Prisjakt
Kitchn
Vinner 2014 - Hjem, Hage og Hvitevarer
 • no. 1 på kjøkkenet
 • Gratis frakt på ordre over 598
 • Klikk og hent i butikk
Anonym bruker
Anonym bruker
Forferdelig
5 måneder siden
Andre gang på kort tid jeg opplever dårlig kundeservice. Denne gang reklamerte jeg på en camelbak drikkeflaske til barn som sprakk i bunnen da barnet mistet flasken i gulvet. Andre kjeder (barnas hus, coop obs etc.) har tatt samme flaske i retur, da de sier at det er en produksjonsfeil med flaskene. Syns det er merkelig at det kan være så stor forskjell på kjedene. Og så slutter kundebehandler å svare! Nei - kan du kjøpe samme produkter et annet sted, kjøp de i andre kjeder. Styr unna kitch'n!
Svar innen Kitchn:2021-05-31
Hei a378f54a561a, Takk for din omtale. Beklager at du ikke er fornøyd og har hatt en dårlig opplevelse hos oss. At man mister flasken slik at den blir ødelagt er dessverre ingen reklamasjon, og regnes ikke som en produksjonsfeil som går på garanti/ reklamasjon.
K
Kristian Sandvik

2 anmeldelser

Forferdelig
8 måneder siden
Følger ikke egne retningslinjer for reklamasjon siden det angivelig er en vanlig feil med produktet.
Svar innen Kitchn:2021-02-15
Hei hei, Vi mottar gjerne mer info om hva dette gjelder. Kan du kontakte oss på mail [email protected] med hvilket produkt dette gjelder og hva som har skjedd? Hører gjerne fra deg :)
Anonym bruker
Anonym bruker
Dårlig
9 måneder siden
Har handlet hos Kitchn i flere år, men nå er jeg blitt meget skeptisk til alle priser og tilbud som hele tiden florerer. Oppdager at flere av såkalte kampanjer er betydelig dyrere enn samme produkt hos Tilbords (som jo også går under Kitchn). Trodde jeg skulle gjøre et godt kjøp på en gryte hos Kitchn, førpris 800,-, nå 400,-. Tilbords har samme gryte til ord.pris 249,-, altså 150- under Kitchn`s kampanjepris. Kunne nevne flere produkter, så min tillit til butikken er betraktelig svekket. Vet nå at vi er flere som har sett det samme. Skuffende.
Svar innen Kitchn:2021-01-28
Heisann, Det var leit å høre. Vi har nylig fått Prisløfte hos oss, slik at du alltid skal være trygg på at du får beste pris hos oss. Finner du varen rimeligere hos andre aktører, tilbyr vi deg varen til samme pris. Du kan lese mer om vårt prisløfte her; https://www.kitchn.no/prislofte
Dårlig
ett år siden
Hadde litt mye å gjøre denne dagen og fikk ikke mulighet til å handle før litt sent. Var innom butikken 10 min før stengetid og fant raskt det jeg skulle ha. Fikk ikke lov å betale med kontant, noe som passet meg dårlig siden jeg trengte det lille jeg hadde på kontoen for øyeblikket. Opplever at veldig mange unge butikkmedarbeidere nekter å ta betalt kontant før stengetid fordi de allerede har tatt oppgjøret og ikke vil gjøre det på nytt eller legge på det som blir betalt kontant etter. Usikker på hvordan det fungerer, men følger dette er blitt en ting de siste årene som unge butikkmedarbeidere gjør og jeg syns er dårlig service!
Svar innen Kitchn:2020-11-22
Hei Daniel K, Takk for din omtale. Det var leit å høre. Vi prøver å begrense mottak av kontanter nå under pandemien. Send oss gjerne en mail til [email protected] med info om hvilken butikk du var i så sjekker vi opp videre. Ha en fin dag!
Utmerket
ett år siden
Veldig bra kjøpe opplevelse. Rask levering og fint at en kan reservere og hente i butikk.
Svar innen Kitchn:2020-11-22
Heisann, Takk for at du tar deg tid til å skrive en omtale. Veldig kjekt å høre at du er fornøyd! Hilsen Lene, Kitch'n Kundesenter
Utmerket
ett år siden
Gode priser, rask levering, og genialt med klikk og hent👏🏼😄
Svar innen Kitchn:2020-11-05
Heisann Tonje, Takk for at du tok deg tid til å skrive en omtale. Så kjekt å høre at du er fornøyd :) Ha en fin kveld!
c
catoha

2 anmeldelser

Bra
ett år siden
Rask levering over tid.
Svar innen Kitchn:2020-11-02
Hei hei catoha, Tusen takk for din omtale, kjekt å høre at du er fornøyd! Ha en fin dag!
K
Kari

1 anmeldelse

Utmerket
2 år siden
Bestilte en masse glass hos dere, og er fornøyd med kjøpet. Opplevde en liten feil med ordren, men dere ordnet opp 😊 Og varene var godt pakket, i motsetning til det jeg leste i en annen anmeldelse. Bestiller gjerne hos dere igjen
Svar innen Kitchn:2020-01-30
Hei hei Kari, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Beklager at det var noe feil med din ordre, men godt at det løste seg. Kjekt å høre at du er fornøyd! Ha en fin dag videre :) Hilsen Kitch'n Kundesenter
Vurdering av handleopplevelse
2.8OK
7 anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(2)
(1)
(0)
(2)
(2)

Om butikken

Kitchn

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

Vipps
 • Avbetaling
 • Faktura
 • Kortbetaling
 • Betaling via telefonregning
 • Bitcoin
 • Direkte betaling
 • Forskuddsbetaling
 • Postoppkrav
 • SMS-betaling

Leveringsalternativer

 • Hjemlevering

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.kitchn.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: KITCHN BUTIKKDRIFT AS

Organisasjonsnummer: 976711556