Butikk og lager i Oslo sentrum
Fri frakt over 5000 kr
God service og support

http://www.digitalimpuls.no

Betalingsalternativ

Vipps
Kortbetaling
Direkte betaling
Faktura
Avbetaling
Forskuddsbetaling
SMS-betaling
Postoppkrav
Bitcoin

Er noe galt, Fortell oss her!

Denne butikken finner du i Norge. Prisene vises i NOK. Du kan kommunisere med denne butikken på Norsk.

Detaljert informasjon Digital Impuls brukeromtaler (9.47)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

Sorter etter:
 • Perfekt
  15 dager siden
  Rask behandling og levering av varen per post. Mottok varen dagen etter den ble sendt. Veldig fornøyd!
 • Perfekt
  17 dager siden
  Veldig effektive. Sendte spørsmål om ordre og fikk svar i løpet av ekstremt kort tid. Var noe som måtte endres og det var ikke noe problem. Blir ikke siste gang jeg handler fra dere :)
 • Perfekt
  2 mån siden
  Kunnskapsrike og dyktige ansatte!

  Vi kjøper det meste av datautstyr hos digital impuls i møllergata, anbefales.

  MVH
  Haneborg Auto AS
 • Perfekt
  3 mån siden
  God kundeservice!
 • Perfekt
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  "Verdens raskeste kundeservice på e-post!"
  I åpningstiden svarer de så raskt på e-post, at jeg ikke rekker å hente en kopp kaffe før svaret er i innboksen.
  I tillegg er det levering med budbil, og veldig hyggelige folk i butikken.

  Kort og godt: rask levering, god service, hyggelige folk og gode priser!
 • Perfekt
  4 mån siden
  Jeg har handla hos Digital Impuls (DI) omtrent siden de åpna, og erfaringa så langt er utelukkende positiv. Her er det gode priser og veldig god service. Med fysisk butikk, kan de nødvendigvis ikke konkurrere mot de argeste nettbutikkene, men det får gå, når servicen er som den er.

  Ved et tilfelle kjøpte jeg feil type minne til en hjemmeserver - etter mye fram og tilbake og forsøk med to forskjellige fabrikanter, fant DI ut at hovedkortet (som ikke var kjøpt hos dem) ikke støtta minnebrikkene (det var visst bare én modell 8GB-brikker for dette, som gror på en liten busk øverst på himalaya og høstes av lokale, sånn omtrent). Jeg fikk heller kjøpt nye 4GB-brikker og fikk tilbake det overskytende i kontanter. Sist gang, spurte jeg etter harddiskinnsats til et kabinett jeg hadde kjøpt (denne gangen hos DI, tilsendt frittt med budbil, siden jeg hadde handla for over 1000 og siden jeg bor i Oslo) og fikk etter litt tid beskjed om at tja, jo, de hadde noe de trodde kunne passe, eventuelt med litt modding av kabinettet. Hva skulle de ha for innsatsen? Nei - var jo bare noe de hadde liggende på verkstedet, så de skulle bare ha for frakta, med mindre jeg henta den, da kunne jeg få den gratis.

