Kategorier
Prisjakt

Sony PlayStation 5 (PS5)

Sony PlayStation 5 (PS5)

  • Støttede videoformater: 480p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD), 4320p (8K)
  • Innebygd lagringskapasitet: 825GB
  • Lanseringsår: 2020
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony PlayStation 5 (PS5)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.9 / 5
(31 anmeldelser)
5
(20)4
(3)3
(2)2
(1)1
(5)
Sortert etter dato
l
largie

5 anmeldelser

4 måneder siden*
Boksen alle vil ha, men bare en brøkdel får. Sony har virkelig gjort en slett lanseringen. Umulig å skaffe, idiotisk mange som videreselger og overpriset uten like som julegave
*Endret 15 timer siden
m
mrebbesen

1 anmeldelse

7 dager siden
Konge maskin, løp å kjøp, bestill, forhåndsbestille, det er verdt det!
a
are you 420

1 anmeldelse

8 dager siden
bra
a
act15

2 anmeldelser

10 dager siden
Best
A
Anonym

1 anmeldelse

11 dager siden
Veldig bra og Rask
B
Ben

1 anmeldelse

14 dager siden
Rask og kraftig
3 dager siden
Først vil jeg kommentere anmeldelsen av WithFieryTruth. PS5 kan så vidt jeg forstår sende ut Atmos-signal via Bluray-film (se for eksempel https://www.ign.com/wikis/playstation-5/How_to_Enable_Surround_Sound#How_to_Set_Up_Surround_Sound_and_Dolby_Atmos_for_DVDs_and_and_D. Dette betyr at så lenge du har en Atmos-kompatibel mottaker, får du Atmos-lyd. Xbox SX fungerer på samme måte når det gjelder BR-filmer. Resten er sant, og hvis Dolby er avgjørende for en, velger man Xbox i stedet. Hvis vi fortsetter på lydbiten. Tempest 3D, lydteknologien i PS, er ment å gjøre lydopplevelsen mer realistisk uavhengig av høyttalersystemet. Sony ser ut til å ha lagt ganske mye krutt i å utvikle det. Det vil ta litt tid før vi vet hvor vellykkede de er (https://www.tomsguide.com/features/ps5-and-3d-audio-everything-you-need-to-know). Når det gjelder PS5 generelt da. Selvfølgelig vil du ha alt det siste når du kjøper en ny konsoll. Men så er spørsmålet hvilken faktisk forskjell det gjør. Jeg er ganske sikker på at forskjellen i spillopplevelse praktisk talt ikke eksisterer mellom PS5 og Xbox SX. Vil du for eksempel merke en forskjell i en blindtest? Tvilsom. Imidlertid er det noen flere poeng i tillegg til lyder som Xbox og PS skiller seg mer ut enn på papir så langt. - Bare Xbox har ALLM, noe som betyr at en TV som har den funksjonen automatisk bytter til spillmodus. Det er uklart om PS5 vil støtte det. - PS har vanligvis mer eksklusive titler. - Håndkontrollene er forskjellige. PS prøver å være mer innovative, noe jeg synes er morsomt. Samlet sett er det nok spillutvalget som er mest avgjørende.

Google

4 dager siden*
Kjempefornøyd! Betydelig morsommere neste generasjonsopplevelse enn da PS4 ble utgitt, da dette er et mye større trinn enn hva du fikk på den fjerde. Jeg likte Dual Shock 4, men DualSense er jævla bedre. Haptisk tilbakemelding kan være en gimmick, men i Astros lekerom ga det opplevelsen et godt løft. Likte følelsen i utløserne, når jeg skyter med baugen, noe jeg håper de bruker i Horizon 2. At det er raskt er ingen overdrivelse, for ladetiden i Astro og Miles Morales eksisterer knapt. Føles som å spille kassettspill i løpet av NES / SNES-tiden. Tross alt er til og med det nye operativsystemet skittent raskt. Fint å bli kvitt forsinkelsen fra PS4. Lykke til med eksen min, som er stille, uten problemer ("ta inn tre"). Det er ikke like stille som Series X, men sammenlignet med PS3 og PS4 er det ganske stille. Det eneste som plager meg litt er når du installerer spill fra platen, for plateleseren, fordi det er like høyt som på PS4. Men dette er bare et midlertidig problem, da det blir stille når det er ferdig med installasjonen. En annen ting jeg er litt plaget med er den faktiske støtten til konsollen, når du har den i vannrett stilling, da den ofte løsner, hvis du tilfeldigvis flytter konsollen. Skulle gjerne ha klart å skru den i den posisjonen også. Det merkes at den er designet for å stå loddrett. Så snart jeg får den nye TV-benken, vil både PS5 og Series X plasseres vertikalt, noe som også ser finere ut. Bortsett fra dette, er jeg som sagt brutalt fornøyd.
*Endret 4 dager siden

Google

4 dager siden
Solid bygget konsoll som sikkert vil få mange fine spill i fremtiden, men det er et stort problem som senker helhetsinntrykket mitt betydelig; at PS5 ikke støtter verken Dolby Atmos eller Dolby Vision. Den nye Xbox støtter begge deler, så jeg kan ikke se hvorfor PS5 ikke kunne gjøre det samme. Å ekskludere disse to teknologiene betyr at PlayStation 5 plutselig er veldig uinteressant som mediespiller, siden den blir tvunget til å bli dratt med disse begrensningene både når du spiller filmer på Blu-ray og i streamingtjenester som Netflix. Dolby Vision kan teoretisk legges til etterpå, da det ikke er maskinvarebasert, men dessverre føles det ikke veldig sannsynlig at det vil skje. Dolby Atmos-støtte vil aldri bli lagt til, fordi det krever maskinvare som PS5 mangler. Sony valgte sannsynligvis bort Dolby Atmos på grunn av den såkalte "Tempest" 3D lydteknologi som de selv har utviklet og lagt inn i konsollen, men denne fungerer foreløpig bare med hodetelefoner, og et ekstremt begrenset antall slike. Selv har jeg flere forskjellige modeller hjemme, hvorav et par var ganske dyre, men ingen av disse kan pares med PS5, noe som i praksis betyr at hvis jeg ønsker å kunne få 3D-lyd, må jeg kjøpe helt nye hodetelefoner som absolutt varer betydelig lavere kvalitet enn de jeg allerede har. PlayStation 4 hadde akkurat det samme problemet, og Sony har tydeligvis ikke lært noe siden den gang, med mindre dette er et bevisst valg bare for å kunne hæle hodetelefoner til forbrukere som kjøpte konsollen.

Google

5 dager siden
God konsoll. Veldig stort og ganske vanskelig å plassere. Jeg la ikke merke til at det blir for varmt enn i TV-benken. Det nye brukergrensesnittet er verre og rotere enn PS4, men det vil trolig bli løst i fremtidige oppdateringer. Egentlig er det ikke mange spill for personen som rettferdiggjør kjøpet ennå. Ladetidene er gode, men likevel ganske lange for kryssgenespill som Assassins Creed. Betydelig roligere enn PS4, men blu-ray-spilleren høres mye ut. Kontrollen er en stor oppgradering til PS4.

Google

Side 1