4.6 / 5
(587 anmeldelser)
5
(503)4
(31)3
(13)2
(9)1
(31)
Sortert etter dato
03.06.2020
Utrolig dårlig opplevelse av denne nettbutikken, måtte vente 3 uker på varer og når varene til slutt kom virket ikke den ene klokken. Umulig å komme frem på telefon og de svarer ikke på email for å få ordnet opp. Andre nettbutikker i samme bransje er vanvittig mye bedre ( bl.annet Fjellsport hvor varene kom samme dagen )
Svar innen Milrab:2020-06-04
Hei Terje! Vi må beklage for en uheldig kundeopplevelse hos oss ved din siste handel. Det har vært stor pågang hos oss og derfor tatt lenger tid enn normalt å komme i kontakt med kundeservice. Alle som har kontaktet oss vil få svar, så det vil ordne seg rundt den defekte varen du har mottatt.
02.06.2020
Som storkunde hos fjellsport, norsegear, sss, 2alfa, xxl, brynje, alfa osv: Bestilte 7 varer fra Milrab for over 6uker siden. Kun fått 2varer... har sendt en rekke mailer og får ikke svar. Blir aldri å handle fra milrab igjen! Norsegear, fjellsport o.l. tilbyr en service og pålitelighet som ikke kan sammenlignes med denne useriøse bedriften. Mitt inntrykk og mening er at denne bedriften kun har fokus på å tjene mest mulig og utvise et falskt omdømme. Slike bedrifter ødelegger for alle de andre som har kunden og produkter i fokus.
Svar innen Milrab:2020-06-04
Hei! Vi må bare beklage at det tar lang tid å få svar hos support, det er veldig stor pågang og jobbes på spreng med å komme ajour. Kundeservice vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.
13.05.2020
Vil ikke anbefale milrab. Bestilte en klokke med levering på døren fra posten og betalte på forhånd med vipps i den tro at klokken skulle komme frem raskt. Ordren ble markert som "Behandlet" med en gang, men det skjedde ingen ting på to uker. Fikk svar fra kundeservice om at pakken ble sendt i løpet av dagen eller neste dag hele tiden. Virket nesten som de holdt meg for narr. Endte opp med at jeg kjøpte klokken hos XXL og ba om å få kansellere ordren hos milrab. Det tok enda et par uker før kanselleringen ble gjennomført men jeg fikk heldigvis tilbake pengene til slutt. De unnskyldte seg hele tiden med at det var "vanvittig pågang og spesielle omstendigheter" pga covid-19. Blir nok ikke handel hos denne gjengen igjen.
Svar innen Milrab:2020-05-14
Hei Axel! Vi må bare beklage lang behandlingstid og vanskeligheter med å komme i kontakt med support. Vi vet det ikke er godt nok og er ikke stolte over den dårlige kundeopplevelsen om dagen. Håper du gir oss en sjanse i fremtiden til å vise at vi kan bedre.
10.05.2020
Fortsatt ikke levert varen etter 3 uker. På kundeservice svarer de ikke på telefon. Nytter ikke å få svar på mail heller. Blir mitt siste kjøp dette.
Svar innen Milrab:2020-05-10
Hei Ola! Vi må bare beklage den elendige kundeopplevelsen du har hatt hos oss. Vi har slitt de siste månedene med treg levering og vanvittig pågang hos kundeservice, som har medført lang ventetid og mye frustrasjon. Så vi må bare legge oss flate og beklage, så kommer vi sterkere tilbake.
09.05.2020
Dårligste kundeservice jeg noen gang har opplevd hos en norsk nettbutikk. Klarer ikke å levere lagerførte varer, heller ikke å refundere innbetalt beløp etter at ordren har blitt kansellert. Svarer verken på mail eller chat, telefonlinjene har de stengt. Styr unna.
Svar innen Milrab:2020-05-10
Hei! Vi må bare beklage den elendige kundeopplevelsen du har hatt hos oss. Vi har slitt de siste månedene med treg levering og vanvittig pågang hos kundeservice, som har medført lang ventetid og mye frustrasjon. Så vi må bare legge oss flate og beklage, så kommer vi sterkere tilbake.
08.05.2020
Leverer ikke produkter, dårlig og treg respons ifra kundeservice.
Svar innen Milrab:2020-05-10
Hei Petter. Vi må bare beklage en elendig kundeopplevelse hos oss om dagen. Det har tatt for lang tid med levering og lang reponstid hos support den siste måneden. Du vil få svar, men det tar tid dessverre.
29.04.2020
Endret 06.05.2020
Brukte nesten 1 uke på å levere en ordre til tross for at jeg bor 100 km fra lageret ordren sendes fra, når jeg fikk ordren manglet det 1 vare. Prøvde å finne ut om jeg får varen ettersendt eller penger tilbakebetalt, men Milrab har stengt telefonen og svarer ikke på verken chat eller e-post. Totalt kaos! Men de ordnet opp etterhvert.
Svar innen Milrab:2020-04-29
Hei! Du har helt rett, det er litt kaos hos oss om dagen med mye større pågang enn vi har klart å håndtere. Så vi får bare legge oss flate og beklage for den dårlige kundeopplevelsen du og mange andre har hatt de siste ukene. Det er ikke godt nok og vi jobber på spreng med å få hode over vann.
04.05.2020
Bestilte en vare hos dere siden dere har ganske rimelige priser. Betalte ekstra for å få varen i løpet av 1-4 virkedager, men nå har det gått 3 uker og dere har enda ikke sendt varen min. Ufattelig dårlig.
