Kategorier
Prisjakt
T
TrulsAl

1 anmeldelse

Utmerket
3 år siden
Bestilte en sekk, kjapp levering. Sendt tilbake på reklamasjon og fikk ny på kort tid. Svært god service!
a
allanii

1 anmeldelse

Utmerket
4 år siden
Bestilte en Arc'teryx skalljakke som jeg måtte refundere grunnet feil størrelse. De sjekket hele butikken og tok kontakt raskt. Jeg fikk pengene tilbake 2 dager etter at de mottok varen. Var så fornøyd med servicen så bestilte meg en Arc'teryx skallbukse. Den måtte jeg bytte grunnet feil størrelse. De sendte den nye dagen etter at de mottok den gamle. * Sportsnett setter standarden for hvordan kundeservice bør være! * Rask frakt (2 dager til tettsted over fjorden fra Trondheim) * Hyggelig personell som verdsetter kunden. * Super ordning på retur/raske tilbakebetalinger * Svarer raskt på mail * Prismessig så koster kvalitet, men de kjører tilbud hyppig så følg med! Super fornøyd.
S
Sasha123

11 anmeldelser

Utmerket
5 år siden
Har nylig handlet en del varer fra butikken. Har bestilt varene sent på kvelden, fikk en mail på at varene ble sendt påfølgende dag. Opplever at butikken har konkurransedyktige priser. Hadde et lite problem med en av varene. Tok kontakt på mail og 2 timer senere ble problemet løst. Konklusjon: Kjempefornøyd med denne butikken!
Forferdelig
6 år siden
Bestilte fjellski og feller hos Sportsnett.no. Sendte mail om vekt og ønske om spenn. Absolutt ingen svar på henvendelsene. Telefonnummer opererer ikke nettbutikken med. Mottok skiene ganske raskt, men fellene manglet. Returnerte skiene da spennet var alt for svakt, tross at jeg via mail hadde bedt dem om å ta hensyn til vekt. Har deretter sendt to mail angående returen og disse er heller ikke besvart. Har ingen anelse om hva som skjer videre og om de i det hele tatt sender penger i retur eller nye ski. STYR unna!
B
Butikkeksperten

7 anmeldelser

Utmerket
9 år siden
Sportsnett gjør ting riktig! Raske leveranser og supre varer. Sist jeg handlet der var de tomme for en vare. Jeg etterlyste den etterhvert, og de ettersendte den da portofritt. Rask og hyggelig kundeservice når noe ikke går helt som det skal. Bra!
Vurdering av handleopplevelse

Om butikken

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.sportsnett.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: SPORTSNETT NORGE AS

Organisasjonsnummer: 982089964

0