2.1 av 5 stjerner

Sortert etter dato
19.06.2019
  a
  atlegranby(4 anmeldelser)
  Desidert billigest på pris, og rask levering 👍
  15.04.2019
   e
   eidissenberg(1 anmeldelse)
   Konklusjon: Useriøs nettbutikk, ikke ta i med ildtang! Bestilte en Mate 20 Pro Onsdag 10. April. Leste på nettsiden at de skulle sendes ut dagen etterpå evt. to dager etter kjøp. Dagene gikk. Helgen kom og mandag 15.4 kom. Hørte ingenting og på nettsiden stod ordren "under behandling". Prøvde å ringe kundeservice på torsdag og fredag i åpningstiden 10-15 på telefonnummeret som står på nettsiden. Da kommer man rett til telefonsvarer som gir beskjed at telefonen er avslått eller at nummeret ikke er i bruk. Sendte så epost på torsdag til mailen som står oppført på nettsiden. Heller ingen respons i skrivende stund. Endte opp med at jeg googlet bedriften som eies av Discovery Distribution AS. Videre derifra google hvem eieren var og ringe han på sitt private nummer. Her var det ingen beklagelse og heller ikke noen forklaring på hvorfor pakken ikke var sendt og ikke hvorfor telefonnummeret deres ikke funker. Mannen sa at pakken skulle sendes i dag (15.04), så får tiden vise hva som kommer i posten. Anbefales IKKE og frarådes på det sterkeste å benytte denne nettbutikken selv om de var billigst på prisjakt/prisguide. Da anbefaler jeg heller å bruke 2000kr mer hos en annen bedrift som kan kundeservice og leverer varene fortløpende og ikke hos denne hestebedriften.
   12.12.2018
    R
    Reima(1 anmeldelse)
    231 kroner i frakt på en mobiltelefon. Lett å være billigst på prisjakt da.
    Sortert etter dato
    Gamle anmeldelser

    Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

    27.11.2016
     l
     lisemb(1 anmeldelse)
     Kjøpte i sommer en S7 Edge hvor skjemen døde i september. Samsung skulle fikse, men hadde ikke skjermer eller bemanning. Fikk lånetelefon, og etter drøye fire var Koolioo åpen for å heve kjøpet. Til slutt fikk jeg en helt ny mobil. Super oppfølging av butikken, rask respons og meget hyggelig tone - takk for innsatsen :)
     16.09.2016
      B
      BlueDay(4 anmeldelser)
      Skulle kjøpe en Samsung Galaxy S7 5 dager før avreise og Koolioo var den billigste her på prisjakt.no. Det stod at det tar maks 4 dager å levere mobilen. Jeg tok kontakt på telefon men ingen svarte. De svarte rakst på epost. De klarte å levere på 4 dager. Kundeservice kan bli mye bedre særlig på telefon. De får full pott av meg fordi de kunne levere før min avreise!
      06.07.2016
       O
       Orbitz(1 anmeldelse)
       Fikk noe kluss med ordren, kundesenteret svarte meg fredagskveld med 10min svartid. Ble ordnet kjempefort etter noe oppklaring. 2 dager leveringstid
       20.06.2016
        g
        guitarspellers(1 anmeldelse)
        "No, it's NOT kool. Not at all" Ikke forvent at ordre blir ekspedert. Det skyldes i beste fall et dårlig ordresystem, men mer sannsynlig at nettbutikk er komplett useriøs. Og ikke forvent å få svar fra kundeservice.
        12.05.2016
         U
         Unregistered33333(1 anmeldelse)
         Ingen klager på mobilen i seg selv, men mer sende tiden. Fra du bestille til man fikk den var utrulig lang, nesten 2 uker, noe jeg ikke begriper hvorfor. På den 6. dagen etter jeg hadde bestilt den (inklusiv bestillings dagen siden jeg bestille ganske tidlig ved 10-11 tiden på morgen), hadde Posten mottatt den i Oslo. Er usikker på om koolioo er utenlandsk eller ikke. Hvis den er utenlandsk, så forstår jeg hvorfor det kan ha tatt så lang tid, men på Internett siden demmes sir dem leveringstid på 2-4 dager noe som sir det kommer innenlandsk fra, hvor jeg da ikke fatter hvorfor det har tatt så lang tid når all informasjonen var rett. Neste problem var videre fra Oslo, for man kan få en sporing fra siden demmes, men sporing nummeret var blitt endret, noe dem ikke hadde oppdatert på siden sin, å når man bestille en mobil, så har man sannsynligvis ikke en selv, så jeg fikk ikke sett beskjeden som ble sendt på SMS noe jeg ikke hadde tilgang til. Så 4 dager så jeg den var i Oslo uten å vite at den hadde blitt sendt videre med annen sporing kode. Etter det måtte jeg låne en mobil fra en kompis for å se om jeg hadde fått noe SMS eller noe sånt, men slike ting burde være unødvendig. Så ufattelig dårlig leveringstid og at dem ikke oppdatere koden, er også svært svært dårlig.
         09.01.2016
          N
          Nasacrit(1 anmeldelse)
          Jeg skriver aldri brukererfaringer, men denne gangen gjør jeg et unntak. Handleopplevelsen er hittil helt for jævlig. Jeg handlet i november for første gang hos Koolioo.com. Jeg bestilte 1 stk. PANZER Tempered Glass skjermbeskytter for LG G3. Mottok varen 3 dager senere. Det viste seg da at den av en eller annen grunn ikke passet til min LG G3; den var altfor smal i bredden og dekket ikke hele skjermen, men den dekket hele lengden. Dette oppdaget jeg ikke før jeg hadde brutt forseglingen og brukt rengjøringskluten, rengjort skjermen og var klar til å legge på beskyttelsen. Uansett så var beskyttelsen ubrukelig. Jeg sendte øyblikkelig en epost til Koolioo(kaller seg Discovery Distribution i Brønnøysundregisteret), hvor jeg klaget på varen. Fikk svar etter 3 dager hvor de skrev: "Hei, Dersom du ønsker å returnere varen ber vi deg sende det tilbake til oss, så refunderer vi pengene etter at produktet har ankommet oss." Så langt alt vel? Vel, jeg returnerte varen dagen etter det igjen og i ettertid har jeg ikke hørt et forbanna pip. Jeg purret via epost etter 3 uker(ja jeg vet, men hele handelen gikk i glemmeboka), men har fortsatt ikke hørt livstegn. Uflaks at jeg ikke fant på å sjekke litt rundt denne nettbutikken, hadde aldri handlet der hvis jeg hadde sett denne tråden først. Konklusjon: Useriøs nettbutikk, ikke ta i med ildtang!
          30.12.2015
           McAlphaJelly(20 anmeldelser)
           dyre priser på datakomponenter
           15.12.2015
            J
            Jorgenskjerve(1 anmeldelse)
            Kjøpte en samsung S6 på koolioo, og var noe små problemer med selve telefonen. dette ble fort tatt tak i, og jeg er veldig fornøyd med resultat! anbefalt! :)
            11.12.2015
             D
             Danielsarjomaa(3 anmeldelser)
             .
             08.12.2015
              E
              Epimeth(1 anmeldelse)
              Leste en del negative kommentarer på Internett etter jeg hadde bestilt samsung galaxy s6 så var litt nervøs. Men fikk telefonen etter hvert. Den kom litt sent, men det er min feil at jeg oppga feil postnummer.
              18.11.2015
               h
               hfosse(1 anmeldelse)
               Reklamerer for varer som ikke er på lager. Informerer ingenting før du kontakter dem. Svarer ikke på mail. Returnerer ikke forskuddsbetalte penger. Skygg unna denne butikken. Useriøs!
               26.09.2015
                e
                erlingsivertsen(1 anmeldelse)
                Alt for høy pris på Chromecast, tommelen ned
                Side 1