2 av 5 stjerner

Sortert etter dato
02.08.2019
  r
  rudi203(5 anmeldelser)
  Denne nettbutikken vurderer jeg som USERIØS. Jeg er aktiv bruker av Prisjakt.no og det skjer ofte at Zalando har den laveste prisen, men de har ikke varen og har heller aldrig hatt den. Et eksempel er "Asics Gel-Nimbus 21 (Herre)". Dette ødelegger hele prisstatistikken på Prisjakt.no
  13.12.2018
  Endret 20.05.2019
   c
   cuteberand(1 anmeldelse)
   Verste kundeservice noensinne. Valgte å kjøpe masse nye klær til julegaver på black friday for flere tusen. Betalte og fikk bekreftet bestilling. 1 uke senere var ikke noe kommet. Purret 2 ganger i i løpet av en uke. Etter 2 uker fikk jeg svar at de snart var på vei. 3 uke fikk beskjed om at de var sendt. 5 uke fikk beskjed om at de ikke var sendt likevel og at jeg «bare måtte bestille på nytt». Ikke bare hadde jeg ventet 5 uker på noe som skulle være julegaver og ikke fikk dem. Nå måtte jeg betale full pris om jeg skulle få dem. Ingen beklagelse, bare «sånt skjer» og pengene tilbake. Handler aldri her igjen.
   13.02.2019
    a
    andreani(3 anmeldelser)
    Stort utvalg, gratis frakt, varen er som beskrevet. Smidig og helautomatisert returprossess med ferdigfrankert returlapp som printes ut via nettsiden, rask refundering av penger. Grei frakttid (2 virkedager + 2 helgedager).
    21.01.2019
     j
     johanbf2(1 anmeldelse)
     forferdelig opplevelse å prøve å returnere noe. fulgte ikke med skjema. må bestilles. skjema kommer ikke. brudd på "angrerettsloven" mao. vanskelig å finne, og ikke minst få svar fra kundeservice. Ikke bestill med mindre du er 100% sikker på at du ikke skal returnere varen.
     22.10.2018
      s
      stiansvendsen(1 anmeldelse)
      Er egentlig ganske fornøyd, men opplever ofte at mange av produktene jeg vil ha er utsolgt, pluss at de er alt for treige til å sende ut varene.
      20.09.2018
       N
       Nikolai Scott(6 anmeldelser)
       Utrolig små størrelser på det jeg kjøpte uten at det ble advart om dette. Du kan regne med at eposten din blir fylt med randen av spam fra disse folka uansett om du har godtatt nyhetsbrev eller ikke...
       Sortert etter dato
       Gamle anmeldelser

       Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

       21.02.2017
       Endret 16.09.2019
        m
        mariels(4 anmeldelser)
        Jeg må oppdatere anmeldelsen min fordi denne butikken har endret seg drastisk den siste tiden. Frakt er ikke lenger gratis på alle bestillinger - nå må man bestille for minst 229 kr. Dette er dessverre det minste problemet. De bruker veldig lang tid på å få inn populære varer, men disse utsolgte varene dukker allikevel opp i prisjakt. Hvis man returnerer dyre varer kan man ende opp med at ulike betalingsalternativer blir blokkert for alltid. De straffer deg altså for å bruke din juridiske angrerett. GAMMEL ANMELDELSE: + gratis frakt og retur + 100 dager åpent kjøp + godt utvalg + god kundebehandling + god nettside og app - behandlingstiden, altså tiden fra du bestiller til varen er sendt, er noe varierende. - uansett hvor liten pakken er, må man hente den på et utleveringssted. Den leveres ikke i postkassen.
        23.02.2018
        Endret 24.02.2018
         J
         Jacob96(4 anmeldelser)
         Oversiktelig nettside. Fri levering og retur. Lever til post i butikk. Konkurransedyktige priser. Middels rask levering. Det kan ta tid før de får sendt ut varen. Anbefales.
         07.01.2018
          s
          suri_89(2 anmeldelser)
          Rask levering og setter pris på fri frakt og retur som gjør det mulig å prøve produktet for å se om det passer. En vare ble borte i posten, et par sko leverte ikke helt opp til forventningene da de døde relativt raskt. Kundeservice i begge tilfeller gjør meg sikker på at jeg mer enn gjerne bruker butikken igjen og igjen.
          19.10.2017
           d
           dolanchump(3 anmeldelser)
           Det er en grunn til at dette nettstedet har gode priser på mye av klærne de selger, kvaliteten er ikke all verden, ihvertfall ikke på treningstøyet jeg har kjøpt.
           27.08.2017
            T
            Tarjei1996(1 anmeldelse)
            Supert utvalg og bra priset, men utsendingen tar tid, tok 4 dager før varen jeg bestilte sist vart sendt fra lager, og det var 20+ produkt inne????
            09.08.2017
             p
             prisguide(2 anmeldelser)
             UREDELIG Bestilte en vare på 50% på lørdag, kjøpte siste eksemplaret de hadde. Mandag etter arbeidstid ble ordren kansellert (uten begrunnelse). Et par timer senere fikk jeg en mail om at varen var tilbake på lager uten at jeg hadde spurt om det eller trykket på noe i nettbutikken. Ikke så vanskelig å skjønne hva som har skjedd i kulissene her... Fikk "kompensasjonsmail" med 10% rabatt på veil pris på mitt neste kjøp. Varen selges nå med 20% rabatt, så den kompensasjonen var null verdt! Styr unna Zalando om du har andre alternativer, det kommer i hvert fall jeg og min familie til å gjøre, med mindre de leser denne omtalen og tar kontakt. (Hvis denne omtalen ikke er fjernet, så har de ikke gjort det.)
             28.07.2017
              S
              SirH(4 anmeldelser)
              Fryktelig lang leveringstid
              16.06.2017
               D
               Dahlsmyr(4 anmeldelser)
               Kjøpte meg en treningsbukse og jakke. Helt ok handel.
               13.06.2017
               Endret 14.06.2017
                S
                Sverre1234(1 anmeldelse)
                Pluss : - Bra kvalitet på produktene - Greie priser - Hjemmesiden er lett å bruke - Har sendt en vare i retur to ganger. Gikk veldig greit Minus : - Har det siste året blitt svært treg på å sende ut varene etter bestilling. Går ofte 4-5 dager før varene i det hele tatt forlater lageret. Før var de "utav døren" etter ett døgn. - Herremodellene på siden er nesten utelukkende 190 høy og "30kg". Det er ved mange tilfeller vanskelig å se for seg produktet på egen kropp når modellen er megahøy ,svært tynn og smal over skuldrene
                Side 1