2.8 av 5 stjerner

Sortert etter dato
20.06.2019
  M
  Marcus(1 anmeldelse)
  Ti dager senere, og pakken er fortsatt ikke kommet! Helt utrolig elendig logistikk og "kundeservice". Kundeservice er ikke-eksisterende, og da jeg nettopp prøvde å ringe dem, så fikk jeg beskjed om at telefonen ikke er i drift i dag. Drives denne bedriften fra en garasje? De er herved svartelistet.
  02.05.2019
   p
   preisjagd(1 anmeldelse)
   I can not recommend Sportsamore. They ship via some strange "helthjem" instead of Posten. In short, the package is claimed to be delivered to my mailbox but it is not. Further I tried to contact Sportsamore via the phone, but it only says that its not available because of sickness.
   01.12.2018
    S
    Storlaksen(2 anmeldelser)
    Bra pris. Superrask levering. Anbefales!
    05.09.2018
     o
     olasonn(1 anmeldelse)
     Anbefales!
     Sortert etter dato
     Gamle anmeldelser

     Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

     19.05.2018
      s
      sulemani(5 anmeldelser)
      Veldig fornøyd med denne nettbutikken. Veldig rask levering. Gode priser.
      17.05.2018
       J
       Jacob96(4 anmeldelser)
       Gode priser. Ofte veldig fornuftige kampanjer, og ikke minst fri frakt fra første krone. Rask behandling av ordre og pakken kommer raskt frem til utleveringssted. Kundeservice svarer raskt og presist. Godt utvalg av både billige merker til de dyre og anerkjente. Anbefales!
       07.11.2017
        A
        Alec32(3 anmeldelser)
        Anbefales:-)
        26.10.2017
         m
         montymastiff(4 anmeldelser)
         Greie priser og utvalg. Nei, veldig bra priser og ok utvalg. Men! Treg frakt! For meg som bor på Østlandet har jeg pakker fra Fjellsport og Hektapåtur på 1-2 dager. Mens med Sportamore, 4 dager. Antar at de ikke har lager i Norge? Treg frakt i hvert fall...
         24.08.2017
          K
          KaroJ(2 anmeldelser)
          Veldig fornøyd med hurtig frakt og best på pris. Kan ikke annet enn anbefale denne nettbutikken.
          11.06.2017
           T
           Torsdag_77(10 anmeldelser)
           Har handlet her en del ganger. Ved et par anledninger var det noen komplikasjoner involvert, f.eks. glemte jeg å slå inn en rabattkode. Jeg sendte dem en en e-post og fikk refundert det jeg skulle ha hatt i rabatt om jeg hadde husket koden.
           08.05.2017
            T
            Tobba72(1 anmeldelse)
            Varen ble raskt levert, 4 dager, men det er ved retur du får problemer. 3-4 ukers behandlingstid fra varen er registrert returnert til tilgodehavende returneres konto er rett og slett ikke godkjent. Har handlet hos Sportamore for siste gang, det finnes nok av bedre tilbydere.
            26.08.2016
             D
             Disynthegration(3 anmeldelser)
             Suveren kundeservice! Jeg bestilte 2 løpesko, i separate ordre. Som ekstratilbud kunne man få med en refleksvest pr. ordre, men denne linken fungerte dessverre ikke da jeg bestilte... så jeg fikk ikke med dette gratistilbudet. I etterkant sendte jeg en kort henvendelse til kundeservicen deres om dette, og før jeg visste ordet av det var to refleksvester på vei i posten, kostnadsfritt. Svært fornøyd... kommer absolutt til å foretrekke denne nettbutikken fremover. :)
             30.01.2016
              c
              chonlawit(1 anmeldelse)
              Bestillte Calvin Klein boxer fra sportamore og tror jeg har fått en fake versjon av den. Har tidligere hatt Calvin Klein boxer som er kjøpt fra butikken. Beina på boxeren av den jeg fikk av sportamore var betydlig kortere enn de jeg har hatt fra før.
              30.12.2015
               M
               MagicalSloth(1 anmeldelse)
               Skikkelig dårligt! Bestilte denne jakken i S: https://www.sportamore.no/produkt/80698-sabotage-team-iii-jacket-m-morkbla Med stor skuffelse så var jakken BRUKT! Den var skitten, og det var utlandske penger i lommen! Har før bestilt en volleyball fra denne nettsiden, men jeg må si at dette var skikkelig dårlig. VELDIG skuffet. Hilsen frustrert kunde.
               04.11.2015
                L
                Leanbean(3 anmeldelser)
                Bra utvalg
                Side 1