Prisjakt
Lekekassen
Vinner 2013 - Årets nykommer
 • Norges største lekebutikk
 • Hurtig levering fra Grimstad
 • Gratis frakt over 1000,-
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
21 dager siden
stort utvalg, gode rabatter og rask levering. har alltid fått det som er bestilt. har ikke prøvd kundeservice da siden jeg aldri har hatt behov for det.
Utmerket
22 dager siden
Lave priser, trygg betaling, rask levering. Veldig fornøyd
Utmerket
22 dager siden
Best pris på Lego.og leker generelt.super rask levering
Utmerket
22 dager siden
Orderen kom rask. Kjempe fornøyd!
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
2 måneder siden
Å handle med dem har bare blitt en kjempefornøyelse. Utrolig enkelt og kjapt å velge hva man skal ha,tar en aning lengre Tid å få unnagjort betaling pga all ID greiene,men sånn skal det være for å få en trygg handel. Svar får man med en gang. Utsending av varen er stort sett samme dag. Deres sammarbeid med posten fungerer utrolig utmerket,og di får levert varen på døra om du vil innen 2-3 dager. Dette har di klart så utmerket,selv midt i den verste julemaset,så klarte di å levere innen 2! Dager på julaften! Dette er en utmerket butikk å benytte seg av. Tusen takk!
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
2 måneder siden
Sterk anbefales. Handler KUN på Lekekassen siden ca. 2019. Er alltid fornøyd! De leverer lynrask. Max. 3 arbeidsdager. Barna mine elsker alle lekene de får derfra. Vi får jo ofte kommentarer fra andre foreldre at bursdagsgavene vi gir er helt topp. Jeg opplever at prisene på Lekekassen er minst 30% lavere enn i fysisk butikkene. Og i tillegg har dem mase på salg! Disse få gangene jeg måte ta kontakt med kundesenter dems var jeg meget fornøyd. De er imøtekommende, serviceinnstilte og kjempe hyggelige. Den beste butikken ever!
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
6 måneder siden
Jeg kjøpte et større baseng av Lekekassen tidligere i vår - men bassenget har ikke blitt satt opp før nylig. Det viste seg at det i en av skjøtene i bassenget var en lekkasje. Jeg tok så raskt som mulig kontakt med Lekekassen, både på e-post og dagen etter via telefon. Jeg ble møtt med uhyre profesjonell holdning, og vennlighet. Jeg har i løpet av 24 timer fått saken behandlet, og løsning på problemet er klart. Det er jo ikke Lekekassen sin feil at vi fikk et basseng med produksjonsfeil - men de tok saken raskt videre med produsent og var uhyre behjelpelige, ikke minst forståelsesfulle. Jeg har handlet tidligere hos dem, og har bare gode opplevelser. Anbefales på det sterkeste, med mine erfaringer til grunn.
Anonym bruker
Anonym bruker
Utmerket
8 måneder siden
Lekekassen er absolutt å anbefale. Brukt de ved mange anledninger ved kjøp av lego og ikke bare er de lynrask på levering, kundebehandlingen, servicen og kundekontakt er effektiv og kjempe bra. Det er så sinnsykt mye positivt jeg kan si om lekekassen men da blir man aldrig ferdig. Bruk lekekassen.no, du vil bli hekta. Takk lekekassen <3
Vurdering av handleopplevelse
4.5Utmerket
18 anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(16)
(0)
(0)
(1)
(1)
Årets butikk 2021 – konkurransen er i gang!

Her du erfaringer med butikken?

Din erfaring er til stor hjelp for andre med å finne rett butikk og er grunnlaget for Årets butikk 2021.

Om butikken

Lekekassen

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

VippsVisa
 • Avbetaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Direkte betaling
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Leveringsalternativer

 • Hjemlevering

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

www.lekekassen.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: LEIF SKALLEBERG AS

Organisasjonsnummer: 835441652