AOC 27G2U

AOC 27G2U

  • Maks oppløsning: 1920x1080
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 32 i PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

AOC 27G2U

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.4 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
27.01.2020
c
coreus(2 anmeldelser)
Det var på tide at 144HZ 1ms IPS-paneler kom på markedet til en fornuftig pris. Slutten av 2019 og 2020 ser ut til å være året for dem, med mange på markedet. Denne fra AOC skuffer ikke. Med over 96% gamut volume for sRGB og relativ lav deltaE i skjermens forskjellige kvadranter kan skjermen faktisk brukes også til foto-, og videoredigering. Rett fra boksen er fargene "OK"-kalibert, med en anelse vri mot grønn. Bildet er vibrant med rike detaljer og imponerende sort. Det finnes et utallige innstillinger for MBR (Motion Blur Reduction, kun tilgjengelig med FreeSync deaktivert) og Overdrive (Off, Weak, Medium og Strong). For spill som er "pikselerte" anbefales overdrive på medium til strong for minst mulig "blur". Etter å ha testet både VA og TN-paneler, har sålangt TN ikke overraskende vært suverene med lave responstider. Dette er den første IPS-en testet som etter min mening kan matche den gamle Acer KG251QF - en av de aller raskeste TN-panelene. Et skjær var dog at skjermen dukket opp med to døde subpiksler, så den går nok tilbake i retur i bytte for en ny. Dette er en skjerm det er verdt å ha.
23.03.2020
Fantastisk! Kjøpte dette for omtrent: 3 dager siden for 2800 SEK og er så glad du kan være! Fargene på IPS-panelet er fantastiske, og følelsen av å spille FPS-spill som overwatch på 144hz er fantastisk. Har sett noen som sier at 1080p kan se uskarpe eller pixelerte ut på en 27 tommers skjerm, men personlig har jeg ikke hatt noe problem med det i det hele tatt. (sitter vanligvis i underkant av 1 meter fra skjermen) Også verdt å nevne at stedet til skjermen også er fantastisk og skimrende i alle mulige retninger og kanter! Jeg har bare hatt et lite problem, og det er bakgrunnslys blødning / IPS glød, men det er ingenting mer enn forventet og bare merkbar når det er veldig mørkt i området. Jeg vil absolutt anbefale denne over noen andre prisklemmeskjermer!

Google

15.11.2019
Endret 05.03.2020
n
nilssonjesper91
Har hatt 2 eksemplarer nå for den første delen av oransje bakgrunnslys blødning i et av hjørnene. Kom hjem den andre i dag, og det lider av enda mer blødning, nå i begge nedre hjørner. Håper jeg er behjelpelig hvis du er kresen mot klippede scener i lek og ser på film blir ødelagt av dette. oppdatering: Har valgt å beholde mitt andre eksemplar, da jeg synes prisen kontra bilen du får er rimelig. Skjermen er bra, det som trekker ned rangeringen er bakgrunnsbelysningen blø.

Google

28.12.2019
a
ashystyle
+ Stort pluss for veldig gode farger (IPS-panel) + Ergonomi og justeringsmuligheter + Pris - Bare 1080 - Noe blø i kantene ned til h / v. For 2.8k er det et gitt kjøp for spill!

Google

05.12.2019
Virkelig god skjerm. Perfekt skarphet, veldig god kontrast for et IPS-panel og som forventet fantastiske farger.

Google

Side 1