Svar innen Milrab:2020-05-06
Hei Arvid, Vi er helt enig med deg og må bare legge oss padde flate for en elendig kundeopplevelse. Vi har doblet opp kapasiteten vår, men har fremdeles ikke klart å være ajour og levere innenfor lovde tidsfrister. Forstår det ikke hjelper deg som kunde, så vi får bare beklage.
04.05.2020
En uke har godt og ingen tegn for at varen er sendt. Ikke mulig å ringe eller chatte med kundeservice, så rimelig frustrerende. Corona eller ei, dette er for dårlig. Blir for dumt å stenge kundeservice pga for stor pågang.
Svar innen Milrab:2020-05-04
Hei, Vi er helt enig med deg at dette er for dårlig. Kundeservice er ikke stengt, det er tilnærmet tredoblet bemanning av vanlig, men vi har stengt ned telefon for å kunne besvare flere henvendelser over chat og på e-post. Når det er sagt, har vi full forståelse for frustrasjonen og må bare beklage for en dårlig kundeopplevelse.
29.04.2020
Har handlet mye på Milrab, og har ingenting og utsette på handlene mine. Toppklasse kundeservice, og trevlige priser. Mens jeg er inne på priser så er jeg skeptisk til alle "tilbudene" de har. De har tilbud/salg på flere produkter som aldri går av tilbud/salg, hvor prisen er satt ca 10-20% høyere en andre butikker, bare for å så sette de på tilbud til samme pris som andre butikker. På den måten virker det som om de er kjempebillige og at du gjør en god deal, mens du i virkeligheten kan kjøpe samme produktet til akkurat samme pris i en annen butikk, hvor fastprisen er den samme som tilbudsprisen hos Milrab. Gjenganger er Garmin produkter.
Svar innen Milrab:2020-04-29
Hei! Så bra at du er fornøyd med servicen hos oss! Når det gjelder Garmin, så benytter vi sammenligningspris fra Garmin sine offisielle sider, garmin.no.
27.04.2020
Har det siste året gått fra å være ekstremt raske og responsive til å virke som en gjeng meg amatører som driver nettbutikk som et hobbyprosjekt. Skylder på stor pågang og fremfor å bemanne ekstra så går de mottatt vei med å faktisk å stenge hele kundetelefonen. De viser til en chat som jeg enda har til gode å få svar på og sist jeg sendt mail tok det over en uke å få svar. De bruker over en uke på å sende ordre og siste ordren jeg fikk så manglet store deler av ordren selv om det sto at det skulle være med på pakkseddel. Blant annet et telt som skulle brukes kommende helg og da det er umulig å få tak i noen der så må vel hele turen avlyses. Samtidig markedsfører de som gale.. Kanskje bruke litt mindre penger på markedsføring og litt ekstra på kundeservice og logistikk? Det finnes mange gode alternativer så dette holder ikke er jeg redd.
Svar innen Milrab:2020-04-28
Hei, Vi må bare beklage den dårlige kundeopplevelsen hos oss den siste tiden. Det er ikke godt nok og vi må bare legge oss flate for det. Vi valgte å stenge ned telefon fordi vi klarer å besvare flere henvendelser på chat, og har økt bemanning på lager/support med over 100% nå, så vi håper vi er raskt tilbake i rute. I mellomtiden får vi bare beklage ulempene det har medført for deg og vi forstår frustrasjonen din godt.
22.04.2020
Milrab er normalt raske, men nå forstår jeg ikke hva som skjer. Serveres løgner fra kundestøtte om at varer er sendt og at det er Posten som er flaskehalsen. Posten melder om at det ikke er tilfellet. Det er nå over én uke siden varene ble bestilt og pengene trukket fra kortet. Det er opprettet en forhåndsvarsling på forsendelsen, men det har ikke vært noen bevegelser på denne på én hel uke. Parallelt bombarderes jeg med tilbud og kampanjer, det oppleves som skikkelig provoserende. Telefonen til kundesenteret er stengt ned, på chat er det flere timers kø og på mail har jeg ikke fått noe annet enn autosvar på henvendelsen jeg sendte for seks dager siden.
Svar innen Milrab:2020-04-23
Hei, Vi må bare beklage at ting tar tid og at det er problematisk å få tak i kundeservice hos oss. Er ekstremt stor pågang og vi jobber så raskt vi kan med å få unna alt. Det er forståelig at det er frustrerende for deg som kunde og vi må bare beklage at ting tar lang tid.
22.04.2020
Tydelig at noe har skjedd med denne butikken. Det går ikke akkurat unna med levering. Å få sporingsnummer og faktura går veldig raskt. Men å faktisk få pakken ut av hyllen, inn i en pakke og levere den til posten, det tar noen for noen dager. MIndre fornøyd med denne butikken, driter vel i at de har det travelt. Det har alle
Svar innen Milrab:2020-04-23
Hei Tore! Vi forstår at du er frustrert over at ting tar lang tid og vi må bare beklage det. Vi jobber på spreng og skal få levert pakken din så raskt vi kan.
11.03.2020
Rask ekspedering. Bestilte Søndag, klart til henting på posten Tirsdag
Svar innen Milrab:2020-03-12
Takk for super tilbakemelding!
26.02.2020
Endret 07.03.2020
Veldig god kundeservice og effektiv levering. Veldig enkle å ha med å gjøre.
Svar innen Milrab:2020-03-09
Takk for super tilbakemelding!
Side 1