Samsungs nye mobiltelefoner, smartklokker og hodetelefoner

Under Samsung Unpacked 2021 ble to nye sammenleggbare mobiltelefoner, to smartklokker med Wear OS og nye hodetelefoner presentert. Salget starter 27. august, og her får du en rask oversikt over alt som ble vist.

Tekst: Daniel Haaf

Publisert: 23. august 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Går du å venter på den kommende Galaxy S22 -serien, må du sannsynligvis vente litt lenger. Samsung presenterer vanligvis nye modeller i Galaxy S -serien tidlig på våren. Hvis du derimot har håpet å se nye, sammenleggbare mobiltelefoner, smartklokker og hodetelefoner i høst, blir du glad. Samsung har introdusert flere nye produkter som du kan lese om nedenfor.

Foto: Galaxy Z Fold 3, Samsung

Samsung Galaxy Z Fold3

Tredje generasjon Galaxy Z Fold er her med en ny og forbedret hovedskjerm, værbestandig design (IPX8) og et såkalt “under-screen-camera” for videosamtaler.

Akkurat som med tidligere modeller har Galaxy Z Fold3 to skjermer der den sammenleggbare hovedskjermen er 7,6 tommer og frontskjermen 6,2 tommer. Under dekselet er en rask Qualcomm -prosessor, rikelig med RAM og totalt fem kameraer.

Samsung Galaxy Z Fold3 er tilgjengelig i størrelsene 256 GB og 512 GB. Hovedskjermen støtter to forskjellige styluspenner fra Samsung og bruker et spesialtilpasset grensesnitt med Android som operativsystem.

Foto: Galaxy Z Flip 3, Samsung

Samsung Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy Z Flip3 er en mindre og billigere søskenmodell av Galaxy Z Fold 3. Her får du en mindre hovedskjerm på 6,7 tommer som kan brettes horisontalt i midten, og en mindre 1,9-tommers skjerm på forsiden.

Galaxy Z Flip3 er også værbestandig i henhold til IPX8. Den bruker den samme Snapdragon 888 -prosessoren under hetten som Galaxy Z Fold3 og har tre kameraer, hvorav det ene er et selfie -kamera på innsiden.

Samsung Galaxy Z Flip 3 er tilgjengelig i størrelsene 128 GB og 256 GB. Akkurat som Galaxy Z Fold3 brukes Android med et spesialtilpasset grensesnitt.

Foto: Galaxy Watch 4, Samsung

Samsung Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic bruker Wear OS og er tilgjengelig i størrelsene 40, 42, 44 og 46 millimeter. Begge har en ny Samsung-produsert prosessor under skjermen og i utseendemessig er de veldig like.

Det som skiller modellene er at Watch 4 Classic er laget av rustfritt stål og har en roterende ring rundt skjermen mens Watch 4 er laget av aluminium. Ringen på Classic betyr at modellen er litt større på håndleddet.

Både Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic bruker WiFi og Bluetooth. Det finnes også varianter med 4G som tillegg. Du finner dem alle her.

Foto: Galaxy Buds 2, Samsung

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds 2 er små hodetelefoner med aktiv støyreduksjon, med nytt design for en mer behagelig passform og opptil fem timers batterilevetid med støyreduksjon aktivert.

Hodetelefonene har tre mikrofoner per hodetelefon for samtaler, støyreduksjon og stemmekontroll av digitale assistenter. Du gjør alle innstillingene via Samsung Wear -appen for Android.

Galaxy Buds 2 har begrenset værbestandighet (IPX2) og fungerer best med Android -telefoner. De kan brukes med iPhone hvis du vil, men da mister du mange funksjoner som er på Android.

Tilkoblingen er med den nyeste Bluetooth 5.2 og Galaxy Buds 2 er tilgjengelig i hvitt, svart, lilla og olivengrønt.

Vil du heller lese mer om Samsung Galaxy S21?

Hvis du ikke er spesielt interessert i superdyre, sammenleggbare mobiltelefoner, kan mobiltelefonene i Galaxy S21 -serien være mer interessante (i hvert fall til Galaxy S22 er her). Du kan lese om alle Galaxy S21 modellene i vår lanseringsartikkel. Visste du for eksempel at strømadapteren ikke er inkludert i kjøpet?

Les mer om strømadapteren og alt annet om Galaxy S21 -serien her.