• Biltema

    (5)

  • no

Mest populære produkter fra Biltema

2.8OK
2 anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig3 måneder siden

Dette er den største løyneren i Norge. Biltema Norge Opplysningene: Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier. Det er dårlige produkter samt 9 av 10 som jobber der driter i jobben sin. De er der for å få lønn. Eierne driter i opplæring av ansatte varestatus drit å dra. Butikker stenger kl 21. sentralbord kl 18. jeg tenker Biltema bør selges til noen som kan drive dette firmaet fremover.

A
Utmerket8 måneder siden

Favoritt butikken med alt mulig av verktøy, alltid gøy å innom. Veldig god service og meget lave priser på kvalitet. De kan forbedre seg med å tilby en ONLNE katalog med bilder av alle produkter, Det er vanskelig å finne frem på nett uten katalog da ofte heter ikke produktet det man forventer.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Har det meste av det en husholdning trenger for en billig penge. Ofte er det like holdbart som å kjøpe for en dyr penge i en annen butikk. Det som drar litt ned er at betjening er vanskelig å få tak i når man trenger hjelp😰

T
Thobiex
1 anmeldelse
Utmerket2 år siden

+billig +enormt utvalg -noe varierende kvalitet

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Klikk og vent (lenge)! Etter godt over et år med covid-19, skulle en tro de kunne fått orden på klikk og "hent" + nettbestilling med hjemlevering. Men, NEI DA! God kundeservice er tydeligvis ikke på agendaen til ledelsen. Måten Klikk&Vent håndteres når varen endelig er tilgjengelig, er også svært kritikkverdig. Dårlig informasjon, dårlig skilting, lite parkeringsplasser, dårlig/ingen kø kontroll. Det tok 25 min. bare å komme til inngangen - ekstremt dårlig opplevelse. Stryk karakter! Terningkast 1. Mens jeg først er inne på det, men enn en håndfull ganger (før Corona) har jeg opplevd at varehuset er tomt for det jeg skal ha, selv om det står lagersaldo på nettsiden. Og enda en ting. Når jeg spør om råd i butikken forventer jeg å få kvalifiserte svar. Men når den ansatte må Google og lese på pakningen faller det hele igjennom. Hva med å lære opp de ansatte i produktkunnskap og ikke minst et lite smile/kundeservice etikette? Et grynt og svar "tror det er på rad H34" er ikke et godt svar. Dette kan gjøres bedre! Hvorfor ikke ansette entusiastiske folk som læres opp. Få på plass gode distribusjonsparnere (f.eks. Helthjem og Porterbuddy) og få kontroll på lagersystemet deres?

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: BILTEMA NORGE AS

Organisasjonsnummer: 882 692 302