• Stjernekokken

  • no
Gjestebruker
Gjestebruker
1 anmeldelse
Utmerket4 år siden

Kjøpte et kasserolle sett fra Stjernekokken. Utrolig bra kvalitet samt kjapt levert.

Gjestebruker
Gjestebruker
1 anmeldelse
Utmerket4 år siden

Kjøpte et Silit Toskana kjelesett med 2 stekepanner fra Stjernekokken.no som jeg er veldig fornøyd med. Kvaliteten på kjelene og pannene er god så her fikk jeg veldig mye for pengene. Vil absolutt handle mer her kan anbefales.

E
Eric Pedersen
2 anmeldelser
UtmerketEndret 6 år siden

Stjernekokken.no er en side med mange kjøkken produkter og det enkelt å finne frem til produkter du trenger. Selv er jeg dyslektiker og måtte ringe inn til kundeservice for bistand. Her fikk jeg råd og veiledning som hjalp meg å velge riktige produkter. Stjernekokken.no har en bestilling og betalingsløsning som er enkel å bruke. Etter bestillingen var lagt inn var produkter ankommet etter bare noen dager. Takk for god service og jeg kan anbefale Stjernekokken.no på det varmeste.

b
battleclown
15 anmeldelser
BraEndret 7 år siden

Veldig fornøyd med stekepanna og kjelen jeg kjøpte her. Ser ut til å være i gjennomført kvalitet og finish, bra tyngde på stekepanna! Litt lang leveringstid på varene trekker ned. Ryddige hjemmesider, enkelt å legge inn ordre. Kjelen og stekepanna har 10 års garanti, litt tidlig å si om det stemmer. Kommer til å fortsette å handle her.

h
hebw
10 anmeldelser
DårligEndret 8 år siden

Dårlig kundeservice og veldig treg levering. Da jeg handlet var det ikke mulig å få noen oppdatering om leveranse, ettersom jeg ikke fikk svar på henvendelser før etter at varen var levert. Jeg mottok varene til slutt, men det tok 1,5 måned.

Svar innen Stjernekokken:2016-11-08
Dette er veldig beklagelig, Stjernekokken.no ønsker ikke å gi sine kunder dårlig service. I dette tilfelle har det dessverre gått galt. Vi jobber hele tiden med å forbedre vår kundeservice slik at våre kunder skal være fornøyd med oss som forhandler.
U
ForferdeligEndret 8 år siden

Bruker månedsvis på å behandle ordre og ignorerer henvendelser fra kunder. Dette virker som en veldig useriøs aktør.

Svar innen Stjernekokken:2016-11-08
Vi beklager dette på det sterkeste, vi ønsker ikke å fremstå som en useriøs aktør. At du som kunde har erfart dette er veldig beklagelig. Stjernekokken.no leverer kvalitets produkter fra Silit som er en seriøs Tysk aktør som eies av WMF Group som også er en stor seriøs aktør inne kjøkkenartikler. Med vennlig hilsen Stjernekokken.no

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Stjernekokken?

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

Vipps
  • Direkte betaling
  • Kortbetaling
  • Avbetaling
  • Betaling via telefonregning
  • Bitcoin
  • Faktura
  • Forskuddsbetaling
  • Postoppkrav
  • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: NOVOLUX

Organisasjonsnummer: 995981025