Butikk og lager i Oslo sentrum
Bestill på nett -hent i butikk
God service og support

http://www.digitalimpuls.no

Betalingsalternativ

Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Digital Impuls brukeromtaler (9.20)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  God service til hyggelige priser. Har kun brukt butikken i Trondheim. De vet hva de selger, og setter raskt opp skreddersydde tilbud på pc og annet. Har også brukt de til rep av mobiltelefoner, også der med bra resultat og god pris.
  3 mån siden
 • Perfekt
  Jeg var i kontakt med Digital Impuls i forbindelse med bygging av en mediapc. Jeg fikk ekstrem kjapp og bra hjelp, og fikk et skreddersydd totaltilbud etter mitt behov på epost i løpet av en time.
  3 mån siden
 • Perfekt
  Svarer raskt på mail, og jeg får hjelp med alt jeg spør om. Har handlet der noen få ganger (nettbutikken) og det har vært feilfritt.
  4 mån siden
 • Perfekt
  Anbefales på det sterkeste for å få skreddersydd produkt til dine behov. De har peiling. Gjelder Oslo butikken.
  4 mån siden
 • Bra
  Siste databutikken i Oslo. Prisene er ikke avskrekkende kontra på nett, spesielt siden de har lageret i samme bygget. De som jobber der vet hva de selger.
  Eneste jeg trekker for er et dårlig og slaskete inntrykk av butikklokalet og de som jobber. Det er ofte rotete, tomt i hyller og de ansatte er ugjenkjennelige der de går i full sivil utkledning.

  Rydd lokalene, bedre lagerbeholdning og kanskje en egen skjorte til de som jobber der hadde gitt et langt mer proft inntrykk.
  5 år siden ( Oppdatert : 5 mån siden )
 • Perfekt
  Veldig fint med butikk og lager i Oslo. Behjelpelig betjening som vet hva de selger!
  7 mån siden
 • Perfekt
  Digital Impuls har gode priser, god service. Men enda viktigere for meg er den gode kompetansen. De har også eget verksted som både reparer og konfigurerer pc. Jeg kan anbefale de på det sterkeste.
  8 mån siden
 • Perfekt
  Rask og effektiv med meget god kundebehandling. Tok seg tilogmed tid til å svare på epost på en fredag ettermiddag, det er ikke dårlig!
  9 mån siden
 • Perfekt
  Fantastisk butikk. De var dyrere før men nå har de jammen meg blitt ganske jevn med de store nettbutikkene. De har kjempegod service på butikken sin også i Trondheim med folk som kan det de selger.

  Anbefaler folk sterkt å kanskje gi denne butikken en sjanse i stedet for komplett og de standard butikkene man vanligvis går til. Digitalimpuls får mitt neste kjøp også.
  10 mån siden
 • 2016-07-21 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  Dette gjelder den fysiske butikken i Oslo;

  Helt fantastisk gjeng. Aldri noe problemer med reklamasjoner, bytte, returer eller lignende. Er alltid behjelpelige med gode råd og svarer veldig raskt på henvendelser via mail.
  1 år siden
 • Perfekt
  Alltid knallbra kundeservice.

  De gjør det lille ekstra for kundene sine, og de er utrolig raske til å svare på mail.
  1 år siden
 • Perfekt
  Veldig bra service. Ingen nettbutikker i Norge hadde inne ASRock C236 WSI. Jeg tok kontakt med DigitalImpuls siden de viser som distributør for ASRock i Norge (fra hjemmesiden til ASRock). De var kjappe med å svare og la inn hovedkortet i sitt sortiment. Kjapt levert. Veldig fornøyd.
  1 år siden
 • Perfekt
  Super service! Rask leveringstid og hyggelige kundebehandlere!

  Siden jeg startet å handle hos Digital Impuls har jeg bare opplevd hyggelige mennesker i den andre enden. De er kjempekule folk som brenner for HW og hjelper gjerne til med hva det skulle være. Noen ganger kan jeg kanskje tenke at prisene er litt drøye, men det trekker ned mindre en hva kundeomsorgen de viser - trekker opp.

