Prisjakt
Annonse
Power
  • 60 dager åpent kjøp
  • Frakt fra 0,-
  • 120 butikker
4.1Utmerket
500+ anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
L
Leif Attila Vold
1 anmeldelse
Utmerket18 timer siden

Klikk og hent, enkelt på nett.

Svar innen Power:2024-07-25
Hei Leif Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding her! 😊 Ønsker deg mer enn hjertelig velkommen tilbake for en koselig og enkel handel 🤩 Med vennlig hilsen Veronica POWER
A
Anders Thorud
1 anmeldelse
Utmerket21 timer siden

Jeg har bare positive erfaringer med handler hos Power, inkl. kjøkken i 2023.

Svar innen Power:2024-07-24
Heisann Anders Så gøy at du legger igjen en anmeldelse etter å ha vært på besøk hos oss. Jeg takker så mye for den flotte rangeringen. Håper du er godt fornøyd. 😊 Ønsker deg velkommen tilbake og en riktig fin dag. ✨ Med vennlig hilsen Veronica POWER
A
Anne Torp
1 anmeldelse
Utmerketen dag siden

Å handle hos Power er en fornøyelse! Jeg blir alltid imøtekommet med et smil og spørsmål om jeg trenger hjelp. Når jeg trenger hjelp, er medarbeiderne utrolig hyggelige og kunnskapsrike!

Svar innen Power:2024-07-24
Hei Anne Tusen takk for at du tar deg tiden til å legge igjen denne flotte anmeldelsen. Nå ble jeg glad. 😊 Jeg håper du er godt fornøyd, og ønsker deg velkommen tilbake til oss. Ha ei fin dag. ✨ Med vennlig hilsen Veronica POWER
o
oyvinran
1 anmeldelse
Utmerketen dag siden

Raskt og effektivt og god service

Svar innen Power:2024-07-24
Hei Oyvinran Det er så koselig at du tar deg tiden til å legge igjen din anmeldelse. Det setter jeg stor pris på og takk for en fantastisk rangering. Jeg håper du er fornøyd med ditt besøk hos oss, og ønsker deg velkommen tilbake. Ha en flott dag. ✨ Med vennlig hilsen Veronica POWER
H
Hege pettersen
1 anmeldelse
Dårligen dag siden

Kjøpte et tv 65 tommer, da jeg fikk det kunne jeg ikke laste ned apper , ville heve kjøpet måtte da betale frakten for tv som skulle i retur kr 1294 , dette er dårlig service

Svar innen Power:2024-07-24
Hei Hege. Takk for din tilbakemelding. Det er leit å se at du ikke var fornøyd med tven din derfor ønsket og returnere den innen for 60 dager. 60 dager åpent kjøp dekker da produktet, men ikke retur av den. Dette må man da stå for selv om man ønsker å benytte seg av tilbudet vi gir på 60 dager åpent kjøp. Dersom du ikke ønsker å betale for frakt, så er det selvfølgelig gratis å returnere den til hvilken som helst POWER butikk. 🤗 Ønsker deg uansett en flott dag! 🌞 Med vennlig hilsen Veronica POWER
L
Linn merethe
1 anmeldelse
Utmerket2 dager siden

Veldig bra og Ganske hyggelige personal

Svar innen Power:2024-07-23
Hei Linn, Så gøy å se at du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. Tusen takk for den kjempefine rangeringen. 😄 Hjertelig velkommen tilbake er du. ✨ Ønsker deg ei fin dag. 😊 Med vennlig hilsen Lea POWER
N
Nils
1 anmeldelse
Utmerket2 dager siden

Enkelt og greit. God service

Svar innen Power:2024-07-23
Hei Nils, Takk så mye for at du bruker tiden din til å legge igjen din anmeldelse hos oss. Det setter jeg pris på. 😊 Jeg er så glad for å se at du har hatt en fin opplevelse hos oss, takk for den flotte rangeringen. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨ Med vennlig hilsen Lea POWER
T
Utmerket2 dager siden

Veldig fornøyd og handle hos Power. Bra service og fin informasjon om varen.

Svar innen Power:2024-07-23
Hei Torunn, Godt å høre at du hadde en så fin handleopplevelse hos oss. 😊 Takker så mye for at du tok deg tiden til å skrive en så fin tilbakemelding til oss, det setter vi stor pris på. ✨ Ønsker deg en fin dag videre! Med vennlig hilsen Lea POWER
O
Utmerket2 dager siden

Perfekt, god kunnskap om produktet. Ellers alle hyggelige i butikken.

Svar innen Power:2024-07-23
Hei Ole, Så hyggelig å høre at vi var til så god hjelp. 😍 Tusen takk for en flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på. 🙌 Med vennlig hilsen Lea POWER
M
Morten
1 anmeldelse
Utmerket2 dager siden

Hyggelig betjening. Hjelpsom

Svar innen Power:2024-07-23
Hei Morten, Dette var godt å høre. 🤗 Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse til oss! Håper vi ser deg snart igjen også ønsker jeg deg en fin dag videre! 🌞 Med vennlig hilsen Lea POWER

Om butikken

Power

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Betalingsalternativer

VippsMasterCardVisa
  • Avbetaling
  • Direkte betaling
  • Faktura
  • Kortbetaling
  • Betaling via telefonregning
  • Bitcoin
  • Forskuddsbetaling
  • Postoppkrav
  • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

www.power.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: Power Norge AS

Organisasjonsnummer: 977047838