Prisjakt
Montér
  • Prismarch: maling|terrassebor
  • Byggevarer,trelast og interiør
  • Netthandel med klikk & hent
s
sindre0903

1 anmeldelse

Utmerket
en måned siden
Fin butikk med godt utvalg og bra priser. Nettsidene er ikke de raskeste, men helt ok.
Forferdelig
10 måneder siden
On 25. 11.2020, I ordered a fireplace with a delivery time of 2 weeks. I have not received the fireplace even today.I had to call Oslo, the orders department, to find out what was happening with my order. The store in Hillevåg Stavanger is very unprofessional. Definitely I not recommend Monter Stavanger - Hillevåg.
M
MacGoose

1 anmeldelse

Forferdelig
2 år siden
Utrolig dårlig oversikt over lagerbeholdning. Selv 10 stk oppgitt i en butikk ble til 0 da jeg skulle handle - i 2 av 2 butikker samme dagen. Enten så juger de når de har satt ned prisen på en vare eller så er de inkompetente og vet ikke hvordan man justerer lagerbeholdningen. Og de var fullstendig klar over at de var tomme for produktet så ingen unnskyldning det.
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
2 år siden
Jeg har vært hos Monter på Stabekk og gjort innkjøp til blomsterkasse. Det var litt mye folk der, men alle viste hensyn, og de hadde til og med en trivelig type inne på trelasten som hjalp meg med å finne riktige materialer, og som til og med fant frem saga og kuttet til for meg slik at jeg fikk alt inn i bilen. Topp service!
a
alexanderbigum

2 anmeldelser

Forferdelig
2 år siden
Den siste uken har jeg handlet for ca 25000,- hos Monter Halden. Jeg var tilbake for å kjøpe nok et spann maling, men når jeg kom hjem oppdaget jeg at jeg hadde betalt 200,- enn forrige uke. Med Monter sin prisgaranti, så reiste jeg tilbake 2 timer etterpå for å rette opp dette, men fikk blankt avslag. Utrolig lite langsiktig tenkt. Her mistet dere både en kunde og omtale!
U
Unregisteredecc51077

2 anmeldelser

Forferdelig
3 år siden
Ekstremt høye priser, ekstremt dårlig service og lite imøtekommende de som jobber i butikken Monter Os. Kjører lett langt for å slippe å gå inn i den butikken igjen.
Vurdering av handleopplevelse
2.8OK
2 anmeldelser

Om butikken

Montér

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.monter.no

Informasjon om selskapet

Organisasjonsnummer: 967013056