3.8 / 5
(8 anmeldelser)
5
(7)4
(0)3
(1)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
10 måneder siden
Gode sko til konkurransedyktige priser og veldig gode returordninger. Kundeservice var både kjappe med å svare og veldig behjelpelig. Alt i alt en veldig god kundeopplevelse!
Svar innen Footway.no:2019-12-05
Hei! :) Tusen takk for din fine tilbakemelding, så moro å se at du ble så fornøyd! Ønsker deg en fin dag videre. Hilsen Jeanett på Footway
2 år siden
Fantastisk. Fikk skoene dagen etter jeg bestilte! I perfekt stand. Måtte returnere pga. feil størrelse, men det var superenkelt, og fikk pengene tilbake og de riktige skoene på et blunk.
Svar innen Footway.no:2018-09-12
Heeeej, WOW vad roligt att läsa :D tack så hjärtligt för din recension och din härliga feedback. Ha det bäst, hälsning Footway.
4 år siden
Super kundeservice og problemfri returordning.
4 år siden
Bestilte et par sko som etter en ukes tid mistet en knapp. Tok kontakt med kundeservice og de ordnet opp i det på en fantastisk måte! Kommer definitivt til å handle her flere ganger, og anbefaler andre på det sterkeste å handle her. Footway.no er kanskje ikke de med lavest pris, men handler du her er du ihvertfall sikker på at du får hjelp om du skulle hatt noe problemer med ordren eller varene. Relativt god pris, godt utvalg og en super kundeservice!
Svar innen Footway.no:2016-12-01
Wow! Så moro å høre at du er så fornøyd - tross at skoen gikk i stykker. :) Hilsen Jeanett på Footway
4 år siden
Utrolig bra nettside med mye utvalg, MEN de ligger sjelden helt lavest i pris her på prisjakt, og som forbruker er jeg til syvende sist opptatt av lavest mulig pris, spesielt på netthandel.
5 år siden
Sykt bra , man kan bestilke flere par på faktura og så kan man finne den riktige størrelsen
Svar innen Footway.no:2016-03-04
Takk for fin omtale om oss. :) Vi er glad for at du finner den funksjonen så brukbar! Jeanett på Footway
5 år siden
Flott kundeservice. Flott ordning med gratis returlapp som følger med og at man bare kan klistre på den og sende sko i retur om det var feil størrelse og få hele kjøpesummen returnert.
Svar innen Footway.no:2016-02-08
Tusen takk for den fine omtalen. Så bra at du er så fornøyd, Kristin. :) Jeanett på Footway
5 år siden
Trygg og sender fort. Ikke noe moms/toll som må betale til norge. Veldig bra kundeservice også