2.7 / 5
(17 anmeldelser)
5
(3)4
(3)3
(1)2
(0)1
(10)
Sortert etter dato
30.06.2020
Bestillt flerer ganger. God nettside. Enkel prosess. Funker bra hver gang. Hurtig levering.
04.06.2020
Lettvint og god service
02.06.2020
Har bestilt 2 store leveranser (en på 40 000,- og en på 20 000,-) i hovedsak betong, 2"8 dragere, 2"6 bjelkelag og terrassebord til bygging av en stor veranda. Levert med kranbil i kurante lengder og god kvalitet (lite tvinn på materialene). Eneste ulempe er at de trenger 10-14 dager for å kunne levere. Men selve leveransen er helt problemfri, leveres til avtalt tid med kranbil og materialene plasseres der du trenger. Pluss for lave priser, jeg har spart 40 000 kontra å handle på Maxbo eller tilsvarende.
02.06.2020
Jeg har aldri opplevd maken til elendig kundeservice. Bruker lang tid på å svare og har ingen kontroll på hvor varene er. Nettbutikk og fysisk butikk har ikke noe formelt samarbeid utenom å ta imot varer, så butikken kan ikke hjelpe. Det er heller ingen varsling når varen ankommer. Man må ha flaks og stikker innom.
07.05.2020
Min bestilling gikk smertefritt. Varene litt dårlig pakket ved levering, og noen dårlige planker, men ellers fornøyd
13.04.2020
Kjøpte drivhus, vinduene blåser ut før drivhuset er tatt i bruk. Halvparten av rutene er ute før sesongen har startet. For dårlig festeanordning. Byggmax svarer med å gi en liten refusjon og legger skylden på kunden
30.01.2020
IKKE RASK FRAKT! STYR UNNA NETTHANDELEN! Enda ikke mottatt bestilling for en måned siden. Dårlig kundeservice! Tar ikke ansvar for leveringen. Mener dette må kunde ordne selv ved å kontakte Bring pr tlf! Kom ikke gjennom på tlf.
16.09.2019
Utrolig dårlig å måtte handle for minst 295,- og måtte hente varene i butikken
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

29.12.2018
Endret 19.06.2019
Lokkepris og kansellering av ordre
01.04.2019
Generelt fornøyd med butikken. Hyggelige folk og bra service. Nettsiden er ikke voksen, og ved betalingen får kjøper inntrykk av at varene blir levert på døren (det står hjemmelevering), men varene må hentes i butikken.
16.12.2018
Jeg kjøpte noen utelamper hos de og fikk kansellert ordren med begrunnelse av at de hadde priset feil i nettbutikken sin.
12.12.2018
Jeg kjøpte noen utelamper hos de og fikk kansellert ordren med begrunnelse av at de hadde priset feil i nettbutikken sin. Jeg hadde kun dialog med en svensk kundetjeneste og det virket ikke som de kjenner til norske regler. Jeg måtte selv påpeke at når en ordre er inngått, så gjelder avtalerettslige regler. Da de forstod dette, endret de plutselig årsak til kanselleringen av ordren og begrunnet kanselleringen med at jeg burde ha visst at prisen var feil. Jeg kjøpte lampene til 200,- per stk, mens de nå koster 800,-. Har vært en fast kunde av de i mange år, men dette er for dårlig kundebehandling. Svært lite proffesjonelt.
01.12.2018
Enig i det med lokkepriser. Er prisen lav = ordren kansellert. Har pt 1 ordre kansellert. Og 1 som ser ut til å bli det (lenge siden bestilt, ingen sending). Lav pris er ingenting verd om de ikke vil selge til den oppgitt gode prisen. Useriøst.
24.11.2018
Fin web-side, enkel levering med kranbil og bra priser. Utvalget kan litt begrenset, men skal du ha standard ting er butikken klart å anbefale.
12.07.2017
Er i gang med å fornye terassen og benyttet Byggmax sine nettsider der jeg lagde prosjekter for å beregne materialforbruk og gjøre bestilling. Da det var delvis gjenbruk av gammelt reisverk og noe nytt valgte jeg å lage to prosjekter. Dette fungert dårlig i nettbutikken så etter å ha vært i kontakt med Kundeservice ble vi enige om at jeg skulle gjøre to bestillinger. Dette var jeg skeptisk til da det medførte 2 x frakt men det skulle de ordne og det gjorde de. Jeg fikk mail fra Kundeservice når de hadde vært i kontakt med den lokale Byggmaks leverandøren og sørget for at de to ordrene ble plukket og sendt samtidig. Og ikke lenge etter fikk jeg mail om at beløpet for den ene frakten var tilbakeført på konto. Flott oppfølging. Oppfølgingen var også utrolig bra når ordrene ble plukket, da fikk jeg sms om at de var plukket og ny sms kom når de var på bilen og underveis. Faktisk ringte også sjåføren meg og sjekket om jeg var hjemme, evt. skulle han avtale hvor jeg ville ha materialene plassert. Jeg var hjemme og tok i mot en hyggelig og imøtekommende sjåfør og fikk alt plassert akkurat der jeg ønsket. Leveransetiden var kun 3 arbeidsdager og ble oppgitt i nettbutikken og denne ble overholdt. Så jeg er svært fornøyd med mitt første møte med Byggmax og det vil ikke bli det siste!
Side 1