Kategorier
Prisjakt

Apple iPad Pro 11" 128GB (2nd Generation)

Apple iPad Pro 11" 128GB (2nd Generation)

  • Skjermstørrelse: 11 Tommer
  • Operativsystem: Apple iPadOS 14
  • Intern lagringsplass: 128 GB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple iPad Pro 11" 128GB (2nd Generation)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.5 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
5 måneder siden
Fantastisk iPad! Dette gjør det bra: + Skjermen er lys og med gode farger. + 120Hz betyr at alle animasjoner flyter bedre og at alt føles mer responsivt enn forrige iPad. + Bra med flatere kanter på sidene, gjør det lettere å holde. + Grusom ytelse. + Kameraet er nesten like bra som på iPhone 11 Dette gjør det mindre bra: + iPad OS mangler noe funksjonalitet som finnes i en vanlig datamaskin. For mange programmer er det heller ingen alternativer, dvs. Logic X Pro eller Final Cut Pro. + FaceID er hit & miss, fordi du ikke kan åpne padden når den ligger på et bord uten å lene rett over den. + Litt for dyrt for det du får, vil si 8000-9000 kr ville vært en passende pris for dette. Irriterende med separat ladekabel for denne og iPhone. Alt i alt en veldig god iPad, om ikke litt for dyr. 4,5 / 5!

Google

5 måneder siden
120 Hz skjerm .. Har ikke brukt et nettbrett som denne rap noen gang. Sammen med Magic-tastaturet er det mer som en datamaskin. Ikke mer ved å bruke den bærbare datamaskinen min etter at jeg kjøpte iPad pro. Jeg har flere Android-produkter hjemme, og ingen av dem er brukervennlige. Du kan si hva du vil om prisen, men hvis du vil ha det raskeste og beste, er dette enkelt.

Google

8 måneder siden
Så latterlig overpriset at du bare vil le. Skjermen er bra hvis ikke tilpasset for film. Det vil være grove svarte felt over og under filmen som også vil være veldig liten på grunn av sideforhold. + Når du surfer og bruker andre, fungerer skjermen bra. + God lyd + Bra kamera - FOR DYR! - Tung - IOS er virkelig veldig trist å bruke Et Android-nettbrett for 3000-4000 kr knuser dette ...

Google