7 Wonders

7 Wonders

  • Antall spillere: 2 - 7 Spiller
  • Anbefalt alder: 10 - 99 år
  • Sjanger: Strategi, Historiske, Turbasert, Familiespill
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

7 Wonders

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.3 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
3 år siden*
Et veldig godt brettspill som fungerer for å leke med bare noen få spillere. + Relativt enkle regler som er enkle å forstå, så du trenger ikke å bruke for mye tid på å forklare til nye spillere. + Fortsatt kompleksitet og interessant beslutning å ta. + Alle gjør sine turer på samme tid, så du trenger ikke å gå og vente på at andre skal gjøre turene sine. + Relativt rask å spille gjennom (litt over 30 minutter hvis du kan endre reglene, nærmere en time hvis du har nye spillere). Alle disse fire i kombinasjon gjør det til et meget allsidig brettspill som fungerer i de fleste sammenhenger, selv om du er en blanding av erfarne og nye brettspillere.
*Endret 2 år siden

Google

2 år siden*
Veldig morsomt spill. En typisk, lett å lære, vanskelig å mestre. Hvis du skal lære grunnen fort, er det også noen gode filmer på Youtube som går gjennom det grunnleggende spillet. Stor fordel at alle spiller på samme tid, så det vil ikke vente lenger. Det er en app for scoring, noe som gjør det lettere å komme seg rundt de grønne vitenskapskortene. Hvis du vil se på utvidelser, anbefales "Leaders" definitivt. Det legger til en annen runde før hver alder. Størrelse på ermer: 65x100 mm
*Endret 2 år siden

Google

9 år siden*
Underholdende spill med god balanse mellom strategi og flaks, spesielt med en eller to utvidelser. Komplisert spill, men med lett forståelige regler. Vakkert designet. Føles luksuriøse.
*Endret 5 år siden

Google

7 år siden*
Favoritt spillet blir bedre og bedre med hver utvidelse, selv den uoffisielle.
*Endret 7 år siden

Google