  Fantastisk selskap, kjempekule mennesker og en forhandler jeg kan anbefale på det varmeste.
  1 år siden
 • Perfekt
  Intet annet enn super service. Har kjøpt en hel del varer her opp igjennom.

  Etter jeg fikk problemer med min htpc og 4k tv, som ikke viste oppløsningen jeg forventet via HDMI 2.0 (4k/60hz), tråkket de ansatte til med forslag til løsninger. En av dem tok til og med en tilsvarende løsning jeg kjørte, hjem til seg selv for å teste og avkrefte at min maskinvare ikke var årsaken til problemet. Det gjorde at selger av tv ga meg full returrett og en ny og bedre modell i erstatning. Service langt utover hva man vanligvis ville forvente med andre ord.
  1 år siden
 • Perfekt
  Kjempe hyggelig og bra service, kan anbefales
  1 år siden
 • Perfekt
  Beste butikken og beste servicen jeg har vært borti! Utrolig hyggelige ansatte som har 100% peiling på jobben sin. I tillegg til hyggelige og profesjonelle ansatte har de en veldig hyggelig pris. Skal du bygge PC eller kjøpe PC deler anbefales Digital Impuls på det aller sterkeste! :-)
  1 år siden
 • Perfekt
  Som kunde gjennom mange år må jeg si at Digital Impuls utmerker seg gang på gang med god service, topp produktkunnskap, og et meget godt prisnivå.

  De løser problemer på en god og effektiv måte!

  Toppscore fra meg!
  1 år siden
 • Perfekt
  Alltid bra service, raske med å svare på spørsmål og best av alt, de har alt i butikk!
  1 år siden
 • Utmerket
  Kjøpt én vare hos Digital Impuls, kommer nok til å legge inn en ordre i nermeste tid. Erfaringen min har sålangt vært bra. Har snakket med dem flere ganger på telefon, ingenting å utsette på det. Oppdaterer omtalen etterhvert som jeg får mer erfaring med dem.
  1 år siden
 • Perfekt
  Sendte mail til de i Oslo og spurte om de tok kontanter som betaling ved oppmøte, rakk ikke å logge ut av mailen før jeg fikk svar, så dette var helt sinnssykt kjapt.
  Og ja dem tar kontanter som betaling ved oppmøte.

  Maks stjerner her ja!
  1 år siden
 • Perfekt
  Full score av meg for rask respons og meget kompetent svar. Etter å ha sett den gamle kvitteringen på min gamle PC foreslo de nytt hovedkort, CPU/kjøler og mer RAM. 5100 kroner for det som fremstår som en helt ny gamingrigg er helt rått. Bedre eller sammenlignbare priser i forhold til "postordre".
  1 år siden
 • Perfekt
  Kjøpte ett headset her og er kjempe fornøyd med både utvalg, pris, kundeservice og leveringstid...anbefales på det sterkeste å handle her...det skal hvertfall jeg fortsette med :)
  1 år siden
 • Meget dårlig
  Bestilte et tastatur på nett.
  Flott bilde og beskrivelse, virket som et bra tastatur til prisen.

  Kommer for å hente i butikk, og får med meg produktet hjem.
  Er et helt annet tastatur enn det jeg har bestilt, men med samme produktnavn som det på nett.

  Går tilbake til butikken for å høre hva som har skjedd.
  På nett er det feil bilde, og feil beskrivelse.
  Bilde og beskrivelse tilhører tydeligvis et dyrere tastatur.
  Eneste mulighet er at jeg betaler hele mellomlegget på 500,- om jeg skal få det tastaturet jeg faktisk bestilte.
  Fikk ikke engang en unnskyldning.

