3.2 av 5 stjerner

Sortert etter dato
28.05.2019
  H
  Helene45(1 anmeldelse)
  Jeg har bestilt mye klær fra Get Inspired. Har aldri opplevd å få feil vare, det har aldri vært noe problem å bytte størrelser eller returnere produkter. Kundeservice er lett tilgjengelig på mail og svarer i løpet av forventet tid. Altså har jeg kun hatt positive opplevelser med denne leverandøren (har sikkert gjort ca. 15 bestillinger siste 1,5 årene). Hvis jeg skulle trekke for noe måtte det være at de tar et gebyr for returer. Men til gjengjeld kan man bytte samme vare i nye størrelser opptil flere ganger uten at de tar noe ekstra for det. Jeg kommer til å fortsette å handle her.
  09.05.2019
   S
   Sus(1 anmeldelse)
   Styr unna! Jeg ventet på pakken min i over 1 mnd, og når den til slutt kom så ble den ikke levert hjem på adr. slik jeg bestilte. Elendig kundeservice var det også...
   15.03.2019
    n
    nusko(1 anmeldelse)
    Styr unna denne butikken. Makan til DÅRLIG kundeservice finnes ikke. Reklamasjon kan du bare glemme. Mottok et skadet produkt, men fikk beskjed at det var selvpåført.
    14.03.2019
     s
     sinnjer88(1 anmeldelse)
     En av Norges beste nettbutikker, lynrask levering og fantastisk kundeservice. Anbefales! :-)
     06.09.2018
      C
      Charlottela(1 anmeldelse)
      Veldig fornøyd med produktene, kundeservice og leveringstiden. Blir uten tvil å fortsette å handle her!
      Sortert etter dato
      Gamle anmeldelser

      Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

      13.08.2018
       K
       Kresp(1 anmeldelse)
       Jeg var rimelig skeptisk til denne nettsiden pga omtaler her, men som vanlig viser det seg at det oftest er de misfornøyde som gidder å legge igjen kommer. Bestilte tights som ble behandlet og sendt samme dag. Ankom etter 3 arbeidsdager med bring. Riktig størrelse og Mye billigere enn konkurrentene. Fikk til og med en liten kjærlighet med teksten "takk for bestilling, spreka" på.. 😁
       26.03.2018
        M
        Mbaar(5 anmeldelser)
        Bestilt jakke og kom etter par dager 👍 Viste seg å være ødelagt søm under armen så prøvde å ringe, men bare tlf-svarer! Prøvde mail å fikk svar fort, fikk beskjed å bruke reklamasjon brevet som fulgte med så skulle dem vurdere om det var reklamasjon eller ikke og man måtte forvente en 3-4 uker før man fikk svar !
        11.09.2017
         U
         Unregistered1547a00f(1 anmeldelse)
         Dårlig beskrivelse av enkelte produkter i form av lite bilder. Opplevd å få tilsendt feil vare. Get Inspired var da lite behjelpelige i form av å rette opp i feilen siden produktet jeg egentlig skulle fått tilsendt var utsolgt. Dette var en nyhet som i utgangspunktet burde være enkelt å bestille opp for aktøren hvis de hadde gjort en innsats i form av god kundebehandling. Dårlige returvilkår, samt lang behandling på returer.
         09.02.2017
          d
          danlob(2 anmeldelser)
          Flott butikk med rask levering og god kundeservice! :)
          10.01.2017
           G
           Gry F(1 anmeldelse)
           Svært rask levering. Har bestilt mange ganger fra dem, og varene kommer alltid raskt! Ikke enig med dem som skriver meget dårlig. Dette er en av to nettbutikker som alltid leverer til god pris og raskere enn du forventer!
           15.12.2016
            T
            Tvest(1 anmeldelse)
            Styr unna Anonym
            25.05.2016
             t
             trinekaland(2 anmeldelser)
             Elendig kundeservice! De har ingen kontroll på lagerbeholdning, å måtte derfor kansellere bestilling etter kjøp.
             18.08.2015
              f
              flettenette(1 anmeldelse)
              Gode produkter, men dårlig kundeservice. Feilinformasjon om størrelser på nettsidene gjør at det fort blir dyrt når man selv må betale for returfrakt.
              24.04.2015
               a
               anonym12456(1 anmeldelse)
               Fine varer, men kundeservicen er elendig.
               Side 1