Lekekassen
 • Norges største lekebutikk
 • Hurtig levering fra Grimstad
 • Gratis frakt over 1000,-
Vinner 2013 - Årets nykommer
3.3Bra
4 anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
J
OK4 måneder siden

Ingen hjelp til returnering - du må betale full pris for frakt Har gode erfaringer med å kjøpe leker hos lekekassen.no, men det er veldig besværlig å returnere leker, som man f.eks. har mottatt i gave. Man må får ingen fraktseddel til å sette på pakken og man må betale full pris for frakt og det er som minimum 130 kr. Nesten alle store nettbutikker i dag tilbyr redusert pris (eller gratis retur) og fraktseddel når man skal sende retur. Veldig skuffet over Lekekassen ikke gjør dette.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig6 måneder siden

Elendig kundeservice og liten vilje og forståelse for å ordne opp!

p
Utmerket7 måneder siden

Rask levering. Gode priser

H
Utmerket8 måneder siden

BESTE stedet å kjøpe LEGO! Ikke bare aller størst på utvalg (av ulike LEGO-sett, i absolutt alle themes (temaer); inkludert de aller største/mest populære - Star Wars, Marvel/DC, Harry Potter, Creator Expert osv., og helt sikkert alle de andre litt større også, slik som feks. Ninjago o.l.) men de har også desidert de aller beste prisene. Og de er så og si alltid billigst, ettersom at de benytter seg av noe som de kaller for «PrisMatch», hvor de kontinuerlig sammenligner deres egne priser med de i andre butikker (med «.no» -adresse da, naturligvis) og senker prisene deres ettersom at de går ned andre steder (og de sjekker og oppdaterer dette kontinuerlig). En perfekt nettbutikk for Prisjakt altså, med andre ord. 😉 LYNRASK levering; tror jeg faktisk nesten aldri har opplevd så rask levering før, noe annet sted, i hele mitt liv – altså det er seriøst helt uvirkelig raskt vanligvis, hahah. Så, kort sagt – kan veldig sterkt anbefales! 👍🏼

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Rask og kjempe god kundeservice! Anbefales!

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Gode priser, rask levering, god kundeservice

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Rask og god service! Anbefales!

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Superfornøyd fra jeg sendte inn bestilling på varer. Rask behandling og varene raskt levert. Vi hadde en liten feil på ene leken. Fikk rask og utrolig god service på min henvendelse på det. Ingen tvil om hvor jeg kommer til å handle neste gang! Fantastisk !

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Fikk en gave til JR på 6mnd til jul. Der viste det seg at det var manko på varen (del som var borte) Tok kontakt med kunde service. Du løste problemet på rask og enkel måte. Har handlet der flere ganger. Bra pris, rask service, og rask levering.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerketett år siden

Kjøpte en bilbane og desverre var det litt småfeil på den, men tok kontakt med lekekassen og de ordnet opp superraskt og sendte en helt ny vare ganske umiddelbart! Kjempe god service og kan handle trygt på lekekassen! Rask å sende p, anbefales på det varmeste

Om butikken

Lekekassen

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

VippsVisa
 • Avbetaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Direkte betaling
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

www.lekekassen.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: LEIF SKALLEBERG AS

Organisasjonsnummer: 835441652