Prisjakt
Byggmax
  • Rask levering av dine varer
  • Ekstra stort utvalg på nett
  • Bare billige byggevarer
Forferdelig
3 dager siden
Helt elendig. Har endret leveransedato på ordre som var komplett. Kan ikke nå si når det kan leveres. Har ventet i ca 50 dager etter betaling
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
13 dager siden
De forandrer leveringsdato av varene flere ganger og i flere måneder fremover. De selger bestillingsvarer som ikke har noe angrerett på 14 dager, retur eller noe mulighet for å endre bestillingen! Butikken svarer ikke på skriftlige meldinger! Anbefaler ikke å handle i deres nettside!
Anonym bruker
Anonym bruker
Dårlig
16 dager siden
Det gikk an å betale med faktura, og kvittering var bare en mail, ikke en pdf. Dette gjør det vanskelig å handle som bedrift.
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
en måned siden
Enkelt og greit 👍
d
duvethvem

1 anmeldelse

Forferdelig
en måned siden
Bestilte og betalte for vareprøver. Dette ble sendt til Sverige, men jeg bor altså i Norge. Posten sendte pakken i retur til byggmax og de ville IKKE sende ut pakken til meg med rett adresse. De skrev en epost til meg at jeg returnerte varen, men det hadde jeg selvsagt ALDRI gjort. Pakken hadde jo aldri vært hos meg og her er det Byggmax som roter noe veldig. Jeg gjorde det klart for de i flere eposter at jeg ønsket varen jeg hadde bestilt og betalt for. Men nei, de kansellerte ordren og sa jeg MÅTTE bestille på nytt. Vel...Jeg gir meg ikke og prøver igjen...
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
2 måneder siden
Jeg har ventet 1måned nå uten å hørt noe fra Byggmax angående ordren min. Har vært ute for det same 4-5 ganger tidligere. Når jeg tar kontakt får jeg beskjed om at varene var blitt priset feil på nettet, som igjen har ført til at Byggmax har kansellert ordrene mine. Byggmax er interessert i å gi meg varene til den prisen som var oppgitt på nett. Skal nå prøve å kontakte Byggmax igjen for å høre hva de har å si til det siste kjøpet, men går ut fra at denne ordren også vil bli kansellert. De sier alltid at de kan ikke selge varen så billig.
Anonym bruker
Anonym bruker
OK
2 måneder siden
Transportkostnadene finner jeg alt for høye! Ellers OK!
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
2 måneder siden
visning av varer som er utsolgt. Du velger elementene, betaler for det, og så får du en melding som sier at bestillingen er kansellert og pengene blir refundert. Hvorfor i all verden tar de imot bestillingen når de er utsolgt :( Den verste kundeserviceopplevelsen noensinne.
Vurdering av handleopplevelse
3.4Bra
115 anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(49)
(16)
(9)
(19)
(22)

Om butikken

Byggmax

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

www.byggmax.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: BYGGMAX NORGE

Organisasjonsnummer: 989986147