Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE

Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE

  • Operativsystem: Tizen OS
  • Funksjoner: Barometer, Innebygd pulsmåler, Telefon funsjonalitet (SIM-kort), Innebygget trådløs lading, Vibrasjonsvarsel., Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådløst nettverk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.1 / 5
(8 anmeldelser)
5
(3)4
(1)3
(0)2
(2)1
(2)
Sortert etter dato
25 dager siden*
KLokken er vanntett og klar til dusj med såpe og bad i vanlig basseng, ikke saltvann. Jeg må nok legge til at mange anmeldelser på klokken her er fra folk med tommelen midt i knyttneven og ikke har teknisk kunnskap. Ta "lave karakterer" med en klype salt, det er mest sannsynlig håndteringen som går galt. Kjøpte klokken med Samsungs rabattkode på SEK 500 og fikk den til ca SEK 5000. Er veldig fornøyd med klokken, passer godt og føles bra. Har brukt den på alle treningsøktene som vanligvis varer 1 ~ 1,5 timer og før det har jeg det på jobb mens jeg leverer pakker. Alle funksjoner fungerer feilfritt, alle forskjellige målinger osv. Hvis du forlater telefonen og kjører på 4g, vil du motta en SMS på klokken, negativt om at du bare kan bruke Samsungs egen meldingsapp på klokken. Du får også samtalene når du har forlatt telefonen hjemme og bare har klokken med deg. Send sms og motta samtaler med bare klokken fungerer 100%. Den eneste klagen er at batterilevetiden kunne vært bedre. Imidlertid er jeg en tung bruker med alltid på skjermen, konstant pulsmåling og trinntelling osv. Klokken fjernes fra lading rundt klokka 07.30 og kommer hjem rundt 5 ~ 10% da jeg trente på treningsstudioet med klokken + koblet til Galaxy-knopper og streams Spotify. Uten treningsstudioet har jeg rundt 50% da 4g trekker mye batteri. Det vil være en oppdatering der batterilevetiden forbedres.
*Endret 4 dager siden

Google

en måned siden*
Ikke morsomt i det hele tatt. Jeg må klandre meg selv (visste hva jeg kom meg inn i) men uventede ting har også dukket opp. + fint armbånd + god størrelse + 4g + kunne ringe med høyttalere / mikrofon + samsung betale - forferdelig batterilevetid - sving "bezel" (ring) bedre på forrige (mer kvalitet) - helt ubrukelige helsefunksjoner (fungerer ikke i det hele tatt!) - bixby - vanskelig å koble til android nå og da - knapt noen nyttige apper Kommer fra eldre Samsung og Huawei og Fitbit. Har ikke en Samsung-mobil lenger, men det ser ut til å fungere ganske OK uansett .. Hensikten med kjøpet var en smartklokke som kan erstatte mobil / lommebok og helsesporing. Selvfølgelig kan en klokke ikke erstatte telefonen helt, men av og til .. Det ble skrevet ut at batterilevetiden var omtrent 56 timer, så jeg ble satt til dårlig batterilevetid - MEN jeg har slått av skjermen helt (den eneste måten å slå på er med den fysiske sideknappen), valgte en svart urskive når den er tent, slått av GPS, lukket av Wifi har jeg LTE slått på når BT mangler (estimer det til kanskje 3-4 ganger om dagen når jeg forlater telefonen), samt at helsefunksjonene leser 1 gang / t. Bær den døgnet rundt - og det er ikke nok i 2 dager, dvs. lader en morgen, og jeg må lade den kvelden neste dag. Bezelringen synes jeg føltes bedre på den forrige modellen, føltes mer kvalitet. Helsefunksjonene er ikke eksisterende, jeg sitter og jobber på sofaen hele dagen, og det roser meg for at jeg beveger meg så mye. Søvnpoengene sier at jeg sov 8-12 min dyp søvn hver natt siden kjøpet (3 uker). Muligens skrittelleren fungerer. O2-måleren (ja jeg vet det er en slektning) viser alltid 90% (!?) Type. En skuffelse jeg burde forstå er apper, jeg trodde du i utgangspunktet kunne forlate telefonen innimellom, men det eneste du har i klokken er samtaler og SMS, altså samtaler fordi du i dag bruker andre typer messenger-apper. Dette er ikke direkte uret, men plattformen du har valgt. Verdt for andre å tenke på. Nå bruker jeg denne klokken på dagtid og et passende stykke Charge 4 døgnet rundt på den andre armen for å få helsestatus. Dvs en total skuffelse. Før denne klokken hadde jeg en forgjenger Samsung og en Huawei GT som ser muppet ut, to store klokker (Huawein har 2 ukers batterilevetid!) Samsung burde ha kreditt for Samsung-betaling skjønt, det er veldig hyggelig hvis du har en bank de jobber med. Dessverre har muligheten for betaling via magnetstripen forsvunnet, noe som var mulig på min forrige (jeg tror det er et EU-direktiv, men ...) Redigerer litt: Det er tregt, legger til i menyene, jeg har tatt med meg en liten app for klokken som er alt. Å starte Samsung-betaling kan noen ganger ta 10 sekunder?! Helt utrolig og ikke ok for en klokke 2020 i dette prisnivået.
*Endret 11 dager siden

Google

15 dager siden*
Syntes klokken var bra til jeg glemte det og dusjet med den. Alle funksjonene er fremdeles der, men ikke selve trykkfunksjonen, så den kan ikke lenger kommunisere med mobilen min.
*Endret 15 dager siden

Google

en måned siden
Fantastisk.

Google

2 måneder siden*
Virkelig misfornøyd med Samsungs smartklokke. Har testet alle tre modellene som støtter lte. Alle tre trekker omtrent 20% av batteriet per time når de ikke er koblet til telefonen. Ingen av klokkene har klart å sende og motta tekstmeldinger når den ikke er koblet til telefonen. Jeg har prøvd med forskjellige telefoner og også forskjellige operatører, men det samme problemet. Kontaktet også samsung som sier at det må være noe galt med operatøren og ikke kan gjøre noe.
*Endret 2 måneder siden

Google

2 måneder siden
Helt fornøyd! Sammen med en Samsung-mobil blir det full pott. Det eneste man kan klage på er at det suger batteri under trening. Men så kjører jeg Spotify via LTE med tilkoblet Bluetooth-hodesett og GPS.

Google

2 måneder siden
Batterilevetiden er absolutt god. Gjennomgangen nedenfor sammenlignes med en halvdum klokke. Ikke den samme ligaen egentlig. Oksygenivået er absolutt bra. Men stram armbåndene ordentlig. Lysere, finere og mer sexy enn Galaxy Watch.

Google

2 måneder siden
Ubrukelig batterilevetid. Må belastes hver dag med displayet "Always On" hvis du ikke bare bruker det som smykker. Min gamle Garmin 256-klokke trengte bare å bli ladet hver åttende dag med "Always On" -skjermen. Måling av oksygenivået i blodet er også helt ubrukelig. Hvis du sammenligner med en som du legger på fingeren, viser klokken noen ganger 80% og fingermåleren 96%. Definitivt ikke rimelig.

Google