Kategorier
Prisjakt

Grand Theft Auto V (PC)

Grand Theft Auto V (PC)

  • Sjanger: Eventyr, FPS, Arcade, Sandbox, Shooter, Tredjeperson, Action
  • Lanseringsår: 2015
  • Operativsystem: Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Grand Theft Auto V (PC)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(30 anmeldelser)
5
(20)4
(4)3
(4)2
(0)1
(2)
Sortert etter dato
t
timbast

268 anmeldelser

4 år siden*
Fantastisk spill!
*Endret 4 år siden
G
Gamere

55 anmeldelser

6 år siden*
Drit gøy, men virker det med pc kontroll
*Endret 6 år siden
x
xaner4

1 anmeldelse

6 år siden*
Akkurat no er det litt sann bugs men det er et bra spill ellers så om noen månder så er det sikkert et supert spill og noe eg skjem til og bruke en god del timer på dei neste ukene!
*Endret 6 år siden
ett år siden*
GTA V er en av de beste Grand theft auto gjennom tidene. Et spill å finne hos enhver mann spill bibliotek. Ikke mye mer enn, si, kjøp!
*Endret ett år siden

Google

3 år siden*
Ble kvitt kontoen, ingen hjelp fra Rockstar.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Fint og morsomt til en viss grad. Men hvis du vil spille alene, er det ikke noe spill for deg. Kan ikke bare kjøre med deres polar online i privat økt, fordi du ikke vil kunne få tilgang til alle funksjonene ... Er mer fokusert på PvP-spillere og ikke PvE som er kjedelig.
*Endret 3 år siden

Google

5 år siden*
Det er greit. + En flott spillverden, Rockstar har virkelig et øye for detaljer, fra dette synspunktet er spillet et mesterverk + Stor variasjon på hovedoppgaver, sideoppgaver og andre aktiviteter. I tillegg kan du selv styre handlingen gjennom valgene du gjør + Kan tilpasse kjøretøy, våpen og klær + Spillet skal betraktes som en stilformende klassiker + Replay Value ... et spill verdt å spille igjen + Mulighet til å hoppe over deler eller hele oppdrag, mulighet til å spille individuelle oppgaver Den tvilsomme; +/- 3 hovedpersoner (med unike spesielle krefter) som kan byttes mellom og dermed 3 unike perspektiver på spillverdenen, kan noen ganger være litt forvirrende +/- En stor spillverden, men den inkluderer bare 1 by (GTA San Andreas hadde 3 stykker) +/- Biler og andre kjøretøy er veldig gøy å kjøre, men noen ganger er du tvunget til å bruke bilen tildelt din karakter, la meg velge kjøretøy selv! +/- GTA er selvfølgelig et voldelig spill, men det ville være variert hvis det noen ganger var mulig å spille på en mindre voldelig måte +/- Medium historie, men kunne ha vært litt lengre +/- Humorn er på toppen, men det kan bli litt "In-Your-Face" noen ganger +/- Musikken er ok og inneholder noen høydepunkter, en stor mengde radiokanaler (ca 18 tror jeg). Tidligere hadde GTA-spill som San Andreas og Vice City mye bedre musikk. Her føles det som en liten mengde kvalitet +/- Spillet føles til tross for sitt mangfold og ulike aktiviteter som litt dårlig .. som om kart / spillverdenen er underutnyttet +/- Spillet fungerer bra på PC, men det har en installasjonsstørrelse på ca 65 GB og krever datamaskinen sin (jeg bruker Core i5 @ 3,2 GHz, 16 GB RAM, SSD, GTX 960 @ 2 GB) Jo mindre gode; -I noen oppdrag er du tvunget til å bruke bestemte typer våpen, spesielt etter "cutscenes" I enkelte oppdrag er det forståelig som de øker utfordringen, men i de fleste ... la meg velge sytten få våpen selv! Hvorfor er Single Player og GTA Online Separate Parts, føles som Rockstar ignorerer helt enkelt Single Player - Krever DRM i form av Rockstar Social Club -Rockstar ser ut til å hate alle slags mudder - Med et så stort kart bør det være noen teleporteringsmuligheter Uansett deres mangler, er spillet definitivt verdt å spille! 👏
*Endret 3 år siden

Google

4 år siden*
Man må ha PC spilltype, er den eneste ulempen at dokumentet er "litt" ... umoralsk (selvsagt)
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Flott spill, flott historie, morsomme figurer, en verden fylt til randen. Denne kommentaren jeg skrev før jeg hadde spilt online del. Jeg har lagt så mange timer i den elektroniske delen nå, og kan si at alle billøp, coop oppdrag, etc. er helt fantastisk. Egentlig er det bare én misgiving med dette spillet, tror jeg. Spillet inneholder tortur, sex, ultraviolence mm. Jeg tror ikke dette spillet er OK for de yngre, som er en skam, fordi det er så gøy!
*Endret 4 år siden

Google

5 år siden*
Bra spill på PC, grafikken er syk, men slår på Anti-Aliasing løpet 2x etterslep ut alle PCer jeg har sett
*Endret 5 år siden

Google

Side 1