Kategorier
Prisjakt

Lenovo Smart Clock

Lenovo Smart Clock

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Kommunikasjonsstandard: Bluetooth
  • Styre via app
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Lenovo Smart Clock

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(7 anmeldelser)
5
(5)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
8 dager siden
Var å kjøpe nå på svart fredag da prisen var litt for god. Overtok jobben ved nattbordet der en dum klokkeradio og Google Nest Mini pleide å stå, om enn i et mye mindre format. Lyden av musikk vil jeg nok si er litt verre enn Nest Mini, men å ha en skjerm som viser alarmer og vær oppveier. Håndteringen rundt lysstyrken er ikke plettfri, enten har du den automatisk ved hjelp av en lyssensor eller helt manuelt. Problemet er at sensoren er rettet slik at den ikke oppdager lyset fra lampen på nattbordet, noe som gjør at skjermen knapt blir synlig når solen har gått ned. Ingen kalibrering eller justering ser ut til å eksistere for lyssensoren, problemet ser ut til å dateres til lanseringen av produktet for rundt 1 år siden. Den største overraskelsen var at stemmen til assistenten er annerledes, ellers er det akkurat det du forventer.

Google

12 dager siden
Fin liten klokke å ha ved siden av sengen, min kone og jeg kjøpte hver. 399 i salg føles som ok. Skinner en god del om natten. Lyden er bra for litt avslappende musikk. Parret med Google Assistant.

Google

en måned siden
Jobbet uten problemer!

Google

3 måneder siden
Veldig glad. Anbefales! Bare husk at det er veldig lite. Men ellers er det helt perfekt. Som en Google mini. Men kanskje mindre enn det.

Google

4 måneder siden
Fornøyd.

Google

5 måneder siden
Har kjøpt to stykker som passer godt inn i smarte hjemmet vårt med våre andre Google-produkter. Lyden er helt ok med tanke på størrelsen (omtrent som Nest mini). Skjermen er også veldig bra og bare flott. Du kan ikke få så mye informasjon som på Google Nest Hub, men gitt at det er en klokke er det mer enn nok. Det er mulig å se bilder fra Google-bilder som bakgrunn for klokken også. Lyssensoren er også veldig bra og skjermen forstyrrer definitivt ikke selv om jeg vil ha kullsvart på soverommet om natten. Sterkt anbefalt for alle som allerede driver Googles økosystem. Bare ønske at Google-assistenten hadde vært halvparten så god på svensk som på engelsk. Dessverre går det dårlig med utviklingen.

Google

ett år siden
Kjøpte et på Black Friday-salg hos Lenovo for 599: -. Fornøyd faktisk.Det HAR INGEN OLED-skjerm så hele skjermen lyser litt om natten, men den er knapt synlig, så jeg ikke gidder med dette. Folk har sagt at høyttaleren er "høy", men på det laveste volumet. Men uansett, denne passer inn i nattbordet mitt så godt som noe, og angrer ikke på kjøpet mitt! Anbefalt.

Google