Elon
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Gratis hjemlevering*
 • Kjøp på nett, hent i butikk
Gjestebruker
Gjestebruker
Bra
2 måneder siden

Forløpig bra,har betalt og venter på levering... Må være 2 mann til levering,løft etc og ta med den gamle maskin Mvh.Rune Jørgenrud tlf 98202050

Svar innen Elon:2022-10-10
Takk for tilbakemeldingen!
Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

Elon har enormt mange gode produkter i sitt sortiment, en god kundeservice og alltid hyggelig personale. Jeg foretrekker Elon da man får profesjonell hjelp til hyggelige priser.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

Kjøpte en baderomsvekt, enkel og grei side lett å finne frem

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

Bra service, konkurransedyktig pris

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

Flotte og oversiktlige elektronikkbutikker med veldig hyggelige ansatte. Har vært i flere og har alltid fått super kundeservice! Anbefales 😄

Gjestebruker
Gjestebruker
Dårlig
4 måneder siden

Pga kampanjetilbud kjøpte jeg et kjøleskap hos Elon på Sotra og tok den med i bilen til Østlandet der vi bor, samme dag. Opplevelsen i butikken på Sotra var hyggelig. Dagen etter fant vi ut at vi heller skulle hatt fryseskap eller kombiskap. Jeg undersøkte muligheten for å benytte meg av "30-dagers-åpent-kjøp" løfte som er markedsført på websiden til Elon. Jeg kontaktet nærmeste Elon butikk på Vikersund, for å få brukt åpent kjøp retur. Jeg fikk beskjed om at dette ikke var mulig. Det eneste som jeg kunne gjort var å kjøre skapet tilbake til Vestlandet og få den levert tilbake i samme fysiske butikk som jeg kjøpte den. Elon fremstår for kunden som en landsdekkende butikk-kjede, men når man skal ta i bruk Åpent Kjøp løftet forklares det at det egentlig er selvstendige butikker som ikke kan samarbeide om slikt. Dette blir misvisende og dessverre en dårlig totalopplevelse for kundene. Elon så ut som et friskt pust på elektronikk-butikk landskapet, men innfrir dessverre ikke på dette området. Det burde i det minste stått forklart på nettsiden at åpent kjøp gjelder kun en og samme butikk, men at det ikke samarbeides mellom butikkene.

Svar innen Elon:2022-08-02
Hei. Kjedelig at du opplevde dette. I utgangspunktet skal dette gjelde. Har det ordnet seg med nytt skap? Hvis ikke, send en mail til [email protected] så skal vi hjelpe deg videre.
Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
4 måneder siden

De skryter av gratis frakt på ordrebekreftelsen for innloggede klubbmedlemmer, men det stemmer ikke. Markedsføring som står til stryk. Produktet er forøvrig bra.

Svar innen Elon:2022-08-02
Hei. Det stemmer at man får gratis frakt på store tv`er og hvitevarer hvis man er kundeklubbmedlem. Man må da være innlogget på kjøpstidspunktet for å få dette. Hvis du ikke har fått dette så ta kontakt med vår kundeservice så krediterer de frakten.
Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
6 måneder siden

Jeg kjøpte en Siemens vaskemaskin hos Elon Eidsvoll 8.juni 2022. Maken til service skal man lete lenge etter. En time etter at jeg bestilte ble maskinen levert, og montørene tok med seg den gamle. Jeg er kjempefornøyd ❤️. Vennlig hilsen Jorun Pedersen, Kløfta

Svar innen Elon:2022-06-14
Takk for fin tilbakemelding.
3.5Bra
11 anmeldelser
(6)
(1)
(0)
(1)
(3)
Årets butikk 2022

Her du erfaringer med butikken?

Din erfaring er til stor hjelp for andre med å finne rett butikk og er grunnlaget for Årets butikk 2022.

Om butikken

Elon

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

KlarnaMasterCardVisa
 • Avbetaling
 • Direkte betaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.elon.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: Elon Norge As

Organisasjonsnummer: 957566596