  Jeg bruker gjerne bittelitt mer (det er ikke store forskjellen) hos en butikk med slik service sammenlikna med å spare en noen få prosent hos en nettbutikk hvor alt av retur tar tid og koster porto. Bedre butikk for datautstyr har jeg aldri vært borti!
 • Perfekt
  4 mån siden
  Norges desidert beste databutikk.
  Høy kompetanse og strålende service alltid!
 • Perfekt
  4 mån siden
  Oppdatert : 4 mån siden
  Fortsatt den eneste data entusiast butikk i helle Oslo. Man finner det meste her, og det er høflige betjenter å treffe i butikken!
 • Perfekt
  7 mån siden
  God service til hyggelige priser. Har kun brukt butikken i Trondheim. De vet hva de selger, og setter raskt opp skreddersydde tilbud på pc og annet. Har også brukt de til rep av mobiltelefoner, også der med bra resultat og god pris.
 • Perfekt
  8 mån siden
  Jeg var i kontakt med Digital Impuls i forbindelse med bygging av en mediapc. Jeg fikk ekstrem kjapp og bra hjelp, og fikk et skreddersydd totaltilbud etter mitt behov på epost i løpet av en time.
 • Perfekt
  8 mån siden
  Svarer raskt på mail, og jeg får hjelp med alt jeg spør om. Har handlet der noen få ganger (nettbutikken) og det har vært feilfritt.
 • Perfekt
  9 mån siden
  Anbefales på det sterkeste for å få skreddersydd produkt til dine behov. De har peiling. Gjelder Oslo butikken.
 • Perfekt
  12 mån siden
  Veldig fint med butikk og lager i Oslo. Behjelpelig betjening som vet hva de selger!
 • 2016-12-15 - Et år siden. Omtaler før dette regnes ikke med i butikkens karakter.

 • Perfekt
  1 år siden
  Digital Impuls har gode priser, god service. Men enda viktigere for meg er den gode kompetansen. De har også eget verksted som både reparer og konfigurerer pc. Jeg kan anbefale de på det sterkeste.
 • Perfekt
  1 år siden
  Rask og effektiv med meget god kundebehandling. Tok seg tilogmed tid til å svare på epost på en fredag ettermiddag, det er ikke dårlig!
 • Perfekt
  1 år siden
  Fantastisk butikk. De var dyrere før men nå har de jammen meg blitt ganske jevn med de store nettbutikkene. De har kjempegod service på butikken sin også i Trondheim med folk som kan det de selger.

  Anbefaler folk sterkt å kanskje gi denne butikken en sjanse i stedet for komplett og de standard butikkene man vanligvis går til. Digitalimpuls får mitt neste kjøp også.
 • Perfekt
  1 år siden
  Dette gjelder den fysiske butikken i Oslo;

  Helt fantastisk gjeng. Aldri noe problemer med reklamasjoner, bytte, returer eller lignende. Er alltid behjelpelige med gode råd og svarer veldig raskt på henvendelser via mail.
 • Perfekt
  1 år siden
  Alltid knallbra kundeservice.

  De gjør det lille ekstra for kundene sine, og de er utrolig raske til å svare på mail.
 • Perfekt
  1 år siden
  Veldig bra service. Ingen nettbutikker i Norge hadde inne ASRock C236 WSI. Jeg tok kontakt med DigitalImpuls siden de viser som distributør for ASRock i Norge (fra hjemmesiden til ASRock). De var kjappe med å svare og la inn hovedkortet i sitt sortiment. Kjapt levert. Veldig fornøyd.
 • Perfekt
  1 år siden
  Super service! Rask leveringstid og hyggelige kundebehandlere!

  Siden jeg startet å handle hos Digital Impuls har jeg bare opplevd hyggelige mennesker i den andre enden. De er kjempekule folk som brenner for HW og hjelper gjerne til med hva det skulle være. Noen ganger kan jeg kanskje tenke at prisene er litt drøye, men det trekker ned mindre en hva kundeomsorgen de viser - trekker opp.

  Fantastisk selskap, kjempekule mennesker og en forhandler jeg kan anbefale på det varmeste.
 • Perfekt
  1 år siden
  Intet annet enn super service. Har kjøpt en hel del varer her opp igjennom.

