2.8 av 5 stjerner

Sortert etter dato
25.07.2019
  M
  MaFuMo(1 anmeldelse)
  Tok sjansen på tross av lunkne anmeldelser. Svært positivt overrasket; svært god pris og superrask levering. Bestilte på mandag, levert hjem på onsdag.
  14.05.2019
   7
   70pcnth2o(6 anmeldelser)
   Kan ikke si jeg er fornøyd. Må bestille opphenting av UPS bla bla bla. Har tatt fire dager å få svar fra kundeservice. Jeg pleier å bestille litt flere ting enn jeg skal beholde, for å finne rett størrelse etc. men hos disse er det bare pes, så kommer ikke til å bruke dem igjen. Bedre å bruke Zalando eller Boozt etc, der alt er enkelt og greit.
   Sortert etter dato
   Gamle anmeldelser

   Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

   15.11.2016
    k
    kurory(7 anmeldelser)
    STYR UNNA...Denne nettbutikken er useriøs. Absolutt null kundeservice. Bare automatiserte svar. Kjøpte en kostbar Replay Jeans. Dessverre var denne buksen full av feil. Masse løse tråder, ekstra tøystykke i gylfen innvending, knappen var feilmontert slik at en skarp kant på baksiden kuttet opp stoffet og knappen kan løsne når tid som helst.... Dette er feilvare, B-vare eller piratkopiert, og som selges til full pris. For meg fremstår denne nettbutikken som en svindelbedrift....Skal klage til Mastercard, Forbruker Europa.....Har lest i enkelte "reviews" at dersom man returnerer varen så får man aldri refundert beløpet...Så folkens, styr unna : ZOOVILLAGE:COM.....Bruk heller Stylepit eller Care of Carl, det er ordentlige butikker som man kan stole på....
    22.01.2016
     k
     kjersti(4 anmeldelser)
     Kjempefornøyd! Bestilte jakke på onsdag kveld til markedets beste pris, og fikk den levert på jobb fredag morgen.
     29.09.2014
      U
      Unregistered31668(1 anmeldelse)
      Bestilte bukse onsdag morgen, ble levert på døren fredag morgen. Veldig fornøyd med kundeservice, kommunikasjon og UPS. De ringte før pakken ble levert og det var ikke noe problem å legge den i postkassen da jeg ikke var hjemme. Bra priser og ikke noe tull ved første bestilling. Håper de er like bra neste gang :-)
      24.01.2014
       g
       grinaldo(6 anmeldelser)
       Anbefales ikke! Hvis du må returnere noe, må du betale frakten selv, etter først å ha gjennomført mange trege og tungvinte operasjoner. Ikke i nærheten av Nelly, Smartguy, Zalando med flere.