  Hevet kjøpet og gikk derfra.
  1 år siden
 • Perfekt
  Benyttet meg av deres prismatching policy og sparte en tusenlapp på dette, gikk veldig greit og supert at de har dette! (På PC pakke tilbudene)

  Valgte denne butikken ettersom de har et fysisk utsalgssted i Oslo, som er veldig greit med både henting og ved eventuelle feil, så sparer man fort mye i forhold til å måtte sende i posten. PC'en ble ferdigjort 2 dager etter bestilling, og fikk lagt til et par ting selv som de monterte uten problem. Svært raske svar på mail, også etter åpningstidene som er stort pluss :)

  Ingen ting å utsette, utenom en liten mangel på parkeringsplasser utenfor butikken, men hvis det er det eneste så blir det nok full score ;)
  1 år siden
 • Perfekt
  Lynrask, velformulert og rett og slett fantastisk kundeservice! Fekk øyeblikkeleg, gjennomført oppfølgning, og prisane er mykje lågare enn nokon annan stad eg fann på nettet. Ei perle av ein nettbutikk som faktisk vil det beste for kundane. Ærlig og kunnskapsrik kundeservice gjer at Digital Impuls får 10/10.
  1 år siden
 • Veldig bra
  Great pricing, and physical shop
  1 år siden
 • Perfekt
  Veldig bra support og oppfølging ved kontakt.
  Behjelpelig med bestilling av ønskede varer ifra leverandør, raske på leveranse og til fornuftig pris.
  2 år siden
 • Perfekt
  Flinke folk, god service!
  2 år siden
 • Perfekt
  Databutikken der alle har mye kunnskap om hva de driver med.
  Den beste entusiastbutikken for datanerder!
  Meget hyggelige og veldig god service.
  2 år siden
 • Perfekt
  Fin butikk med god service og god kunnskap
  2 år siden
 • Perfekt
  Beste databutikken i Norge!
  2 år siden
 • Knapt godkjent
  Betalte for et minnekort på nett med VISA-kort, ble bedt om å betale igjen da jeg skulle hente det i butikken. Har nå betalt dobbelt for minnekortet og ventet noen dager på refusjon på den første betalingen.

  Glad jeg ikke skulle kjøpe noe til 15 000,- da jeg måtte hatt 30 000,- på kontoen for å få hentet ut varen. Kommer aldri til å handler her igjen uavhengig av priser. Pengene er nå blitt tilbakebetalt.
  2 år siden
 • Perfekt
  Har ikke hatt noen negative opplevelser, har handlet her i mange år.
  Dyktige og hjelpsomme folk, prisene er heller ikke dårlige.
  2 år siden
 • Perfekt
  Rask og god service, designet på webbutikken kan virke litt datert men det er ikke plagelig. Ekstra pluss for å selge demonstrasjons/feilvarer på nett.
  4 år siden
 • Perfekt
  Super service og dyktige folk. Det er også positivt for meg at de har en fysisk butikk sentralt i Oslo hvor du virkelig kan få hjelp hvis du trenger det.
  4 år siden
 • Perfekt
  Svært fornøyd med Digital Impuls. Dette er en butikk med kompetente selgere. De leverer gang på gang. Dette er Oslos beste databutikk. Anbefales!
  5 år siden
 • Perfekt
  Denne butikkken er jeg svært fornøyd med!:D Handla en pc der for en månedes tid siden og fikk svært god service da jeg ikke viste helt hva jeg ville ha, og jeg endte opp med en stilig og sterk pc for hva jeg syntes ble en billig penge! så anbefales!
  6 år siden
 • Perfekt
  Godt fornøyd! Har mye bedre utvalg enn mange andre nettbutikker når det gjelder "ikke"-vanlige produkter

  En nødvendighet å handle her hvis man skal bygge f.eks. en EKTE vannavkjølt PC, gjerne med de beste komponentene på markedet også.

  De har også veldig god kundeservice!

  Bestilte en radiator med mer, og fikk Email om at radiatoren hadde leveringstid på 2 uker, og om jeg ville bytte til en annen som kostet 100 kr mer, som var på lager; helt kostnadsfritt! Kjempefornøyd med den dealen!
  6 år siden
 • Perfekt
  Butikken leverer det de lover, og gir gjerne mer enn hva du selv forventer.
  6 år siden
 • Perfekt
  Alltid fornøyd her.
  6 år siden