• 123 Friluft

    (11)

  • no
Gjestebruker
Bra2 måneder siden

Slo til på et godt tilbud på tredemølle. God info om produktet på hjemmesiden. Rask og hyggelig dialog via chat underveis om status for leveringen. Ble levert hjem til avtalt tid, fikk til og med hjelp til å bære den inn! Tatt med en gang i bruk og så langt har tredemøllen fungert helt etter forventningene.

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Jeg bestilte disse varmesokker 14 desember, skulle være julegave. Nå skriver vi 16 januar og enda har det ikke kommet noen sokker. Makan til elendig kundeservice skal men lete lenge etter. 17 Desember Får først beskjed om at alt er ok, og at de er sendt. 27desember. beskjed om de ikke har de på lager, men har kommet inn nå og bli sendt. 14januar, purrer jeg igjen. Beskjeden er da at de ikke har kommet enda, men blir sendt straks... Helt UTROLIG!

Gjestebruker
Utmerket2 år siden

Bestilte på mandag, det ble sendt på tirsdag og kom på fredag. Raskt levering!

Gjestebruker
Utmerket2 år siden

Superfornøyd med 123friluft😃

Gjestebruker
Utmerket2 år siden

Meget fornøyd med 123friluft. Alltid raske leveranser og god kundeservice😊

Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Bedriften svindler folk. Jeg har prøvd å få kontakt med de i 2 mnd,men får aldri svar.

J
Jonathan
1 anmeldelse
Forferdelig3 år siden

Do not buy from them. I ordered camping equipment in June, and 5 weeks later (and after the credit card charge) I have received nothing. No response to any emails.

S
Smurfepia
1 anmeldelse
Forferdelig3 år siden

Bestilte varer i april. Fikk tilsendt feil bukse, så den ble sendt i retur. Senere ble 2 plagg til sendt i retur. Har enda ikke fått begge returer registrert. Skulle bestille nye klær, men avventer til at returene er registrert hos Klarna. Det loves gang på gang at det skal ordnes opp i, men ingenting skjer. Nå er vi kommet til juli så det her tar jammen tid. Lang svartid på mail, så alt må forklares på nytt og på nytt da tråden ikke klarer å holdes. . Virker som en useriøs nettbutikk med dårlig kundeservice.

3.3Bra
1 anmeldelse

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: 123Concept AS

Organisasjonsnummer: 996819426