• Microsoft Store

  • ie

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Microsoft Store?

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Kanskje verdens verste kundeservice!

h
Forferdeligett år siden

Utrolig dårlig kundeservice når noe ikke fungerer på produktet som er kjøpt. Veldig skuffet. Kundeservice sier at de aldri behandler reklamasjonssaker heller, og at dersom Microsofts egne vilkår ikke dekker noe, så forholder de seg ikke til klagen og heller ikke norsk kjøpslov.

Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Du får varene fortere hvis du bestiller fra Kina

k
Forferdelig2 år siden

Bestilte en Xbox kontroller på mandag. Vært masse kaos med levering frem og tilbake fra UPS siden det. Pakken dukket plutselig opp i dag. Problemet er at produktet har vært åpnet og brukt tidligere. Det var støv på kontroller og kabelen var bare slengt oppe i esken. Vet ikke om jeg orker halvtime i telefon med suport for å få noe form for kompensasjon.

P
Forferdelig2 år siden

Ble fortalt at pakken skulle komme i løpet av 1 til 2 dager, siden jeg bestilte express. Har gått 3 dager nå, og når jeg sporet den var all informasjon jeg fikk opp da var avventer. Pengene er trukket fra kontoen/reservert, som ut fra deres nettsider noe de gjør når pakken skal være sendt. Etter 30 minutters venting fikk jeg til slutt beskjed om å sjekke statusen på fredag (en uke etter jeg bestilte varen) og at alt han kunne gjøre var å sende en mail til noen som var høyere opp i systemet. Så hvis du lurer på om du skal bestille fra Microsoft store vil jeg etter min erfaring fraråde deg det på det sterkeste.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Pris for dårligste kundeservicen jeg noengang har fått? Den må jeg nok gi til Microsoft Store, gitt! Den 5.desember bestilte jeg 2 stk spillkontrollere til xbox. Baktanken var at nevøen min og jeg skulle kose oss med xbox spilling i jula, siden han skulle sove her. Jeg bestilte derfor like gjerne express, slik at pakken skulle komme fortere. Den 8.desember fikk jeg mail om at forventet leveringsdato var den 8.desember. Jeg ventet og ventet på en pakke som aldri dukket opp. Den 20.desember hadde kontrollerne fortsatt ikke kommet. Nevøen min hadde derimot kommet for lengst og jeg tok derfor saken i egne hender. Dro på Elkjøp og kjøpte to nye kontrollere og ba om refusjon på Microsoft Store. Begrunnet det med at jeg ikke hadde mottatt varen. Jeg fikk en standardmail tilbake om at jeg måtte sende varen tilbake for å fullføre returen. I og med at jeg trodde Microsoft Store var et seriøst selskap, så regnet jeg med at pengene bare ville dukke opp på kontoen igjen, i og med at jeg hadde skrevet at varen ikke hadde dukket opp og derfor ikke hadde noen vare å sende tilbake til dem..men neida! Den 28.desember ringte jeg til support hos Microsoft Store for å høre hvor pengene ble av. Jeg ventet i 30 minutter før noen i det hele tatt tok telefonen. Han på support søkte opp forsendelsen og så at den hadde stoppet opp på et visst sted og at den var "in transit". Han kunne ikke gjøre annet enn å be meg vente i toppen 2 uker (!) til og så ville nok pengene dukke opp på kontoen min. Om det ikke ordnet seg, så kunne jeg ringte opp når 2 uker hadde gått. Den 11.januar ringte jeg opp igjen, da pengene merkelig nok fortsatt ikke hadde blitt refundert. Jeg snakket med samme fyren på support som så at forsendelsen fortsatt lå "in transit" og han skulle sende saken "høyere" opp i systemet, slik at dette ble prioritert. Vi avtalte at han skulle ringe meg opp igjen fredag 15.januar for å fortelle hvordan det gikk med saken. Fredag 15.januar: Ingen fra Microsoft Store ringte meg. Ingen penger refundert til meg. Altså..makan til dårlig service! Disse pengene burde blitt refundert til meg UMIDDELBART etter jeg ba om refusjon, og de burde i TILLEGG ha gitt meg kompensasjon fordi jeg hadde måttet vente så lenge! Det er for dårlig at kunden må vente til selskapet har fått refundert varen som står fast under forsendelse før de i det hele tatt kan gi refusjon til kunden. ALDRI mer kommer jeg til å kjøpe produkter som må sendes fra Microsoft Store! Send tilbake de 759 kronene dere skylder meg. Og ja, dette er mer enn de 660 kr dere hadde tenkt til å refundere, men dere burde erstatte frakten min er også. I tillegg burde dere gi meg grei kompensasjon for det tullet dere har drevet med her.... Vi kan si det slik. Det er OK at feil kan skje under forsendelser, og jeg er ikke irritert for dette. Det jeg blir forbanna for, er hvor mye tid og energi jeg har måttet bruke på dere i ettertid for å få refundert beløpet..og enda så har jeg ikke fått en pøkk tilbake! Tusen takk for ingenting!

U
BraEndret 5 år siden

Bra. Har bestilt flere ganger, og pakkene har alltid kommet kjapt og enkelt. Alle pakkene du bestiller sendes til døren, gratis, men det eneste dårlige er at posten ikke ringer eller gir beskjed når dem kommer. Så hvis dem går til feil dør eller at du ikke er hjemme så må du nok hente pakken på nærmeste post kontor eller post i butikk. Pass på og alltid spor pakken på posten.no, sporingsnummeret starter alltid på "1", men for å spore den på posten.no så må du fjerne "1"-tallet. UPS viser ikke når pakken har kommet, derfor må du spore den på posten.no.

U
UtmerketEndret 7 år siden

Har kjøpt telefoner fra Microsoft, og er veldig fornøyd. Ved flere anledninger har tilbudene herfra vært mye bedre ennn det som finnes i andre nettbutikker. Varene kommer fra utlandet, men det er ingen skjulte kostnader. Kan anbefales!

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: MICROSOFT IRELAND OPERATIONS LTD

Organisasjonsnummer: 979 920 237