God kvalitet. Flotte produkter. God kundeservice og enkelt å handle.

Utmerket
2 år siden

Aldri hatt problemer, varene kommer kjapt og hvis det er feil størrelse, er retur svært enkelt.

H
Huy Do

1 anmeldelse

Forferdelig
2 år siden

Dårlig på alle punkter. Styr unna om du verdsetter dine hardt opptjente penger. Anbefales ikke! Dårlig kvalitet på varer, service, og umulig å reklamere uten å investere en hel dag. Kjenner meg ikke igjen i anmeldelser som gir pull pott.

n
nakkestad

2 anmeldelser

Utmerket
5 år siden

Stormberg har fantastisk god Service og gode produkter! Bestilte en jakke med henting i butikken på Sørlandssenteret på en torsdag. Sendte epost til support om de kunne levere den senest fredag. De skulle gjøre så godt de kunne. Fredag morgen fikk jeg SMS om at jakka var på plass i butikken. Snakk om god service! Kjøp hos Stormberg! Det er min anbefaling!

n
norleos

5 anmeldelser

Utmerket
7 år siden

Godt utvalg, god service, lave priser og god kvalitet. Dette er alltid en vinner! Kommer uten tvil til å handle mer hos Stormberg i fremtiden!

R
Relven

2 anmeldelser

Forferdelig
7 år siden

Stormberg var noe jeg forbindet med pålitelighet og god kvalitet. Helt til jeg bestilte fra nettsiden deres... - Elendig kvalitet på selve produktene, da spesielt sømmer som går i oppløsning tilsynelatende av seg selv. (11 av 13 produkt som vi bestilte hadde synlige dårlige sømmer ved ankomst, eller etter første gangs bruk, de siste 2 produktene viser nå også tegn til oppløsning av søm). Klærne mister også fort passform, spesielt da slim-fit plagg og trenings klær med kompress. - Verste kundebehandlingen jeg har vært borti, tok 2-4 uker mellom hver gang vi tok kontakt til de faktisk reagerte på det vi kontaktet dem om. Alternativ løsning var å mase. - Mange skjulte kostnader på reklamering/retur/bytting av varer, selv på produkter som ankom via post med skader. (Eksempel: 79 kr for å bytte inn en Forse Singlet til 99 kr, pga. revnet søm ved ankomst, noe som ikke ble opplyst før etter vi hadde fullført byttet). - Mottok ikke faktura for ene byttingen. Og til tross for at vi kontaktet dem gjentatte ganger angående dette, så sitter vi nå med oppblåste regninger fra en "saksbehandling", tilsynelatende fordi vi ikke betalte for varen som de aldri klarte å fakturere oss for. Ingen faktura, ingen varsler og ingen purring. Bare direkte til inkasso. (Den aktuelle varen kostet 99 kr på sommersalg, regningen for "saksbehandling" ligger på 547kr). Kommer aldri til å benytte meg av Stormberg.no igjen, og vil direkte advare folk imot å handle der. Ingen overdrivelse å si at det er noe av det verste jeg har vært borti, når det gjelder netthandel. TL;DR: Helt elendig på alle hold. Bare unngå.

A
Areguru

5 anmeldelser

Utmerket
8 år siden

Er svært fornøyd med 100 dagers returrett og at det er en fysisk butikk i Oslo der man kan levere eventuell retur eller reklamasjon. Jeg har byttet størrelse én gang, returnert plagg og reklamert, og dette har det vært veldig enkelt og greit. Produktene har stort sett brukbar kvalitet, men har opplevd dårlig sømkvalitet, men det var som sagt uproblematisk å reklamere.

4.2Utmerket
2 anmeldelser
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butikken

Stormberg

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.stormberg.com

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: STORMBERG AS

Organisasjonsnummer: 989001817