  Etter jeg fikk problemer med min htpc og 4k tv, som ikke viste oppløsningen jeg forventet via HDMI 2.0 (4k/60hz), tråkket de ansatte til med forslag til løsninger. En av dem tok til og med en tilsvarende løsning jeg kjørte, hjem til seg selv for å teste og avkrefte at min maskinvare ikke var årsaken til problemet. Det gjorde at selger av tv ga meg full returrett og en ny og bedre modell i erstatning. Service langt utover hva man vanligvis ville forvente med andre ord.
 • Perfekt
  1 år siden
  Kjempe hyggelig og bra service, kan anbefales
 • Perfekt
  1 år siden
  Beste butikken og beste servicen jeg har vært borti! Utrolig hyggelige ansatte som har 100% peiling på jobben sin. I tillegg til hyggelige og profesjonelle ansatte har de en veldig hyggelig pris. Skal du bygge PC eller kjøpe PC deler anbefales Digital Impuls på det aller sterkeste! :-)
 • Perfekt
  1 år siden
  Som kunde gjennom mange år må jeg si at Digital Impuls utmerker seg gang på gang med god service, topp produktkunnskap, og et meget godt prisnivå.

  De løser problemer på en god og effektiv måte!

  Toppscore fra meg!
 • Perfekt
  1 år siden
  Alltid bra service, raske med å svare på spørsmål og best av alt, de har alt i butikk!
 • Utmerket
  2 år siden
  Kjøpt én vare hos Digital Impuls, kommer nok til å legge inn en ordre i nermeste tid. Erfaringen min har sålangt vært bra. Har snakket med dem flere ganger på telefon, ingenting å utsette på det. Oppdaterer omtalen etterhvert som jeg får mer erfaring med dem.
 • Perfekt
  2 år siden
  Sendte mail til de i Oslo og spurte om de tok kontanter som betaling ved oppmøte, rakk ikke å logge ut av mailen før jeg fikk svar, så dette var helt sinnssykt kjapt.
  Og ja dem tar kontanter som betaling ved oppmøte.

  Maks stjerner her ja!
 • Perfekt
  2 år siden
  Full score av meg for rask respons og meget kompetent svar. Etter å ha sett den gamle kvitteringen på min gamle PC foreslo de nytt hovedkort, CPU/kjøler og mer RAM. 5100 kroner for det som fremstår som en helt ny gamingrigg er helt rått. Bedre eller sammenlignbare priser i forhold til "postordre".
 • Perfekt
  2 år siden
  Kjøpte ett headset her og er kjempe fornøyd med både utvalg, pris, kundeservice og leveringstid...anbefales på det sterkeste å handle her...det skal hvertfall jeg fortsette med :)
 • Meget dårlig
  2 år siden
  Bestilte et tastatur på nett.
  Flott bilde og beskrivelse, virket som et bra tastatur til prisen.

  Kommer for å hente i butikk, og får med meg produktet hjem.
  Er et helt annet tastatur enn det jeg har bestilt, men med samme produktnavn som det på nett.

  Går tilbake til butikken for å høre hva som har skjedd.
  På nett er det feil bilde, og feil beskrivelse.
  Bilde og beskrivelse tilhører tydeligvis et dyrere tastatur.
  Eneste mulighet er at jeg betaler hele mellomlegget på 500,- om jeg skal få det tastaturet jeg faktisk bestilte.
  Fikk ikke engang en unnskyldning.

  Hevet kjøpet og gikk derfra.
 • Perfekt
  2 år siden
  Benyttet meg av deres prismatching policy og sparte en tusenlapp på dette, gikk veldig greit og supert at de har dette! (På PC pakke tilbudene)

  Valgte denne butikken ettersom de har et fysisk utsalgssted i Oslo, som er veldig greit med både henting og ved eventuelle feil, så sparer man fort mye i forhold til å måtte sende i posten. PC'en ble ferdigjort 2 dager etter bestilling, og fikk lagt til et par ting selv som de monterte uten problem. Svært raske svar på mail, også etter åpningstidene som er stort pluss :)

