Kategorier
Prisjakt
Rum21
  • Rask leveranse
  • Over 100 varemerker
  • Sikker betaling
øyvind

2 anmeldelser

Forferdelig
2 måneder siden
Elendig butikk. Sender ødelagte produkter. Dårlig kundeservice
Svar innen Rum21:2020-09-28
Hej øyvind, Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att du mottagit en skadad vara. Du kan registrera din reklamation via vår hemsida: rum21.no/returns Det går också bra att ringa till oss på telefonnummer 23 96 43 21, våra öppettider är 9-17 på vardagar. Med vänliga hälsningar, Rum21
G
Goorgoor

2 anmeldelser

Forferdelig
ett år siden
Fortsatt elendig kundeservice! Lykke til med å få et svar fra de eller ringe de på telefon! Elendig :(:(
l
larzy

1 anmeldelse

Utmerket
4 år siden
Fikk en vare som ikke virket. Da var de raske til å svare på kundeservice og kom med bra løsninger på problemet. Pengene ble kreditert raskt. I etterkant har jeg kjøpt en annen vare som aldri ble sendt. Da viste det seg at Bring hadde rotet bort pakken. Room21 tok hånd om problemet og sendte ny vare til meg. Tidligere har de svart på dagen på kundeservice, men denne gangen måtte jeg vente noen dager på epost. Har godt inntrykk av Room21! :)
t
trdybvik

1 anmeldelse

Forferdelig
4 år siden
Elendig kundeservice og treg levering! Bestilte varer 15.07.16 og varene er fortsatt ikke sendt nå tre uker etter. (På nettsidene står det leveringstid 3 til 8 dager ennå). Sendt mail til Kundeservice, har ikke fått svar derfra heller på over en uke. Hold dere unna!
Forferdelig
5 år siden
De har nå brukt over en måned på å kreditere meg etter at jeg benyttet angreretten på en vare jeg kjøpte og har fortsatt ikke mottatt pengene. Kundeservice forteller at de vanligvis har tre ukers behandlingstid, men at forsinkelser må påberegnes pga. "bytte av lager". Usikker på om de svenske medarbeiderne på kundeservice vet noe om norsk angrerett, at kravet skal krediteres snares mulig og senest innen 30 dager virket helt ukjent. Anbefales ikke.
m
minkatinka

1 anmeldelse

Forferdelig
5 år siden
Utrolig dårlig! Bestilte diverse møbler. Bl.a. et bord, der vi fikk med feil bordplate. Så ble vi lovet at de skulle sende den til oss den 25. juni. Når jeg fulgte opp den 28. juni for å se når jeg fikk bordplaten så hadde de glemt å sende den. Jeg ble lovet en ny dato og i dag så kom Bring som avtalt ... men med feil bordplate IGEN! Helt utrolig! 3 ganger har de gjort feil. De er ikke raske akkurat, de tar lang tid for å få sendt varene. Min erfaring med Room21 er dårlig, og anbefaler dem ikke videre til noen.
Vurdering av handleopplevelse
1.3Dårlig
2 anmeldelser
Årets butikk 2020

Her du erfaringer med butikken?

Din erfaring er til stor hjelp for andre med å finne rett butikk og er grunnlaget for Årets butikk 2020.

Om butikken

Rum21

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK.

Leveringsalternativer

  • Hjemlevering

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.rum21.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: RUM21

Organisasjonsnummer: 997330323