Kategorier
Prisjakt
w
wiika

5 anmeldelser

Utmerket
2 år siden
Bra nettbutikk, kjapp og oversiktlig. Kjøpte et par randonnee-støvler til veldig bra pris på påskesalg og de ble superraskt levert. Ordre lagt inn 9. april kl 12.30, melding om sending på vei samme dag, klar for uthenting 11. april. Veldig bra, ingenting å utsette på dette!
l
liafjell

1 anmeldelse

Forferdelig
2 år siden
Fant jakken jeg så etter på Black Friday salg, og bestilte. En stund etterpå fikk jeg mail om "bug i systemet", og at ordren var kansellert. Og at jeg må legge inn ny ordre dersom jeg ønsker varen. Beløpet er trukket fra mitt kort, og grensa på kortet er dermed på maks. Noe som vil si at jeg ikke får handlet jakken til prisen som gjelder i dag. Elendige greier. Første og siste gang jeg handler her.
C
Chanten

14 anmeldelser

Forferdelig
3 år siden
Første og siste gang jeg handler i butikken. 1,5 uke siden bestilling, og varen ble ikke sendt før idag. Varen var på lager og etter purring fikk jeg beskjed om at den allerede var sendt og var rett rundt hjørnet. Dette stemte ikke. Null kontroll, og elendig responstid på mail. En stjerne for pris.
R
Rune Haaland

1 anmeldelse

Bra
6 år siden
Butikkbetjeningen er troverdige og utviser gode produktkunnskaper (Platou Sandnes). Butikken har stort sett produkter av høy kvalitet. Finner at prisene generelt er høye sammenlignet med nettbutikker.
Vurdering av handleopplevelse

Om butikken

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.platousport.com

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: PLATOU SPORT AS

Organisasjonsnummer: 957006949

0