rating.rate-n-text-version.md
Sortert etter dato
14.05.2019
7
70pcnth2ouser.total-reviews
Kan ikke si jeg er fornøyd. Må bestille opphenting av UPS bla bla bla. Har tatt fire dager å få svar fra kundeservice. Jeg pleier å bestille litt flere ting enn jeg skal beholde, for å finne rett størrelse etc. men hos disse er det bare pes, så kommer ikke til å bruke dem igjen. Bedre å bruke Zalando eller Boozt etc, der alt er enkelt og greit.
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

15.11.2016
k
kuroryuser.total-reviews
STYR UNNA...Denne nettbutikken er useriøs. Absolutt null kundeservice. Bare automatiserte svar. Kjøpte en kostbar Replay Jeans. Dessverre var denne buksen full av feil. Masse løse tråder, ekstra tøystykke i gylfen innvending, knappen var feilmontert slik at en skarp kant på baksiden kuttet opp stoffet og knappen kan løsne når tid som helst.... Dette er feilvare, B-vare eller piratkopiert, og som selges til full pris. For meg fremstår denne nettbutikken som en svindelbedrift....Skal klage til Mastercard, Forbruker Europa.....Har lest i enkelte "reviews" at dersom man returnerer varen så får man aldri refundert beløpet...Så folkens, styr unna : ZOOVILLAGE:COM.....Bruk heller Stylepit eller Care of Carl, det er ordentlige butikker som man kan stole på....
22.01.2016
k
kjerstiuser.total-reviews
Kjempefornøyd! Bestilte jakke på onsdag kveld til markedets beste pris, og fikk den levert på jobb fredag morgen.
29.09.2014
U
Unregistered31668user.total-reviews
Bestilte bukse onsdag morgen, ble levert på døren fredag morgen. Veldig fornøyd med kundeservice, kommunikasjon og UPS. De ringte før pakken ble levert og det var ikke noe problem å legge den i postkassen da jeg ikke var hjemme. Bra priser og ikke noe tull ved første bestilling. Håper de er like bra neste gang :-)
24.01.2014
g
grinaldouser.total-reviews
Anbefales ikke! Hvis du må returnere noe, må du betale frakten selv, etter først å ha gjennomført mange trege og tungvinte operasjoner. Ikke i nærheten av Nelly, Smartguy, Zalando med flere.