  Ingen ting å utsette, utenom en liten mangel på parkeringsplasser utenfor butikken, men hvis det er det eneste så blir det nok full score ;)
 • Perfekt
  2 år siden
  Oppdatert : 2 år siden
  Lynrask, velformulert og rett og slett fantastisk kundeservice! Fekk øyeblikkeleg, gjennomført oppfølgning, og prisane er mykje lågare enn nokon annan stad eg fann på nettet. Ei perle av ein nettbutikk som faktisk vil det beste for kundane. Ærlig og kunnskapsrik kundeservice gjer at Digital Impuls får 10/10.
 • Veldig bra
  2 år siden
  Great pricing, and physical shop
 • Perfekt
  2 år siden
  Veldig bra support og oppfølging ved kontakt.
  Behjelpelig med bestilling av ønskede varer ifra leverandør, raske på leveranse og til fornuftig pris.
 • Perfekt
  2 år siden
  Flinke folk, god service!
 • Perfekt
  2 år siden
  Databutikken der alle har mye kunnskap om hva de driver med.
  Den beste entusiastbutikken for datanerder!
  Meget hyggelige og veldig god service.
 • Perfekt
  2 år siden
  Fin butikk med god service og god kunnskap
 • Perfekt
  3 år siden
  Beste databutikken i Norge!
 • Knapt godkjent
  3 år siden
  Oppdatert : 3 år siden
  Betalte for et minnekort på nett med VISA-kort, ble bedt om å betale igjen da jeg skulle hente det i butikken. Har nå betalt dobbelt for minnekortet og ventet noen dager på refusjon på den første betalingen.

  Glad jeg ikke skulle kjøpe noe til 15 000,- da jeg måtte hatt 30 000,- på kontoen for å få hentet ut varen. Kommer aldri til å handler her igjen uavhengig av priser. Pengene er nå blitt tilbakebetalt.
 • Perfekt
  3 år siden
  Har ikke hatt noen negative opplevelser, har handlet her i mange år.
  Dyktige og hjelpsomme folk, prisene er heller ikke dårlige.
 • Perfekt
  4 år siden
  Rask og god service, designet på webbutikken kan virke litt datert men det er ikke plagelig. Ekstra pluss for å selge demonstrasjons/feilvarer på nett.
 • Perfekt
  5 år siden
  Super service og dyktige folk. Det er også positivt for meg at de har en fysisk butikk sentralt i Oslo hvor du virkelig kan få hjelp hvis du trenger det.
 • Bra
  5 år siden
  Oppdatert : 10 mån siden
  Siste databutikken i Oslo. Prisene er ikke avskrekkende kontra på nett, spesielt siden de har lageret i samme bygget. De som jobber der vet hva de selger.
  Eneste jeg trekker for er et dårlig og slaskete inntrykk av butikklokalet og de som jobber. Det er ofte rotete, tomt i hyller og de ansatte er ugjenkjennelige der de går i full sivil utkledning.

  Rydd lokalene, bedre lagerbeholdning og kanskje en egen skjorte til de som jobber der hadde gitt et langt mer proft inntrykk.
 • Perfekt
  6 år siden
  Svært fornøyd med Digital Impuls. Dette er en butikk med kompetente selgere. De leverer gang på gang. Dette er Oslos beste databutikk. Anbefales!
 • Perfekt
  6 år siden
  Denne butikkken er jeg svært fornøyd med!:D Handla en pc der for en månedes tid siden og fikk svært god service da jeg ikke viste helt hva jeg ville ha, og jeg endte opp med en stilig og sterk pc for hva jeg syntes ble en billig penge! så anbefales!
 • Perfekt
  6 år siden
  Godt fornøyd! Har mye bedre utvalg enn mange andre nettbutikker når det gjelder "ikke"-vanlige produkter

  En nødvendighet å handle her hvis man skal bygge f.eks. en EKTE vannavkjølt PC, gjerne med de beste komponentene på markedet også.

  De har også veldig god kundeservice!

  Bestilte en radiator med mer, og fikk Email om at radiatoren hadde leveringstid på 2 uker, og om jeg ville bytte til en annen som kostet 100 kr mer, som var på lager; helt kostnadsfritt! Kjempefornøyd med den dealen!
 • Perfekt
  6 år siden
  Butikken leverer det de lover, og gir gjerne mer enn hva du selv forventer.
 • Perfekt
  7 år siden
  Alltid fornøyd her.