Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

  • Sjanger: Eventyr, Sport
  • Anbefalt aldersgrense: 7 år
  • Lanseringsår: 2019
Rangering 1 i Nintendo Switch-spill
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nintendo Ring Fit Adventure (Switch)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
12.12.2019
For en som har vanskelig for å motivere seg til å trene i vanlige tilfeller, er dette definitivt redningen. Det er et ganske humoristisk rollespill som også blinker til at de som spiller dette spillet antagelig hadde dårlige opplevelser av sport og trening i fortiden. Det motiverer også en til å trene alle muskelgrupper på en smart måte. Sterkt anbefalt, spesielt for alle som sitter stille!

Google

13.11.2019
Skikkelig gøy! Hvis du er noen som vil trene, men ikke har tid til å gå på treningsstudio, er dette perfekt. RPG-mekanikken gjør hver øvelse morsom og spennende. Jeg trener vanligvis relativt regelmessig, men dette spillet får meg til å skjelve og svette som ***. Hvis målet er å bygge muskler, er dette sannsynligvis ikke et optimalt valg (treningsstudioet er nok best da), men hvis du bare vil fortsette (og forbedre) din kondisjon og utholdenhet for hele kroppen, så er dette et fantastisk supplement til treningsstudioet. Spesielt hvis du er en travel forelder som meg og ikke ønsker å bruke mer enn en time totalt på treningene. Anbefaler dette på det sterkeste til alle som liker spill og vil komme i gang eller følge med på treningen.

Google

03.11.2019
Morsom idé og så godt utført et treningsspill kan være. Jeg ble veldig svett etter den første verden til tross for at jeg var i grei form, som for øyeblikket er kjørelengde på type 55 min og veier vekten min til 65 kg. Trenet på det hardeste, men tenker å senke et blunk. Ikke det beste spillet i seg selv (men likevel underholdende nok så langt), og du får sannsynligvis større muskler fra å løfte tungt på et treningsstudio og bedre utholdenhet fra å løpe, men du liker ikke å trene eller liker å hoppe og gjøre øvelser selv foran tv kan det definitivt være et fint supplement til en god livsstil. Jeg var bekymret for at det skulle være for enkelt for meg, og jeg må si at det ikke var det. En fordel er at det er trening på full kropp. Flotte pedagogiske forklaringer om hver øvelse, tøying osv. Prisen på rundt 800-900 synes jeg er litt høy. Hvis du vil prøve noe nytt for deg å begynne å miste treningsrutinen, eller hvis du vil prøve å begynne å trene, men ikke komme i gang, kan jeg absolutt anbefale dette produktet. Men jeg tror for min del at risikoen er ganske høy for at interessen går tapt etter hvert og at spillet ikke vil passere. Men vi får se. Oppdateringer i så fall. :)

Google